Jak se těšíte na novou generaci zvuku od SB

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Arcarius
Začátečník
Začátečník

Jak se těšíte na novou generaci zvuku od SB

Příspěvek od Arcarius »

CoolerMaster MasterCase MC500M - Alien Weyland-Yutani Mod - working on it
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

nechcem aby sa to prehodilo na flame ale neocakavam nic prevratne totizto soundblaster je z roka na rok horsi (v porovnani cena/vykon z konkurenciou) ich produkty su urcene na predaj preefektovane zvukovky z slabymi vystupmi a klamnymi paierovymi informaciami
sam som donedavna vlastnil AUDIGY 2 ZS a teraz pomaly prechadzam na terratec USB MKII ktory je mimochodom lacnejsi a ta kvylity vystupov to je nebo a zem
Arcarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arcarius »

EAX 5, 3D MIDI ,nejlepší encodér na světě,nic převratného jo a to jsi ještěten disain. A další novinek k tomu ,jak vyjde na trhu hned si ji kupuju ,pak řeknu názor :D
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

No, jestli bude pokračovat v trendu Audigy 1 a 2, tak se teda fakt máme na co těšit... :roll: Předražený a použitelný maximálně na hry a empétrojky... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

TomV píše:No, jestli bude pokračovat v trendu Audigy 1 a 2, tak se teda fakt máme na co těšit... :roll: Předražený a použitelný maximálně na hry a empétrojky... :)
Jenže spousta uživatelů nic víc nepotřebuje ... každej nedělá do zvuku jako ty :) Neber to nějak blbě, ale prostě máš vyšší požadavky než průměrnej user, já nemám asi žádnej hudební sluch a MP3 ve 128 kbps mi bohatě stačí. Stejně tak bych si vystačil i se starou SB Live Value (kdybych jí ovšem dokázal rozběhat se zas....u Wi-Fi kartou :x )
Naposledy upravil(a) Thellwin dne ned 26. čer 2005, 12:18, celkem upraveno 1 x.
Goldnoob team proud member!
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

po přečtení toho odkazu tak toho moc nového opravdu nebude :lol: já sám si chci koupit Audigy 2 ZS nebo Hercules Gamesurround Fortissimo IV 7.1 a budu spokojenej.
jinak sám osobně sem jen příležitostní hráč a posluchač mp3 :roll: takže nepotřebuju žádný profesion dekoderá, zvukárny atd. a můj hudební sluch se =1% :) takže opravdu nějaký rozdíly nepoznam.
ale stejně počkam co nakonec vyjde a jaký to bude :-D
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

je to pořád lepší než něco integrovaného a MP3, Hry a občas film je pro mě dostačujcí stejně k ní nebude u mě repro za 10K
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Arcarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arcarius »

Jasný chápu ,ne každý ji využije ke tvorbě hudby tak jak já ,ale pro hudební nadšence a audiofily jako jsem já to bude pěkná novinka :D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mno, uvidíme. Jsem zvědavej jestli se Creative konečně podaří udělat pořádné drivery....a ne ty bety, které člověk dostane s každou jejich zvukovkou :cry:
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Butch píše:Mno, uvidíme. Jsem zvědavej jestli se Creative konečně podaří udělat pořádné drivery....a ne ty bety, které člověk dostane s každou jejich zvukovkou :cry:
Souhlas ... kdo nezažil neuvěří :evil:
Goldnoob team proud member!
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Thellwin píše:
Butch píše:Mno, uvidíme. Jsem zvědavej jestli se Creative konečně podaří udělat pořádné drivery....a ne ty bety, které člověk dostane s každou jejich zvukovkou :cry:
Souhlas ... kdo nezažil neuvěří :evil:
To je jedna věc. Druhá věc je, že ani ten hardware není žádná sláva, tak jsem zvědavej, co s tím udělaj... Naslibovali toho mraky (ostatně jako obvykle :-))...
Arcarius píše:Jasný chápu ,ne každý ji využije ke tvorbě hudby tak jak já ,ale pro hudební nadšence a audiofily jako jsem já to bude pěkná novinka :D
Zrovna moc hudebních nadšenců a audiofilů jsem nad SoundBlasterama slintat neviděl... :roll: Většinou preferují značky jako Echo Audio, ESI, Terratec, M-Audio, apod... :) A poslední modely byly k tvorbě hudby víceméně nepoužitelné... :roll:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ja nic ine nepotrebujem - hry a mp3.
Takze Creative mi vyhovuje.

