Zkušenosti s Creative Labs MegaWorks 250D 2.1 THX???
Moderátor: CageJ
- qAndrew
- Nováček

-
Zkušenosti s Creative Labs MegaWorks 250D 2.1 THX???
Dobrý den, rád bych si koupil tuhle setavu, mohli by jste mi napsat vaše zkušenosti, popřípadě poradit za jiné repro 2.1. Děkuji
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
basy su ciste a z uzasnym rpednesom
dizajn je celkom pekny jednoduchy - satelity napreik tomu ze su male hraju fakt skvele
citlivost uzasna - pocuj v hudbe aj tie najmensie detaily
stredy su celkom dobre (na to ze su to obycajne stolove satelity samozrejme)
jediny kamen urazu su vysky ktore koli absencii vysaku nie su nic moc (ale zase pri mp3-kach to aj tak nespoznas)
ako nei je to ziadne hi-fi ale na to ake je to velke a kolko to stoji mozem vrelo odporucat ale ja osobne by som sa skor obratil na nieco ako Promedia alebo LOGITECH 2300 (koli vyskam) alebo pockal na model z vysakom (uz dost dlho sa suska ze creative nieco take chysta)
mimochodm ked ich chces tak to by som si dal naponahlo lebo cela rada megaworks sa uz officialne prestala vyrabat samozrejme ze v skladoch este niejaky ten pol rok budu
dizajn je celkom pekny jednoduchy - satelity napreik tomu ze su male hraju fakt skvele
citlivost uzasna - pocuj v hudbe aj tie najmensie detaily
stredy su celkom dobre (na to ze su to obycajne stolove satelity samozrejme)
jediny kamen urazu su vysky ktore koli absencii vysaku nie su nic moc (ale zase pri mp3-kach to aj tak nespoznas)
ako nei je to ziadne hi-fi ale na to ake je to velke a kolko to stoji mozem vrelo odporucat ale ja osobne by som sa skor obratil na nieco ako Promedia alebo LOGITECH 2300 (koli vyskam) alebo pockal na model z vysakom (uz dost dlho sa suska ze creative nieco take chysta)
mimochodm ked ich chces tak to by som si dal naponahlo lebo cela rada megaworks sa uz officialne prestala vyrabat samozrejme ze v skladoch este niejaky ten pol rok budu
- rejca
- Začátečník

Re: Zkušenosti s Creative Labs MegaWorks 250D 2.1 THX???
Altec Lansing CS21. Mam a jsou superqAndrew píše:Dobrý den, rád bych si koupil tuhle setavu, mohli by jste mi napsat vaše zkušenosti, popřípadě poradit za jiné repro 2.1. Děkuji
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkušenosti s Creative Labs MegaWorks 250D 2.1 THX???
qAndrew píše:Dobrý den, rád bych si koupil tuhle setavu, mohli by jste mi napsat vaše zkušenosti, popřípadě poradit za jiné repro 2.1. Děkuji
No ja taky uvazuju o tomhle zvuku, ale nevim furt nejsem rozhodnutej jeste mi taky vlitli do palici ty Logitechy ale zase maj "jen" 120W SUB a satility 40....creative ma u vseho 30 navrh......fakt nevim......
- harleymaster
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
repro
ja mam doma tyhle repro ale 5.1,muzu jen doporucit,vykon ohromnej,zvuk peknej a tak nahlas aby si zjistil ze to nehraje moc ciste to mit stejne moc nebudes,jinak by ti to utrhlo usi