Dělá mi to to samé. Svislé pruhy přes obraz. Při načítání systému (logo Win) jsou to zelené dvojité čáry, asi 6. Pak logo zmizí a ty čáry se vodorovně jakoby rozpadnou. Jak to popsat... Jako by je někdo vodorovně rozřízl na asi 5cm pásy a každý druhý posunul o půl mezery. No a pak se po cca minutě vypne monitor. Jinak všechny větráky běží. 2x graf., 1x cpu, 1xzdroj. A když spustím PC v nouzovém režimu, tak i s prací v síti v pohodě naběhne, právě z něho píšu, ale přes obraz jsou výše zmíněné dvojité čáry. Asi v centimetrových vzdálenostech. Jsou nejen na ploše, ale jsou vidět na všem co je tmavé. Včetně ikon, miniatur, smajlíků atd. Takže podle předchozích odpovědí to vypadá na vadnou grafiku

Druhou budu mít možnost zkusit až za pár dní.
Jen bych chtěl vědět, v nouzovém režimu se spouští graf. adaptér vgaSave? Napadlo mě totiž, že jedna z rad co jsem nasel, je zkusit taktování grafiky. Parkrát jsem zvyšoval takt čipu i paměti, ale jen po malých krocích a nikdy to nedělalo žádný problém. Chtěl jsem to vrátit na default, případně podtaktovat, jenže nemůžu k ForceWare najít cestu.
Jo a určitě se nepřehřívá. Speedfan ukazuje max. 45 °C.
A zkusil jsem ji taky vytáhnout. Ne jen kablík. Úplně z compu ven. Nic.
Konfigurace Asus IntelP4P800-X, Čipset Intel 865PE, CPU 1,80Ghz(2,40) Win Xp Pro, SP2, GPU Asus nVidia GeForce FX5900 ver. 6.14.10.9371, 1GB Ram (2x256MB Kingstone + 2x256 pqi), HDD 80GB, DVD-ROM
Asus IntelP4P800-X, Čipset Intel 865PE, CPU 1,80Ghz Win Xp Pro, SP3, GPU MSI 7600GT DDR2 pasiv, 1GB Ram (2x256MB Kingstone + 2x256 pqi), HDD Seagate Baracuda 80GB, Toshiba DVD-ROM/CD-RW