Zdravim, takze tu mam od raana blazinec zakazniky (cca 15 uzivatelu) napadenych touto filckou. Upravila "svchost.exe" asi o 30 kB a AVG 7 pri testu hlaasi ze jsou napadeny veskere *.exe soubory v PC.
Postupoval jsem podle navodu na:
http://www.webuser.co.uk/cgi-bin/forums ... &o=93&part
Zabira mne to hrozne casu, kdyz uz antivir hlasi ze je cisto, prijde kaamosh, ze resi ten samey problem od raana a ze staci, aby user vybral postu na seznamu a maji ho tam zase. Co jsem mel dnes silu progooglovat tak je tam tak akorat popis viru a kde je zapsany v registrech, to je ale tak vse. Vy jste ho neresili ted nekdy ?
Win32/Hidrag (JeeFo) - je uz reseni ?
- AK-47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Win32/Hidrag (JeeFo) - je uz reseni ?
Notebook Lenovo Thinkpad Edge E535 Black 3260-ELG (AMD quad, ATI 7670, RAM 4Gb)
NAS Gigalink N5 s 1Tb WD SATA 2
audio: HTPC@ESI Prodigy HD2 + Yamaha R-S500 + Wharfedale Diamond 10.5 + Dynavox kable
audio: HTPC@ESI Prodigy HD2 + Yamaha R-S500 + Wharfedale Diamond 10.5 + Dynavox kable
- Shit
- Odborník PCT

Re: Win32/Hidrag (JeeFo) - je uz reseni ?
To je život.... http://www.viry.cz/1pomoc/popisy/zobraz.php?id=203AK-47 píše:Zdravim, takze tu mam od raana blazinec zakazniky (cca 15 uzivatelu) napadenych touto filckou.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Win32/Hidrag (JeeFo) - je uz reseni ?
stím jsem začínalShit píše:To je život.... http://www.viry.cz/1pomoc/popisy/zobraz.php?id=203AK-47 píše:Zdravim, takze tu mam od raana blazinec zakazniky (cca 15 uzivatelu) napadenych touto filckou.
- AK-47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hmmm
To jsem presne delal, vse bylo OK, nez se uzivatel alespon jen udajne pripojil na e-mail na seznamu
A uz to tu bylo zase, naprosto to samee, jenomze nastav mu firewall a prinut ho denne spoustet pravidelne Antispyware atd atd. , kdyz to umi sotva zapnout.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hmmm
njn to máš těžký, taky jsem byl takovej že jsem vozil PC furt do servisu, teda přesněji ho tam vozil muj tátaAK-47 píše:To jsem presne delal, vse bylo OK, nez se uzivatel alespon jen udajne pripojil na e-mail na seznamuA uz to tu bylo zase, naprosto to samee, jenomze nastav mu firewall a prinut ho denne spoustet pravidelne Antispyware atd atd. , kdyz to umi sotva zapnout.
- AK-47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Klidně
LOCK! Zatim se zda ticho po pesine pomoci vyse uvedeneho odkazu. Po nekolikadennim testovani a praci na netu, se zda byt vyreseno.