Co rikate na monitory LG vase nazory CRT

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

delta4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delta4 »

Butch sory ale to nebyly nadvky ani rasizmus ale pravda az budou vyrabjet alespon trochu kvalitne tak to odvolam !!!!
nezlobse na mne ale uz 5x mit vymneneny monytor to je hodne hnusne ne
tak ze pokud mi kolem baraku projde cinak tak mu ten monytor hodim na hlavu jasne
a takove ty kecy sy odpuste jakoze co bych chtel za 4000 Kc
pokud budu vyrabjet kvalitne a ne shit a je jedno za jakou cenu jestli nizkou nebo visokou
Naposledy upravil(a) delta4 dne ned 3. črc 2005, 00:55, celkem upraveno 2 x.
3400 64bit 2x 1024 na 500MHz MB za tim sunka ale? NX6600GT HDD 250x2 SATA LITEON 1673 s x1 LG GSA 4167B x2
CZ je Policejni uřednicky stat pravní system je nestaven jen pro zlodeje podvodniky a lháře !!!!!!!!!!!!!!!
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

delta4 píše:Butch sory ale to nebyly nadvky ani rasizmus ale pravda az budou vyrabjet alespon trochu kvalitne tak to odvolam !!!!
nezlobse namne ale uz 5x mit vymneneny monytor to je hodne hnusne ne
tak ze pokud mi kolem baraku projde cinak tak mu ten monytor hodim na hlavu jasne
pokud budu virabjet tak kvalitne a ne shit aje jedno za jakou cenu jstli nizkou nebo visokou
A není chyby někde jinde? Nějaký rušení apod.
A Kolik Ti je že máš pravopis a myšlení jako 5-letý dítě po lobotomii.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
delta4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delta4 »

jezis maria ruseni aby spusobovalo fleky na OBR tak to asi ne
a nebo krivy obraz ruseni mas v kebuli
3400 64bit 2x 1024 na 500MHz MB za tim sunka ale? NX6600GT HDD 250x2 SATA LITEON 1673 s x1 LG GSA 4167B x2
CZ je Policejni uřednicky stat pravní system je nestaven jen pro zlodeje podvodniky a lháře !!!!!!!!!!!!!!!
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

rusenie sposobuje flaky na obrazovke.
Rozne farebne prechody, flaky a zvlneny obraz.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
delta4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delta4 »

kdyz by se my vlnil obraz na mon tak bych to napsal ne
a ty barevne fleky kdy by to spusobovalo ruseni tak leda EMP a to dost silne nemyslis a dost proste co delaj cinaci a tajwan tak poslednich 5 let stoji za PRD a velkej hotovo
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

delta4 píše:Butch sory ale to nebyly nadvky ani rasizmus ale pravda az budou vyrabjet alespon trochu kvalitne tak to odvolam !!!!
nezlobse na mne ale uz 5x mit vymneneny monytor to je hodne hnusne ne
pokud budu vyrabjet kvalitne a ne shit a je jedno za jakou cenu jestli nizkou nebo visokou

nenadavej tady na asiaty, kdyby jich nebylo tak dneska nemas zadnej komponent do pc, asiati jsou v oboru elektroniky machri a temer nikdo se jim nevyrovna :wink: :wink:
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

To Delta4: Už to ze sebe musim dostat ven, nejen že tady jen zprachsprostě sbíráš posty, ale ještě za takový keci, můžeš si začat výrábět monitory doma v garáži, třeba budou lepší než ty z Tchajwanu, Číny atd., já mám již několikrátej monitor a pokaždy byl z asie a pokaždy taky bezproblemově fugoval a taky si myslim že tady pekne kecáš s těma reklamacema(5 krát něco reklamovat, tak to jsem jěště u ničeho neviděl), dál ta čěština je teda úděsná(úplně absolutně), horší věci jsem neviděl(monytory, visoký atd.)

No prostě v září do 2. třídy :wink: :wink: :roll:
delta4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delta4 »

SHOCK_WAWE vesmes se dnes dela vsechno v Cine a ne na TW
delta4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delta4 »

ted uz nic nevim
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“