ked prinesiem do kamosa svoj disk, nakopirujem dake veci, a tak znova prinesiem spat domov, do mojho pc, tak mi odide jedna particia (zvycajne tam, kde mam windows) alebo staci sa disku jemne dotknut a potom mi hapruje, seka mi windows, je strasne pomaly, v com moze byt xyba? Mozu tam byt xybne sektory? alebo take nieco? mohli by ste mi poradit daky soft na opravu? Dakujem
Chyba disku
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- krto16
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Chyba disku
v poslednom case sa mi stava taka vec:
ked prinesiem do kamosa svoj disk, nakopirujem dake veci, a tak znova prinesiem spat domov, do mojho pc, tak mi odide jedna particia (zvycajne tam, kde mam windows) alebo staci sa disku jemne dotknut a potom mi hapruje, seka mi windows, je strasne pomaly, v com moze byt xyba? Mozu tam byt xybne sektory? alebo take nieco? mohli by ste mi poradit daky soft na opravu? Dakujem
Mam same problemy 
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
zkus trochu napsat jakej je to disk...pokud je to neco stareho (cca do 10gb), tak ty disky jeste nebyly tak odolne jako dnes...
pokud je to neco noveho tak sem hod vypis ze smartu...
pokud je to neco noveho tak sem hod vypis ze smartu...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."