NB HP nx6110

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NB HP nx6110

Příspěvek od D.U.K.E. »

zdravím, chci se vás zeptat, jaký názor máte na tuto řadu nb od hp. vyhlíd jsem si jeden model co má celeron m1.3,512 ram,40 hdd,BT,WLAN,dvdrw...za 25k i s dph. jaký jsou vlastně nb od hp? když jsem si ho na prodejně zkoušel, budil ve mně dojem solidního nb s dobrým zpracováním. dík za každý názor.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

dva jsem měl v prackách a upřímně, už nikdy víc, zpracování sice solidní, ale žádné IrDa, jen 2 USB porty a ještě k tomu blbě umístěný, spousta SW balastu, nerozdělenej disk v orig. instalaci
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
systemjack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od systemjack »

pavel.minarik píše:dva jsem měl v prackách a upřímně, už nikdy víc, zpracování sice solidní, ale žádné IrDa, jen 2 USB porty a ještě k tomu blbě umístěný, spousta SW balastu, nerozdělenej disk v orig. instalaci
No něco je na tom pravda ale záleží taky k čemu to užiješ.
Já jsem si nedávno jeden takový pořídil a jsem velmi spokojen, provedení velmi solidní, nemám sice IrDa a BT a myslím že to není až tak podstatné.Plast je dost silný i proti oděru.
Mám i Wifi, 2xUSB, IEEE.PCMCIA.Procesor 1.6Pentium,256RAM,VGA64,disk40GB.
¨Na běžnou práci víc než ideální.
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.U.K.E. »

No já měl Acera LMi 1362 a co se týče zpracování byl to děs běs a ani neměl WIFI,Bluetooth a 512 ram v základu... A to mluvím o NB ve stejné cenové hladině. To HP možná nemá takové jméno, ale podle reakcí spotřebitelů mám pocit, že se jedná o hodně kvalitní stroje. Víko NB je vyrobeno z horčíkové slitiny a opravdu je těžko poškrábatelné, u Aceru byl jen plast. A 2 USB mě moc netankují, ale nemůžu si odpustit: u Aceru byly na zadní straně NB a u toho HP jsou sice jen 2, ale na levé straně, takže naprosto lépe přístupné než u toho Aceru. Já proti Acerům nic osobně nemám, ale mám pocit, že v nižších třídách NB nejsou tak dobří jako ostatní výrobci.
A mimochodem, nevíte někdo kolika ryhclostní je ta DVD/RW u toho HP? Je tam model NEC 6540, ale nevím jak rychle pálí DVD a informacemi např. NERA si nejsem moc jist. Dík
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“