Záludný spam,červ,virus?Čističe?Neúspěch.Má steatlh maskaci?

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Hitachi
Začátečník
Začátečník

Záludný spam,červ,virus?Čističe?Neúspěch.Má steatlh maskaci?

Příspěvek od Hitachi »

Hned na začátku jsmem tady pročetl Faq a jiné.Také jsme navšívil Bezpečnost kde se píše o tom že to mohou dělat červíky nebo nějaký spam.Vlastním originální Windows XP Home SP2+Antivirus KAV5Personal CZ s aktuálně aktualizovaný.Dále jsem zkoušel trial verze produktů:
NOD32,Avast Professional,Norton Antivirus 2005.
Vždy jsem ten první antivir buď odinstaloval nebo jen po instalaci nového vypnul a ihned jsem nový antivrus aktualizoval z webu.
Na počítači užívám Mozilu a firewall Kerio.
Ani jeden antivirus nic nenašel.Tak jsme zkoušel programy: AD Aware SE Personal 1.06 aktualizovaný,Spy-bot aktualizovaný a nakonec co radily ještě trialku Spyware Doctor ve verzi 3.2.
Těmyto prográmky jsme prohledal hardisk a našly jen nějaké nerizikové věci hlavně pár cookies a co šlo jsem smazal nebo dal do karantény.
Dále jsem nechal svůj NTSF disk s Windows projet Windows Scandiskem
a po té zdefragmentoval.
Jo abych nezapoměl smazal jsem cookies a historii navštívených stránek.
Pc je nejspíše čisté je ale zajímavé že po několika dnech mě většinou pak začne zamrzat.Ale někdy chodí dlouhé hodiny v pořádku
i hry a testy 3D Marky projely na pc dlouhodbě bez nějaké závady,tak nevím.Co s tím jsou to nabourané windows?Čím pročisti nebo opravit?
Pc je krásná ale složitá věc.Když chodí jak má je to zábava když zlobí,je to trápení.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Záludný spam,červ,virus?Čističe?Neúspěch.Má steatlh mask

Příspěvek od Shit »

Hitachi píše:.........
Stačí to napsat pouze jednou.... :evil: ( http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=40151 ). :wink:
Hitachi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hitachi »

Promiň já jen chci co nejvíce odpovědí a hlavně potřebuji je co nejdříve ne do týdne.A nevěděl jsem kam to dát jestly sem nebo do Op.systémů je to totiž pro obojí vhodné.
Souvisí to s čistícíma programam jako Antivir,antispam i s Windows.
Pc je krásná ale složitá věc.Když chodí jak má je to zábava když zlobí,je to trápení.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Hitachi píše:Promiň já jen chci co nejvíce odpovědí ....
Viz. pravidla fóra PCT..... duplicitní thread :sad:
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“