Zkušenosti s Creative Labs MegaWorks 250D 2.1 THX???

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
qAndrew
Nováček
Nováček

Zkušenosti s Creative Labs MegaWorks 250D 2.1 THX???

Příspěvek od qAndrew »

Dobrý den, rád bych si koupil tuhle setavu, mohli by jste mi napsat vaše zkušenosti, popřípadě poradit za jiné repro 2.1. Děkuji
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

basy su ciste a z uzasnym rpednesom
dizajn je celkom pekny jednoduchy - satelity napreik tomu ze su male hraju fakt skvele
citlivost uzasna - pocuj v hudbe aj tie najmensie detaily
stredy su celkom dobre (na to ze su to obycajne stolove satelity samozrejme)
jediny kamen urazu su vysky ktore koli absencii vysaku nie su nic moc (ale zase pri mp3-kach to aj tak nespoznas)
ako nei je to ziadne hi-fi ale na to ake je to velke a kolko to stoji mozem vrelo odporucat ale ja osobne by som sa skor obratil na nieco ako Promedia alebo LOGITECH 2300 (koli vyskam) alebo pockal na model z vysakom (uz dost dlho sa suska ze creative nieco take chysta)
mimochodm ked ich chces tak to by som si dal naponahlo lebo cela rada megaworks sa uz officialne prestala vyrabat samozrejme ze v skladoch este niejaky ten pol rok budu
rejca
Začátečník
Začátečník

Re: Zkušenosti s Creative Labs MegaWorks 250D 2.1 THX???

Příspěvek od rejca »

qAndrew píše:Dobrý den, rád bych si koupil tuhle setavu, mohli by jste mi napsat vaše zkušenosti, popřípadě poradit za jiné repro 2.1. Děkuji
Altec Lansing CS21. Mam a jsou super
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkušenosti s Creative Labs MegaWorks 250D 2.1 THX???

Příspěvek od Walker »

qAndrew píše:Dobrý den, rád bych si koupil tuhle setavu, mohli by jste mi napsat vaše zkušenosti, popřípadě poradit za jiné repro 2.1. Děkuji

No ja taky uvazuju o tomhle zvuku, ale nevim furt nejsem rozhodnutej jeste mi taky vlitli do palici ty Logitechy ale zase maj "jen" 120W SUB a satility 40....creative ma u vseho 30 navrh......fakt nevim......
harleymaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

repro

Příspěvek od harleymaster »

ja mam doma tyhle repro ale 5.1,muzu jen doporucit,vykon ohromnej,zvuk peknej a tak nahlas aby si zjistil ze to nehraje moc ciste to mit stejne moc nebudes,jinak by ti to utrhlo usi :-D
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“