GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Ja myčku našel, ale zase jsem ji nezkoumal tak, jestli je fcční... Navíc, co chcete umývat, už jste snad měli auto od bláta? jestli jo tak sry :oops:
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

cr89azy píše:
Recon píše: Ovšem chybí mi myčka na auta, rockstar ji slíbil ale já ji teda nenašel. :x
Taky jsem ji hledal, ale zadny vysledek :( ...
ja ji nasel, ale nemeje :lol:
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

milosh píše:
cr89azy píše: Taky jsem ji hledal, ale zadny vysledek :( ...
ja ji nasel, ale nemeje :lol:
)
tak to je hustý. Celkem mě štve když mám hezký auto, vytunený. Dám mu světlou barvu a na to plechu mám nějakou sračku kterou s tama nedostanu. Myslíte že patche budou pouze opravovat nebo i přidávat funkce?? Třeba mě pěkně nas**** když jsem chtěl pomocí packera odvést pár aut. Tu nájezdovou rampu není problém zklopit ale jak se rozjedete tak ty auta ztama podivně vyskáčou. Hustá je i odtahovka :)
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Me spis se*e ta letecka skola, zaboha nemuzu udelat treti ukol, nejradsi bych to preskocil, neni na to nakej figl? nebo nekomu s pilotnim prukazem poslat save :)
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Recon píše:...Třeba mě pěkně nas**** když jsem chtěl pomocí packera odvést pár aut. Tu nájezdovou rampu není problém zklopit ale jak se rozjedete tak ty auta ztama podivně vyskáčou. Hustá je i odtahovka :)
To mě taky naštvalo, mam v garáži v Las Venturas dvě auta, které mám zavést na tu loď v San Fierru, ale kdo se s tím má 2x tahnout přes půlku mapy. :x
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Tomek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomek »

Mohl by mi nekdo poradit pri nacitani hry me to v polovine vyhodi do windowsu a napise chybovou hlasku typickou pro microsoft (V aplikace doslo k chybne omlouvame ...). nevite cim to je. Diky
Naposledy upravil(a) Tomek dne pát 8. črc 2005, 18:22, celkem upraveno 1 x.
CoolerMaster ATC 201B-SX2, Enermax EG495AX-VE, Asus P4C800-E Deluxe, Intel Pentium 4 3,4@3,6GHz w/ Zalman CNPS9500, 2x1GB Kingston HyperX DDR500 CL 3-4-4-8-1T, Seagate Barracuda 7200.7+ 2x 200GB SATA RAID0 w/ Zalman ZM-2HC2, HIS Excalibur X1950Pro w/ Zalman Zalman VF900-CU, Creative Labs X-Fi Elite Pro 64MB X-RAM, Logitech Z-10, DVD±RW Teac DV-W518GM, IOMEGA ZIP 250MB, Zalman ZM-MFC1, Logitech diNovo Media Desktop for Bluetooth 2.0 CZ, Steelpad 4S, 19" Sony LCD SDM-HS95P
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Tomek píše:Mohl by mi nekdo poradit pri nacitani hry me to v polovine vyhodi na windowsu a napise chybovou hlasku typickou pro microsoft (V aplikace doslo k chybne omlouvame ...). nevite cim to je. Diky
hmm, tka tomu rikam popis problemu :/

muze to delat temer cokoliv, zkus reinstalovat GTA , nove ovladace vseho , odtaktovat pokud mas neco pretaktovane , popripade reinstal systemu, a nebo reklamovat hru.
0118 999 881 999 119 7253
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

cool.user píše:
Tomek píše:Mohl by mi nekdo poradit pri nacitani hry me to v polovine vyhodi na windowsu a napise chybovou hlasku typickou pro microsoft (V aplikace doslo k chybne omlouvame ...). nevite cim to je. Diky
hmm, tka tomu rikam popis problemu :/

muze to delat temer cokoliv, zkus reinstalovat GTA , nove ovladace vseho , odtaktovat pokud mas neco pretaktovane , popripade reinstal systemu, a nebo reklamovat hru.
já si nataktoval grafiku a co to pak dělalo s SA to byla podívaná, hra se samma měnila, chodili baráky prostě pořádná pařba, snižil jsem takt video paměti o pár drobných a je to OK.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Tak jsem shlednul credits a musim rict, ze konec hry je o nervy. Resil jsem to pomoci kodu.. V posledni misi jdete zabit Smoka, vrazite do baraku o ctyrech patrech a strilite.........strilite........stale strilite..... a asi tak po 150-ti mrtvych se dostanete az do ctvrteho patra kde zabijete zradce smoka (asi tak ctyri zasobniky z M4 do hlavy, abyste ho dostali na kolena :?
No a pak nasleduje cast, ktera se mi ani trochu nelibila. Barak je v plamenech, znovu plny nepratel, ktere musite zabit. A jeste k tomu je to casove omezeno. Haseni pozaru mi naprosto nejde. Takze kdyz jsem zabil Smoka a videl, ze to nemuzu v zivote stihnout tak jsem pouzil cheat na nesmrtelnost. Vic uz neprozradim.. Mise pokracuje dal a je to dalsi tezka cast. Ti co chteji byt poctivy, tak at si vyhrani hodne casu a hlavne at maji silne nervy :wink:
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Palec123 píše:...
Zase takove tezke to nebylo. Vsechny pozary si nemusel hasit, takze to bylo vpoho. A ohledne te druhe casti, ja sem to hasicske auto nechal odjet a sel sem si to ulozit. Pak sem sel znova delat tu misi a uz to zacinalo jen od te honicky...
lubi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

modra smrt

Příspěvek od lubi »

Chlopi,ja hraju chvilku a pak mi to skoci do modre smrti,ze je chyba s hardwarem,ale uz si nepamatuju presne co to pise,ale dost me to stve,testnul sem procak a pameti a vse v cajku,dela vam to taky nekomu?
Zkousel sem to podtaktovat nepomaha nic. :wink:
Asus A7N8X-XL,nFORCE2-400,DDR,AUDIO,L
CPU AMD K7 ATHLON (Barton) XP2500+1,8GHz,333MHz,SOCKET A)
2xDIMM DDR 256MB 400MHz TRANSCEND CL 2,5 JR
GK nVIDIA GEFORCE FX 5700 128MB DDR,VIVO,DVI AGP
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Ako sa vola posledna misia? :)
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

350Z píše:Ako sa vola posledna misia? :)
Myslim ze End of Line
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Jasper píše:
350Z píše:Ako sa vola posledna misia? :)
Myslim ze End of Line
Thanks a nevies kolko misii este nasleduje po Freefal?
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

350Z píše:
Jasper píše: Myslim ze End of Line
Thanks a nevies kolko misii este nasleduje po Freefal?
To se takto neda rict, zalezi kolik jinych misi uz mas. Tady mas soupis vsech misi:
http://www.gtasa.cz/gameplay/100.php
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

kdy myslíte že budou první modely aut do hry?? myslím ale opravdu auta ne jen skiny :wink:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Recon píše:kdy myslíte že budou první modely aut do hry?? myslím ale opravdu auta ne jen skiny :wink:
no , podival sem se do sve sklenene koule a ta mi rekal ze casem :wink:
0118 999 881 999 119 7253
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? ako tam mozem behat s dvoma micro smg ked uz ich mam mastered?
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Joži píše::? ako tam mozem behat s dvoma micro smg ked uz ich mam mastered?
To u nich musis mit myslim skill Hitman
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Joži píše::? ako tam mozem behat s dvoma micro smg ked uz ich mam mastered?
ted jsem se na to chtel zeptat!! Fakt, ze jo :) Tedy kdy a kde tuto schopnost dostanu?
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“