Poradíte s nastavením aby hrálo 4.1 jak má?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Poradíte s nastavením aby hrálo 4.1 jak má?

Příspěvek od Ritchma »

Zdravim. Opět problém. Nějak už sem vyšel ze cviku. Mam novej komp. Mam bedýnky od creativu 4.1. Na starym kompu běhali jak měli a teď nějak jdou prostě buď přední dvě nebo zadní dvě. Začnu tim že ani nevim jaká je tam zvukovka, takže mě prosím naveďtě jak to zjistit.
A co pak dál. V nastavení zvuku ve win mam nastaveno 5.1 páč tam 4.1 neni, ale pro jistotu sem zkusil skoro všechno a nikdy to nešlo. Zapojený musí být dobře když jdou buď dvě nebo dvě :sad: A funkční samo sebou taky jsou. díky lidi
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zvukovku zjistíš ... Tento počítač - pravé tlačítko - vlastnosti - hardware - správce zařízení - řadiče zvuku atd.

Jinač ve win nastavení na 4 repra je - kvadrofoní (teda aspon myslím, že to tak je). Z vlastní zkušenosti, ti můžu říct, že na integrovaný zvukovce jsem to na tohle nastavení nerozběhal (mám taky 4.1 Creativky). Vždycky se to přenastavilo na 2.1. Na SB Live Value to jelo v poho, ale tu jsem zase nerozběhal na současný desce :(

EDIT : Jestli vůbec máš zvukovku, co podporuje víc jak 2.1. Hoď si do podpisu celou konfoguraci
Goldnoob team proud member!
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ritchma »

Aha, to kvadrofoní se tváří jenom jako čtyři bedýnky bez subwooferu, tak sem myslel že to neubude ono. Jo a mam tu nějakou sračku. Buď to dělám blbě, nebo je ten program píča normálně. Je to C - Media 3d audio configuration. V tom řadiče zvuku je to který? :oops:
Když vytáhnu z kompu bedínky a vrazim tam sluchátka tak jak maj bejt tak po chvíli mi nejde zvuk, v tom šmejdu mi to začne blikat abych vybral co je tam zapojený. No program že bych se asi po....... vzetky. Poradťě něco rozumnýho díky

P.s: sorry že sem trochu sprostej, ale nějak mi to začíná lézt na nervy
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Ritchma píše:Aha, to kvadrofoní se tváří jenom jako čtyři bedýnky bez subwooferu, tak sem myslel že to neubude ono. Jo a mam tu nějakou sračku. Buď to dělám blbě, nebo je ten program píča normálně. Je to C - Media 3d audio configuration. V tom řadiče zvuku je to který? :oops:
Když vytáhnu z kompu bedínky a vrazim tam sluchátka tak jak maj bejt tak po chvíli mi nejde zvuk, v tom šmejdu mi to začne blikat abych vybral co je tam zapojený. No program že bych se asi po....... vzetky. Poradťě něco rozumnýho díky

P.s: sorry že sem trochu sprostej, ale nějak mi to začíná lézt na nervy
Zkus si nastavit nejakej efekt. !!! Napr. generic,under water atd.Docela casto to byva u techto zvukovek tak to zkus a dej vedet :)
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

pocuvaj, tie tvoje zapinania efektov... to je tak *** rada, ze az...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Wuuduu píše:pocuvaj, tie tvoje zapinania efektov... to je tak *** rada, ze az...
Co je na tom spatnyho, sam sem mel tenhle problem a vyresil to efekt.Se starsima ovladacema sem musel ten efekt mit zaplej, jinak ani hovno, a navic u tehle zvukovek je to casty problem, tak tady nemel kraviny, ja se aspon snazim odpovedet na dotaz.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“