http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... 91&LayId=4 posledne dva posty, respektive od Luke Datum: 29. června 2005,11:47:59 a potom nasledne od Charlesa

sranda co?

a to já držet hubu nebudu-HoNY- píše:Něco bych o k romu ŕekl co si o tom myslím ale preventivně držím hubu
Tesi ma, skoda ze ty si sa nepredstavil (aj ked uz chapem a tusil som kto si), inak tento nick tu pouzivam len preto, ze som sa raz potreboval regnut a moj "real" nick bol obsadeny (zrejme mnou, ale nevedel som heslo), nejake premenovanie a podobne "kraviny"joro píše:Dušane (aka kravička)
nie, nepisal a ani to neplanujemjoro píše:ty jsi psal někdy pro PCT?
ak ma pamet neklame (co sa zase tak casto nestava) tak niejoro píše:Mluvili jsme někdy spolu?
ak tym myslis moju priatelku, tak ja ju rozhodne nenazyvam "starou" pride mi to pomerne nevkusne, ale myslim ze ani to sa ti este nepodarilojoro píše:Šáhl jsem Ti na starou?
no "z pocutia" a z toho co si napisaljoro píše:Nebo mě znáš z povídání jiných...
Můj tel je 777 041319
pracujem pre CPress a nie priamo pre JH a jeho story do tohoto threadu myslim nepatri, bavime sa o aktualnej situacii a to o com pisal "Luke" a Charles alebo aj Mirek zial nie je uplne ojedinelejoro píše:P.S. Pracuješ pro Computer a tvůj šéf je Jirka Hlavenka. Znáš jeho story? Začátky Computer Pressu? ... no nic... zapomeň...