Aplikace: tcpsvcs.exe

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
spike.josef
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Aplikace: tcpsvcs.exe

Příspěvek od spike.josef »

Nově jsem nainstaloval XPčka a tenhle prográmek z umístění: windows/system
mi neustále zahlcuje procesor, ten jede na 100% a hřeje se,navíc se zpomaluje výrazně PC. Kdo poradí, kde je chyba. Díky :cry: :cry: :cry:
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

tcpsvcs - tcpsvcs.exe - Process Information

Process File: tcpsvcs.exe
Process Name: TCP/IP Services

Description: tcpsvcs.exe is a part of Microsoft Windows networking components. This essential system process is initiated when the computer uses special TCP/IP networking services such as DHCP, Simple TCP and print services. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.

Author: Microsoft Corp.
Part of: Microsoft Windows Operating System

System Process: Yes
Application: No
Background Process: Yes
Uses Network: No
Uses Internet: No
Hardware Related: No
Spyware: No
Adware No
Virus: No
Trojan: No

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ten proces je standartní služba Windows. nicméně, může být napaden trojským koněm, takhle se normálně nechová. takže zkus nějakej trojan skener (třeba Trojan Remover nebo The Cleaner), a pro jistotu projeď PC Ad-Awarem a Spybotem

google říká: http://forum.us.dell.com/supportforums/ ... e.id=17906

informace zde:
http://securityresponse.symantec.com/av ... ghead.html

řešení zde:
http://www.gidforums.com/t-6079.html

dej vědět jak to vypadá
ignorelist: kremrole a dezoláti
spike.josef
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

projel jsem pc NODem, ad-warem, spybootem a mam kerio4.
Nic se nenašlo.
Prohlédl jsem si stránku s řešením ale angličtině nerozumím. Má to něco společného s IP, tam končím.... :oops:
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

V prvni rade bych zkusil vyhodit vse co se siti tyce - TCP/IP protokol, sitovy adapter atd... a zkusil sit rozchodit "od nuly" znova, idealne s aktualnejsimi ovladaci...

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
spike.josef
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jak jsem psal, nainstaloval jsem XP nově(včera) a kromě toho jen Office, pak kerio, Noda, AD-aware a spyboot. Nakonec ovladač na wifi kartu. To je vše. Kartu odinstaluju, ale "TCP/IP protokol" opravdu těžko, nejsem až takovej znalec. :oops:
Ale zkusím to.Díky
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“