Změna licenčního čísla

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
deep
Nováček
Nováček

Změna licenčního čísla

Příspěvek od deep »

Ahoj, potřeboval bych radu.
POřídil jsem si legální vydání XP Prof. a chtěl bych vědět zda můžu nějakým způsobem přepsat akt. číslo bez přeinstalování celého systému
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Změna licenčního čísla

Příspěvek od Digitaldoom »

deep píše:Ahoj, potřeboval bych radu.
POřídil jsem si legální vydání XP Prof. a chtěl bych vědět zda můžu nějakým způsobem přepsat akt. číslo bez přeinstalování celého systému
??? ehm no pokuď máš legální win tak přepisovat žádné čislo nemusíš takýe dotaz zavání Warezem jelikož mě nenapadá důvod proč u orig win vymýšlet podobný nesmysl.....
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Změna licenčního čísla

Příspěvek od Shit »

deep píše:Ahoj, potřeboval bych radu.
Jde to pouze u corporátek.... Víc Ti neřeknu.... odporuje to pravidlům fóra PCT. :oops:
Jen tak mimochodem - změna licenčního čísla u VLK je i ve FAQ na stránkách MS. :shock: :wink:
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

A naco potřebuješ měnit číslo?? To je trochu divné ne.Asi to nebude origoš co.Asi nás tady trochu houpeš. :(
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

krizovka píše:A naco potřebuješ měnit číslo?? To je trochu divné ne.Asi to nebude origoš co.Asi nás tady trochu houpeš. :(
No já to pochopil tak, že deep doteď jel na nel. XP, teď koupil originál, ale nechce se mu reinstalovat systém ...
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“