Presne tento problem som mal aj ja, to auto sa uz aj otocilo a jazdilo po tej miestnosti.Proste tam neboli dvere.Potom som prisiel na to ze niektore animacky sa urychluju enterom a niektore shiftom.Takze stlac Shift a auto ti stoji pred garazou a mozes istPalec123 píše:POTREBUJI POMOC!!!!
Takze vam nastinim situaci. Mise se jmenuje FENDER KETCHUP a jedna se o prvni misi pro kterou si prijdu v tretim meste ( na mape je to zluty kolecko s nevim cim uvnitr) Chlapek je uvazanej na kapote kabrioletu a lezi na brise. CJk nemu prijde prohodi par sprostych slov a nasedne do auta. Je slyset jak se otviraji vrata garaze. Pohled se zmeni tak ze vidim auto ze predu a trochu ze strany. Auto vyjede najednou narazi (nevim do ceho). Kamera se nepohnula stale je ze predu a trochu ze strany, ale ted uz vidim jen kus od zadniho kola dozadu. Zadni kolo se protaci a auto nikam nejede. Najednou nejde vjet ani do menu a musim pres spravce uloh koncit ulohu GTA. V cem je problem? Jde to nejak obejit
GTA: San Andreas
Moderátor: Baneshee
- Marek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
AMD Athlon XP 1700+ @ 2400MHz(11,5*209) + Zalman 7000AlCu || ABIT NF7 || 1GB RAM || INNO 6600GT || HDD 320GB ||M-Audio revo 5.1 + Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mne to funguje v poho ale napr. ked dam v eax konzole efekty tak mi radio nehra vobec.Uz by mohli konecne v hrach podporu eax dotiahnut poriadne do konca takto to je jaksi nedokonceneJaitni píše:Zdárek, možná se to už tady řešilo,... trochu sem to tady prolez a nic sem nenašel... takže k věci:
Funguje vám při hraní rádia v autě (motorce...) subwoofer? Mě nefunguje a docela mě to štve... Je to tak schválně, nebo je problém u mě? Sem si koupil i Bass Boost a nepomohlo to... ()
Jesli nejssem první kdo se ptá , tak sry
//edit:ten basak pri zapnuti Radio EQ funguje ale hraje slabo ale podla toho pri akej pesnicke
Naposledy upravil(a) VeVe_350Z dne čtv 7. črc 2005, 19:18, celkem upraveno 1 x.
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Marek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No len ci ten subb nehra alebo ho len neni pocut, lebo ked sa zapne v menu/audio equalizer na radio tak tam to skoro uplne odstavi basy.350Z píše:Mne to funguje v poho ale napr. ked dam v eax konzole efekty tak mi radio nehra vobec.Uz by mohli konecne v hrach podporu eax dotiahnut poriadne do konca takto to je jaksi nedokonceneJaitni píše:Zdárek, možná se to už tady řešilo,... trochu sem to tady prolez a nic sem nenašel... takže k věci:
Funguje vám při hraní rádia v autě (motorce...) subwoofer? Mě nefunguje a docela mě to štve... Je to tak schválně, nebo je problém u mě? Sem si koupil i Bass Boost a nepomohlo to... ()
Jesli nejssem první kdo se ptá , tak sry
AMD Athlon XP 1700+ @ 2400MHz(11,5*209) + Zalman 7000AlCu || ABIT NF7 || 1GB RAM || INNO 6600GT || HDD 320GB ||M-Audio revo 5.1 + Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
- milosh
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nejde mi treti mise v litani, to se proste neda, kua, nemate nekdo nakej figl? letadlo ma polomer otaceni snad 3 kilaky 
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To chce trochu treningumilosh píše:Nejde mi treti mise v litani, to se proste neda, kua, nemate nekdo nakej figl? letadlo ma polomer otaceni snad 3 kilaky
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja to zkousel asi pul hodiny a pak me presla trpelivost, ale jeste to teda zkusim ...Zbyna píše:Ale jde... zkus k tomu zacouvat aby to bylo rovnocr89azy píše: Zkousel jsem to ,ale neslo to kua ...
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Red Dwarf
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Marek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No polomer zatacania ma to lietadlo 3 kilaky ked zatacas len pomocou look left/right(Q/E) ked zatacas normalne pomocou sipiek a k tomu zdvihas nos (steer back/up) tak to otocis na mieste.milosh píše:Nejde mi treti mise v litani, to se proste neda, kua, nemate nekdo nakej figl? letadlo ma polomer otaceni snad 3 kilaky
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Moc dekuju.Marek píše:Presne tento problem som mal aj ja, to auto sa uz aj otocilo a jazdilo po tej miestnosti.Proste tam neboli dvere.Potom som prisiel na to ze niektore animacky sa urychluju enterom a niektore shiftom.Takze stlac Shift a auto ti stoji pred garazou a mozes istPalec123 píše:POTREBUJI POMOC!!!!
Takze vam nastinim situaci. Mise se jmenuje FENDER KETCHUP a jedna se o prvni misi pro kterou si prijdu v tretim meste ( na mape je to zluty kolecko s nevim cim uvnitr) Chlapek je uvazanej na kapote kabrioletu a lezi na brise. CJk nemu prijde prohodi par sprostych slov a nasedne do auta. Je slyset jak se otviraji vrata garaze. Pohled se zmeni tak ze vidim auto ze predu a trochu ze strany. Auto vyjede najednou narazi (nevim do ceho). Kamera se nepohnula stale je ze predu a trochu ze strany, ale ted uz vidim jen kus od zadniho kola dozadu. Zadni kolo se protaci a auto nikam nejede. Najednou nejde vjet ani do menu a musim pres spravce uloh koncit ulohu GTA. V cem je problem? Jde to nejak obejit
Ted muzu pokracovat vesele dal..
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to bude ono. Zkusim najit nejake dalsi navesy a uvidim ...cool.user píše:jen poozor, nektere navesy sou klasicke navesy pro tahace, a nektere jsou jen statickej obekt ve hrecr89azy píše: Ja to zkousel asi pul hodiny a pak me presla trpelivost, ale jeste to teda zkusim ...
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Red Dwarf
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Na tom míste jsem mel uplne stejnej problem, nepomahalo vůbec nic (žádná klavesa). Nakonec jsem pred tou misí snizil detaily na uplny minimum a ta animačka probehla, nevim co tam bylo za problem, pak jsem si to dal zas na maximum a hru v pohode hrál dál.
Ale ta animace s chlapkem na kapote fakt nešla přeskočit...
Ale ta animace s chlapkem na kapote fakt nešla přeskočit...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Rider008
- Začátečník

- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tusimze si zoberes auto, potom k nej prides blizsie ona sa ta neco opyta ze ci nechces mat pekny vecer ci co a potom stlac Y.Dufam ze to pojde mne to islo.Rider008 píše:Potrebujem od vas mensiu pomoc.![]()
Ako sa daju zbalit kocky a slapky? Ako sa da s nimi randit?

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj pude, v podstatě vše ve hre je dělano tímto způsoben. Yes No, Konverzace ve hře ujde.350Z píše:No tusimze si zoberes auto, potom k nej prides blizsie ona sa ta neco opyta ze ci nechces mat pekny vecer ci co a potom stlac Y.Dufam ze to pojde mne to islo.Rider008 píše:Potrebujem od vas mensiu pomoc.![]()
Ako sa daju zbalit kocky a slapky? Ako sa da s nimi randit?
Ovšem chybí mi myčka na auta, rockstar ji slíbil ale já ji teda nenašel.
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: