rozhodně bych se asi vykašlal na SLI ... a jako desku nepřemýšlel nad ničím jiným než DFI Lan Party nforce4ultra-D s939
CPU : tak tady bych už hodně váhal ... 3500+ je technologicky blíže 3200+ a o nic moc víc nenabízí za to cena je podle mě přemrštěná ...to už bych raději dost vážně uvažoval o připlacení na opravdu skvělý (ale drahý) AMD64 3700+ SAn Diego s939 .... cenově to není už takový rozdíl ale jinak je to uplně o něčem jinym
DISK: Určitě ne seagate ! a určitě ne obyč .... jedině SATAII a samsung nebo hitachi rač si vybrat ...doporučuji Samsung NCQ SATAII 200GB
paměti: hmm nejsem si jist ale raději bych bral 500Mhz moduly než 400mhz s lepšim časováním ;) ... udělá to podle mě víc a cena je stejná ...
zdroj: přiznma se že tenhle neznam ale raději bych volil jistotu (a s příhlédnutím k DFI LP) v podobě Fortona 500W nebo levicoma x-alien 450W ...
mechanika: myslím že se více používá LG ale nevim přesně typ jukni se do sestav
zvukovka : třeba
grafika: počká do vánoc ? a mězitim budeš dělat co ? ) no já nevim pokuď nemáš na slušnou grafiku k tomuto ...a tím myslím opravdu slušnou min bych viděl na x800 256bit tak bych te´d nekupoval nic
jo souhlasim s Digitaldoomem, SLI je fakt k ničemu obvzlášť když nemáš ani na jednu grafiku, procák bych koupil 3000+ a ušetřený love bych dal do pamětí a grafárny, přece jen cpát do proc víc jak 6k se nevyplatí pokud nemá člověk peněz hafo moc. paměti bych vzal Muschkin DDR500 s CL2 512MB stojí 3600,- což je úžasná cena
desperad666 píše:Jsem tu novej a té sekce PC sestavy jsem si nevšiml . Já mám teď v kompu GF 5900 XT a čekám že na té by se to nějakou chvíli dalo utáhnout...
mno jo ale ta je AGP a kupovat za tolik prachů sestavu s deskou s AGP je vyloženě hovadina .... takže budeš muset se zbavit i tej grafiky ... a koupit PCIe-16x grafiku ... to víš to je vývoj
v dnešní době jsou jedny z horších .... špička je HITACHI, SAMSUNG, pak western D pak Seagate a poslední maxtor....
Seagaty jsou vcelku výkoné ale na Hitachi ani samsungy nemaj s hlučností je to tak fifty fifty ale co se týče vytápění je seagate opravdu děs ... dokáže topit o 10°C více než jiné disky prostě je kravina je kupovat když Hitachi a samsung jsou jednoznačně lepší za stejné peníze
ne grafiku máš určitě AGP podívej se na info o ní a bude tam AGP 8x zudíš do nového PC naprosto nepoužitelná ... nové PC se skládají výhradně na PCIe-16x a při ceně a kvalitě uvažovaného HW na tvojem PC to jinak ani být nemůže ....
GRafiku už jsem doporučoval a sice nevím k čemu ten PC budeš nejvíce užívat ale určitě bych vzhledem k použitém HW nekupoval nic horšího než
určitě ne ...zbytečně vyhozené prachy dokonce už bych ani nekupoval nic dražšího než x800Xl ... za chvíly tu bude nová generace karet ... 7800 už tu je a ATI co nevidět ...
ale nechme to na zvážení ... pokud máte tolik peněz tak pak už rovnou tuhle :