Hned na začátku jsmem tady pročetl Faq a jiné.Také jsme navšívil Bezpečnost kde se píše o tom že to mohou dělat červíky nebo nějaký spam.Vlastním originální Windows XP Home SP2+Antivirus KAV5Personal CZ s aktuálně aktualizovaný.Dále jsem zkoušel trial verze produktů:
NOD32,Avast Professional,Norton Antivirus 2005.
Vždy jsem ten první antivir buď odinstaloval nebo jen po instalaci nového vypnul a ihned jsem nový antivrus aktualizoval z webu.
Na počítači užívám Mozilu a firewall Kerio.
Ani jeden antivirus nic nenašel.Tak jsme zkoušel programy: AD Aware SE Personal 1.06 aktualizovaný,Spy-bot aktualizovaný a nakonec co radily ještě trialku Spyware Doctor ve verzi 3.2.
Těmyto prográmky jsme prohledal hardisk a našly jen nějaké nerizikové věci hlavně pár cookies a co šlo jsem smazal nebo dal do karantény.
Dále jsem nechal svůj NTSF disk s Windows projet Windows Scandiskem
a po té zdefragmentoval.
Jo abych nezapoměl smazal jsem cookies a historii navštívených stránek.
Pc je nejspíše čisté je ale zajímavé že po několika dnech mě většinou pak začne zamrzat.Ale někdy chodí dlouhé hodiny v pořádku
i hry a testy 3D Marky projely na pc dlouhodbě bez nějaké závady,tak nevím.Co s tím jsou to nabourané windows?Čím pročisti nebo opravit?
Záludný spam,červ,virus?Čističe?Neúspěch.Má steatlh maskaci?
- Hitachi
- Začátečník

-
Záludný spam,červ,virus?Čističe?Neúspěch.Má steatlh maskaci?
Pc je krásná ale složitá věc.Když chodí jak má je to zábava když zlobí,je to trápení.
- Shit
- Odborník PCT

Re: Záludný spam,červ,virus?Čističe?Neúspěch.Má steatlh mask
Stačí to napsat pouze jednou....Hitachi píše:.........
- Hitachi
- Začátečník

-
Promiň já jen chci co nejvíce odpovědí a hlavně potřebuji je co nejdříve ne do týdne.A nevěděl jsem kam to dát jestly sem nebo do Op.systémů je to totiž pro obojí vhodné.
Souvisí to s čistícíma programam jako Antivir,antispam i s Windows.
Souvisí to s čistícíma programam jako Antivir,antispam i s Windows.
Pc je krásná ale složitá věc.Když chodí jak má je to zábava když zlobí,je to trápení.