Ahoj, potřeboval bych radu.
POřídil jsem si legální vydání XP Prof. a chtěl bych vědět zda můžu nějakým způsobem přepsat akt. číslo bez přeinstalování celého systému
Změna licenčního čísla
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- deep
- Nováček

-
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna licenčního čísla
??? ehm no pokuď máš legální win tak přepisovat žádné čislo nemusíš takýe dotaz zavání Warezem jelikož mě nenapadá důvod proč u orig win vymýšlet podobný nesmysl.....deep píše:Ahoj, potřeboval bych radu.
POřídil jsem si legální vydání XP Prof. a chtěl bych vědět zda můžu nějakým způsobem přepsat akt. číslo bez přeinstalování celého systému
- Shit
- Odborník PCT

Re: Změna licenčního čísla
Jde to pouze u corporátek.... Víc Ti neřeknu.... odporuje to pravidlům fóra PCT.deep píše:Ahoj, potřeboval bych radu.
Jen tak mimochodem - změna licenčního čísla u VLK je i ve FAQ na stránkách MS.
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A naco potřebuješ měnit číslo?? To je trochu divné ne.Asi to nebude origoš co.Asi nás tady trochu houpeš. 
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- Thellwin
- Administrátor