Volcano je strasne hlucny....
Byt tebou jednoznacne berem SilentBoosat..ten chladic je za tu cenu bezkonkurencne najlepsi. Mozno este Primecooler HC2+ alebo tak nejak proste tie prve co sa podobali zalmanom ale mali este ten fan na vrchu toho pasivu. Maju ich v TNTrade,
MB: LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: Opteron 146@FX-57 + TT Big TyphoonRAM:2x512GB 500MHz ADATA VGA: Gainward Bliss 7900GT@640/1860 Volt mod +Zalman VF900 AUDIO: SB Audigy 2 Platinum EX + Logitech X-530 5.1 HDD: 2xHitachi SATA 160GB + Hitachi IDE 7K250 120GB & Barracuda 40GB CDROM: LG 4163B DVD-+RWTV Card: Aver Hybrid TV+FM Card Case: Thermaltake Armor Silver
soundstorm píše:Volcano je strasne hlucny....
Byt tebou jednoznacne berem SilentBoosat..ten chladic je za tu cenu bezkonkurencne najlepsi. Mozno este Primecooler HC2+ alebo tak nejak proste tie prve co sa podobali zalmanom ale mali este ten fan na vrchu toho pasivu. Maju ich v TNTrade,
Aha, no vyzeraju dobre...ak myslis Primecooler PC-HC5+ AlCu Hypercool Silent. Cena okolo 1000Sk. Ci ty myslis tie starsie? Tieto novsie niesu dobre? Taka napodobenina Zalmana 7000.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
no hej...len tie nvoe s tymi 120 fanmi mozno nenacpes do dosky. a hlavne tie primecoolery maju tu nevyhodu ze sa blbo montuju ked mas prilis velke kondiky blizko socketu tak mozes mat problem. Byt tebou kupim ten silentBoost...ja som mal pred tym ten primecooler ale som mu nextic vylomil jednu lopatku tak som rychlo zhanal fan....tak som kupil Silentboost za 8kil...super cena...ale inac ked xes super super chladic a takxy co ti vydrzi aj do buducnosti ked budes upgradovat tak kup thermaltake Big Typhoon...to je teraz asi naj chladic aky sa da zohnat za normalnu cenu...stoji nejak 1200,-
MB: LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: Opteron 146@FX-57 + TT Big TyphoonRAM:2x512GB 500MHz ADATA VGA: Gainward Bliss 7900GT@640/1860 Volt mod +Zalman VF900 AUDIO: SB Audigy 2 Platinum EX + Logitech X-530 5.1 HDD: 2xHitachi SATA 160GB + Hitachi IDE 7K250 120GB & Barracuda 40GB CDROM: LG 4163B DVD-+RWTV Card: Aver Hybrid TV+FM Card Case: Thermaltake Armor Silver
soundstorm píše:no hej...len tie nvoe s tymi 120 fanmi mozno nenacpes do dosky. a hlavne tie primecoolery maju tu nevyhodu ze sa blbo montuju ked mas prilis velke kondiky blizko socketu tak mozes mat problem. Byt tebou kupim ten silentBoost...ja som mal pred tym ten primecooler ale som mu nextic vylomil jednu lopatku tak som rychlo zhanal fan....tak som kupil Silentboost za 8kil...super cena...ale inac ked xes super super chladic a takxy co ti vydrzi aj do buducnosti ked budes upgradovat tak kup thermaltake Big Typhoon...to je teraz asi naj chladic aky sa da zohnat za normalnu cenu...stoji nejak 1200,-
No, vizera celkom OK...pasuje aj na Bartona hej? A ako je to s jeho hlucnostou a chladenim v praxi? Vie niekto povedat? vdaka
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4