Ak je niekto audiofil a ma prachy na kabel meter á 1000,- KC, nech si kupi profi zvukovku za zopar tisic.

Kedze menim zostavu minimalne raz za rok, mal som ich uz dost od doby prvej 386SX... a nikdy, absolutne nikdy som nemal problemy s Creative drivermi. Ani v DOSe, ani vo Win95, Win98SE a ani v XPPro... nikdy.

Nic nesumi, nic nepuka, nic nepraska... kde je asi chyba?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Wuuduu píše:Kedze menim zostavu minimalne raz za rok, mal som ich uz dost od doby prvej 386SX... a nikdy, absolutne nikdy som nemal problemy s Creative drivermi. Ani v DOSe, ani vo Win95, Win98SE a ani v XPPro... nikdy.

Nic nesumi, nic nepuka, nic nepraska... kde je asi chyba?
Heh... :) Ale tady vůbec nejde o kvalitu zvuku. Šumění a praskání si firma Creative nemůže dovolit, to můžou leda tak integrované kodeky.
Creativácký ovladače ti začnou vadit přesně v okamžiku, kdy po tom začneš chtít víc, než jen ty hry a mp3.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

?

Příspěvek od crashPC »

hah. mnom MP3 mi taky staci, ale tak akorar do mobilu. V dnesni dobe pri 200GB disku, reprakach za nemalo penez - nad 2000 a zvukovka to samy si myslim ze i ten obyc user by mohl dostat rozumnej zvuk... pekne si diktujou... na MP3 muzes mit nejakou integrovanou 2+0 zvukarnu a nejaky chrastitka za 500...
rejca
Začátečník
Začátečník

Re: ?

Příspěvek od rejca »

crashPC píše:hah. mnom MP3 mi taky staci, ale tak akorar do mobilu. V dnesni dobe pri 200GB disku, reprakach za nemalo penez - nad 2000 a zvukovka to samy si myslim ze i ten obyc user by mohl dostat rozumnej zvuk... pekne si diktujou... na MP3 muzes mit nejakou integrovanou 2+0 zvukarnu a nejaky chrastitka za 500...
Mp3 s vysokym bittrate hrajou dobre. Nechapu, co chtel basnik rici.
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ?

Příspěvek od Tommi »

rejca píše:Mp3 s vysokym bittrate hrajou dobre. Nechapu, co chtel basnik rici.
ano suhlasim 320kbps hraje dobre asi tak dobre ako ogg 192kbps a ani zdaleka nie tak dobre ako flac 500kbps takze tak 8-)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? no ja to mam jedno,mam na stole prditka ze US Blaster :lol: takze zatial mi vzdy stacila integrovana zvukovka, aj ta na P4P800 je dobra , len jej treba riadne drivery, inac robi blbosti :lol: na hranie a mp3 v poho
esteze nie som nejaky audiofil :roll: aspon nemusim davat prachy za repraky :)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

nějak se netěším. 5.1 co mam stačí.
btw: nezdá se vám, že ten zvuk neni prostorovej ale pořád je v rovině? Prostor je přece určenej 3 osama a i u 5.1 mi ta 3. osa nějak chybí.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

no ona tam je ale na tych 5300-kach reprakoch a na zvukovke od creativu toho vela necakaj
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Thellwin píše:Jenže spousta uživatelů nic víc nepotřebuje ... každej nedělá do zvuku jako ty :) Neber to nějak blbě, ale prostě máš vyšší požadavky než průměrnej user, já nemám asi žádnej hudební sluch a MP3 ve 128 kbps mi bohatě stačí. Stejně tak bych si vystačil i se starou SB Live Value (kdybych jí ovšem dokázal rozběhat se zas....u Wi-Fi kartou :x )
No.. a to jsou prave ty stary SB trendy.. nerozbehas zvuk se svou Wifi a navic tahle karta bude stat jako lecktere poloprofi reseni od M-Audia..
tzn.. seriozni ojeb na zakazniky.. budeme vam tlacit do hlavy, co vsechno tahle vec neumi, ale pritom, kdyz si kartu vezme do ruky muzikant, tak zjisti, ze ty funkce na ty karte jsou jenom jako.. a vy low end useri, byste je stejne nevyuzili.. takze proc poustet 3000,- kdyz vam bohate staci karta max za 1000,-.. hm..?
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“