Cauves,
chci koupit notas ASUS do 21 tisic bez OS, totalne se v tom nevyznam, takze diky za vase rady...
Bude se mnou cestovat do UK, kde bude lezet na stole na kolejich maximalne pojede na nejakej vejlet kde bude opet lezet na stole, spis nez o mobilitu mi jde o vykon, abz to zvladalo filmy, popripade nejakou tu treba Call of duty, MOHHA, NFS, CS... fakt diky za rady...
Nevim jakej procak vzit, jestli AMD Seprom nebo Celeron M nebo Celeron D... s jakou grafikou... fakt moc diky rady...
Míra
Notas asus do 21 tisic...
Moderátor: Don
- ogre
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- orange_juice
- Začátečník
-
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Jo příprav si více korunek alespoň o něco.
Ale Asusy s Celeron-M je pravdou že se dají sehnat už ud skvělých 20tisíc
kaček i s DPH.
Jinak spíše ber noteboky s processory Intel ale neříkám že když vemeš s AMD jsi v pr....
Volil bych Celeron-M ten ej dostatečně výkonej na baterku to něco docela vydrží a notebooky sním osazené jsou poměrně levné.
JAko horší volbu bych vzal Celeron-D který je sice solidně výkoný pokuď vemeš nějakej models s vyšší frekvenci tohoto procáku,ale docela topí a
notebooky co jej mají jsou přeci jen věšti respektive tlustší a někdy až i dosti tlusté.
Takže Celeron-M.
Z dosti levných ale přitom kvalitních notebooků doporučuju vybírat ze značek:
Acer a Asus.
Ale Asusy s Celeron-M je pravdou že se dají sehnat už ud skvělých 20tisíc
kaček i s DPH.
Jinak spíše ber noteboky s processory Intel ale neříkám že když vemeš s AMD jsi v pr....
Volil bych Celeron-M ten ej dostatečně výkonej na baterku to něco docela vydrží a notebooky sním osazené jsou poměrně levné.
JAko horší volbu bych vzal Celeron-D který je sice solidně výkoný pokuď vemeš nějakej models s vyšší frekvenci tohoto procáku,ale docela topí a
notebooky co jej mají jsou přeci jen věšti respektive tlustší a někdy až i dosti tlusté.
Takže Celeron-M.
Z dosti levných ale přitom kvalitních notebooků doporučuju vybírat ze značek:
Acer a Asus.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- ogre
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejspis objednam tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31768
nejako mi prijde nejsympatictejsi, mam to na koukani na psani, tvoreni www fotogalerii, koukani na filmy atd...
Jeste malej dotaz, mam doma 80GB IDE disky a potreboval bych si aspon jeden vzit ssebou, takze je zde nejaka moznost jak je pripojit, kdysi jsem nasel na netu nejake USB zarizeni na pripojeni notase, ale to uz je dlouho... takze nejake nove alternativy?? Fakt moc diky za pomoc...
Míra
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31768
nejako mi prijde nejsympatictejsi, mam to na koukani na psani, tvoreni www fotogalerii, koukani na filmy atd...
Jeste malej dotaz, mam doma 80GB IDE disky a potreboval bych si aspon jeden vzit ssebou, takze je zde nejaka moznost jak je pripojit, kdysi jsem nasel na netu nejake USB zarizeni na pripojeni notase, ale to uz je dlouho... takze nejake nove alternativy?? Fakt moc diky za pomoc...
Míra