zamrzne taskbar a zaroven cely system

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
math
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

zamrzne taskbar a zaroven cely system

Příspěvek od math »

problem so softverom- mrzne stale viac a viac. Mam schovavajuci sa taskbar a ked ho pri beznej praci niekedy obnovim,obnovi sa chybne( jeho stredna cast medzi startom na lavo a tray ikonkami v pravo ostane priesvitna a vidno pozadie plochy) a vzapeti zamrza cely system. - mys sa pohybuje ale pri spusteni nejakej aplikacie sa objavia hodiny a tym to konci - task manager nejde spustit a comp naviem nijak vypnut( samozrejme ze chybne obnoveny taskbar je nefunkcny), jedine reset alebo podrzanim POWERu - niekedy ale mozem pokracovat v praci na nete alebo v pisani na icq ale aplikacie uz mozem tak maximalne zavriet (ak vuobec) a nie spustit hociaku inu Ma to nieco spolocne s vyrusmi? prosim o radu :sad:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: zamrzne taskbar a zaroven cely system

Příspěvek od Shit »

math píše:......
Naprosto dokonalý popis hardwaru i softwaru... :twisted:
Pak babo raď. ;-)

Trošku víc upřesni popis sestavy i softu. :wink:
math
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od math »

heh, spravna pripomienka :razz:
- win XP
- sempron 2600+ ( a aj s tym su problemy, slape mi na 1100 namiesto tych optimalnych 1833 a neviem s tym pohnut :(
- MB: msi KT880 Delta
- ram apacer 512
- disk WD 180GB
staci takto?
xan.nax
Nováček
Nováček

Příspěvek od xan.nax »

Kedže mám rovnaký problém ako ty, chcem sa spýtať či si to už nejako vyriešil a ak ano tak ako?? ďakujem za každú opoved...
math
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od math »

e e... nic nove, akurat ze sa mi to stava ovela menej ale vyriesene to rozhodne nie je. dokonca sa problem rozsiril aj dalej ako len na taskbar, uz aj pri beznej praci s oknami som dopadol rovnako :? , no proste s tym musim nieco urobit....ale najblizsie urcite nie, lebo idem prec na mesiac. A privitam kazde nove navrhy na problematiku :wink:
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“