Pomoc-jak mam chladit?
Moderátor: morke
- .::Richmond::.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mozna by nebylo od veci aby ses podival do biosu a zjistil jestli tam mas chladic (nikoliv jen pasiv) podle otacek ventilatoru. taky ti mozna technik nezapojil fan nebo treba mas chladic "jen" spatne nasazenej... v tom pripade bych se do toho obchodu urcite vratil jako velmi nespokojeny zakaznik 
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jasně, že jo...Flegy píše:..a mimochodem...kdyz case otevres tak ztratis zaruku na komplet ..nikoli na jednotlive dily....! aspon podle me..nebo mi to nekdo vyvrati?...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- ghostcz
- Začátečník

Chvilku sem tu nebyl...Takze-Comp sem si koupil nazaklade vyberu komponentu,ktery mi oni akurat poskladali...Ja s tou firmou mam celkem dobry zkusenosti(Mironet). Jenze kamos mel podobnej problem,jenze to mel mnohem horsi,komp se mu vzdycky restnul uz pri sousteni nejaky hry... Ten comp tam dal a oni si ho tam suverene nechali mesic(to je zakonem dana lhuta,kdy oni ten vadnej komponent muzou testovat) ,vratili mu ho s tim,ze mu vymenili zdroj,za ten samej,ale funkcni...
Ja tam proste zajdu nekdy ve stredu a poptam se,jestli je mozny vymenit vetracek na zdroji a zeptam se je na vymenu chladice na prociku a na pridani system fanu(aspon myslim,ze to tak je=)...diky XPM)...
Ja tam proste zajdu nekdy ve stredu a poptam se,jestli je mozny vymenit vetracek na zdroji a zeptam se je na vymenu chladice na prociku a na pridani system fanu(aspon myslim,ze to tak je=)...diky XPM)...
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Moment, ať nejdřív zkusí najít fakturu a koukne, jak je to tam vypsané...XPM píše:Takže to klidně otevři, ta plomba je tam jenom jako záruka za jejich montážghostcz píše:Chvilku sem tu nebyl...Takze-Comp sem si koupil nazaklade vyberu komponentu,ktery mi oni akurat poskladali...
The problem has been eaten.

- ghostcz
- Začátečník

Takze sem uz konecne byl v ty firme,at mi s tim neco udelaji.Dneska sem si pro to byl a vysledek me strasne moc prekvapil!Pocitac je tak o 80% min hlucnej,temer neslystelnej!
Pridali mi tam vetracek pod zdroj a ve zdroji mi ho vymenili,za nejakej extra tichej!Ted mi teplota nevyleze pres 50 stupnu,takze spokojenost=).
Pridali mi tam vetracek pod zdroj a ve zdroji mi ho vymenili,za nejakej extra tichej!Ted mi teplota nevyleze pres 50 stupnu,takze spokojenost=).