Poradte pekne RPG

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Delited.Dragons píše:
frost.silenec píše: Chapu ze nekdo nekdy udela preklep ale nevim nevim 2x po sobe??? :P

A jako co tady machrujes ze jsi obsadil vsechna mesta uhhh, ja jsem taky JAGGED ALLIANCE nekolikrat dohral.
abych se opravil jagget alliance 1 jsem dohrál, ale tady se bavíme o Jagget alliance 2
lol, to už nemyslíš vážně ne? frost se ti tu snaží naznačit, že když jsi to tolikrát dohrál, tak bys mohl vědět že je to "Jagged Alliance".. omg
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Delited.Dragons »

omg tak JaggeDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Alliance
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

lMarky píše:
Delited.Dragons píše: abych se opravil jagget alliance 1 jsem dohrál, ale tady se bavíme o Jagget alliance 2
lol, to už nemyslíš vážně ne? frost se ti tu snaží naznačit, že když jsi to tolikrát dohrál, tak bys mohl vědět že je to "Jagged Alliance".. omg
:worship: :worship: :worship: TADY MNE NEKDO POCHOPIL :worship: :worship: :worship:

Delited.Dragons píše:omg tak JaggeDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Alliance
:offtopic: S takovymhle pristupem dostanes brzy dalsi kartu TOTAL.TURME
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Delited.Dragons »

omg já nejsem TotalTRum, proč říkáte že sem totaltrum?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Nevite kde sehnat ty Wizardry? Normalne nakupuju na Xzone ale tam to nemaj :( . BTW: Kolik tam clovek ovlada postavicek?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

maju to vsade mozne, ovladas 6 postaviciek a niekto sa k tebe obcas prida...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Kdybych mel nekomu poradit nejlepsi rpg tak bych rekl asi Planscape Torment.... kdo chce pochopit tajemstvi reinkarnace,cestovani dimenzema a vlastne vsechno o tom jak fungujou sfery tak je tohle naprosto nej hra.Navic je protkana neskutecnym mnozstvim filozofickejch rozhovoru a nadhernejma animacema kouzel.Pro me jedna z nej her jakou jsem kdy hral.... http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/p/p ... rment.html
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

No děcka tady se dočte člověk pěkný věci-víc než, že Diablo je RPG mě dostalo, že "Morrowind je spíš singleplayerový, to je tak na hraně" (nebo něco v tom smyslu.

Ze svého pohledu bych vypíchnul Kotor, který není spíš akce, i když je tam hodně (lehkejch) soubojů, je to MNOHEM lepší než NWN po všech stránkách-možná si ho Snates spletl s Jedi Academy (taktéž výborná SW hra) a několikrát zmiňovaný Planescape Torment.

Tormenta jsem začal hrát na provizorním počítači Pentium 200MMX TENTO ROK a hraju ho nadále na svém standardním, s přestávkou na Kotor2, když jsem měl lame zákys v Tormentu.

Zezačátku jsem byl dost nedůvěřivý, ale ať si myslíte o RPG cokoliv, uznáte, že tohle je ale SAKRA originální záležitost. A pokud máte RPG rádi (a nemyslíte pod tím automaticky Diablo, s trochou benevolence by se dalo označit jako akční RPG), tak je to "a must", jak říkají amíci-čili povinnost-skvělá hudba, dialogy, namluvení, samozřejmě příběh a na svou dobu určitě i grafika.

Howgh!
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Pro mě nej rpg jednoznačně Fallout 1 a 2 :).
Jagged Alliance 2 jsem dohrál snad 3x..
Tahovky mě prostě baví :)

Planscape Torment uplně skvělé RPG, ale ještě jsem ho nedohrál :(, už dvakrát jsem byl moc moc daleko a pak se vždycky něco pos*alo na PC.. takže všechno v pr....

KOTOR se mi taky stašně líbíl, příběh plný překvapení:)

Pro mě je osobně RPG nejlepší žánr z her :). Musí se u toho uvažovat, perfektní příběh, pěkně si můžeš vypiplat postavu podle obrazu svého, no prostě superrr. :)

Diablo je určitě RPG... sice akčí ale je...

