Dají se nějak obnovit data na flash disku?

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
roeb
Nováček
Nováček

Dají se nějak obnovit data na flash disku?

Příspěvek od roeb »

Včera sem celej den dělal v autocadu a data si ukládal na můj flash MP3 přehrávač Creative MUVO. Na konci práce sem vypnul počítač a až potom vytáhl přehrávač z usb portu. Jaké bylo moje zděšení, když sem muvo strčil do notebooku a vyjelo mi, že není zformátovanej a jestli ho chci zformátovat. Zkoušel sem to pak ještě v pc, ale to stejný. Přitom mp3ky, co na něm jsou, přehrávač i autorádio vpohodě přehrajou. Takže ty data tam asi sou, jen se k nim pc nemůže dostat. Dá se s tím něco dělat?
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Zdarek, tezko rict jestli se s tim da jeste neco delat.V prvni rade si udelal blbost, ze si to ukladal rovnou na prehravac....mel si to ukladat na disk a z disku kopirovat na prehravac.Ale uz je pozde.Me napada jen stahnout si nejakej soft, kterej by ti zpristupnil smazana data na tom prehravaci.Stahni si neco jak EasyUndelete nebo neco podbneho.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
roeb
Nováček
Nováček

Příspěvek od roeb »

hm, jo, byla to blbost. Moc sem té flashce věřil-doteď jela bez problému. Jinak ten easy undelete píše, že svazek neobsahuje známý systém souborů a nedostane se do něj.
Ale když se do ní dostane autorádio s usb vstupem, tak by to pc mělo nějak zvládnout taky, ne?
roeb
Nováček
Nováček

Příspěvek od roeb »

uf, jsem zachráněn! :) Pomohl program Drive Rescue (stažený ze Slunečnice). Všem doporučuju.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“