NWN mě ze začátku bavil, ale pak jsem to bohjužel přestal hrát a už se k tomu nevrátil :(

// Baldur's Gate jsem taky málem dohrál nebýt jednoho total záseku... :(
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Dark100 píše:Diablo je určitě RPG... sice akčí ale je...
Ked je Diablo RPG, tak ja som 150kg tazka blondynka a najlepsia baletka na svete

JA a RPG?

Vidno, zes zjadne RPG este nedohral do konca...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Dobre JA... tahová strategie no
Ale diablo teda RPG je! Ne že by mě Diablo extra bavilo... ale RPG to prostě je!

// Dobře no...
2Wuuduu: No to jsem teda určitě dohrál - KOTOR - Might and Magic 6,7,8 - Gothic 1,2 - Fallout 1,2, atd...
Naposledy upravil(a) Dark100 dne pon 4. črc 2005, 23:55, celkem upraveno 2 x.
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dark100 píše:Dobre JA... tahová strategie no
Ale diablo teda RPG je! Ne že by mě Diablo extra bavilo... ale RPG to prostě je!
Přečti si celej thread od začátku (jestli jsi to už neudělal), ale hlavně už žádnej flame ohledně toho jestli je Diablo RPG (stejně neni :wink: )
Goldnoob team proud member!
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

a znate hru Zangband ? http://www.zangband.org/ tohle RPG bych tu v dnesni dobe prehnany grafiky rad zminil.Tadle hra nabizi asi nejpromakanejsi magickej system jakej sem kdy videl.A nejen magickej jenom ras je tu 30 a kazda ma svoje + a - :) proste rpg jako remen bohuzel jen pro opravdu HC fandy :D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

JA je podle me kombinace RPG a tahovky v malym meritku (ne Panzer General :) ), narozdil od vsech norm. RPG ma ale strasne linearni pribeh.
BTW: Planescape Torment je z Forgotten Realms ze jo?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Don Martinez píše:JA je podle me kombinace RPG a tahovky v malym meritku (ne Panzer General :) ), narozdil od vsech norm. RPG ma ale strasne linearni pribeh.
BTW: Planescape Torment je z Forgotten Realms ze jo?
Ty mi davas chlape... Planescape je ze sveta *cough* Planescape... Ale podle pravidel ADnD, podle kterych je i BG, ktery je ze sveta FR...Ehm :o
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Diky HydrOgene, ja sem vedel ze to spolu nejak souvisi :oops:
Obrázek
XuB4nU
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XuB4nU »

muzu doporucit Sacred-docela dlouhy
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
a ti zlí se daleko radši probouzejí.
....Woody Allen
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Takže já po zkušenostech z posledních dnů nemůžu jinak, než po Neverwinter nights doporučit taky Morrowind...ta hra mě totoálně dostala-na singleplayer obrovský svět se spoustou nelinearních questů, zbraní, kouzel a postav-i na dnešní dobu velice slušná grafika v nádherném prostředí....
Khalid
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Khalid »

Jo jo, morrowind je zezačátku docela tuhej na překousnutí, ale jak se jednou do toho ponoříte, tak se dlouho dobře nevyspíte :) doporučuju
Kdo neumí plachtit, po zemi se pachtí !
To není žížalka !
Bez svítících hadů se do nebe nedostanete! Beru čtyři !
jsykora
Nováček
Nováček

Příspěvek od jsykora »

nenapsali jste o Vampire: The Masquerade - Bloodlines (doporučuji napatchovat)
IMHO skvělé RPG (tuším, že to dostalo nej RPG titul loňského roku)

ale jinak mu doporučuji Gothic2
7800x3d | Thermalright Phantom Spirit | X670E Tomahawk WiFi | RX 9070XT Pulse | 2x32 GB DDR5 6000MHz cl30 | NVMe WD850x 2TB | NVMe 1TB | 3,84TB SSD PM883 | MaxTytan 1050W Titanium | Fractal Define R6 | Viewsonic 2758-2KP-MHD
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“