HAMACHI

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

HAMACHI

Příspěvek od Thomas2425 »

Zdravím. Žádám o radu. Jak je možné , že na síti kde je asi 10 lidí se mi jeví většina lidí nedostupný, a pár lidí online?Fire wallem to nebude. Jsem připojen na místní sít. Může mě to provider nějak blokovat? Ale proč by byly ale někteří Online a někteří offline? To by nejelo nic ne? Prosím o jakékoli nápady nebo návrhy k vyřešení tohoto problému. Předem děkuji.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? no najskor maju vypnute pc alebo hamachi
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Thomas2425 »

Joži píše::? no najskor maju vypnute pc alebo hamachi
hmmmmmm, díky za radu :evil: , ale nejsu blbej. Samozřejmě že když to má někdo vyplí, tak to je zretelně vidět.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

Thomas2425 píše:
Joži píše::? no najskor maju vypnute pc alebo hamachi
hmmmmmm, díky za radu :evil: , ale nejsu blbej. Samozřejmě že když to má někdo vyplí, tak to je zretelně vidět.
:? sry no nepochopil som asi poriadne co myslis tym nedostupny, ak tam ma zltu bodku, najskor je u neho VPN zakazane
slejtr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: HAMACHI

Příspěvek od slejtr »

Thomas2425 píše:Zdravím. Žádám o radu. Jak je možné , že na síti kde je asi 10 lidí se mi jeví většina lidí nedostupný, a pár lidí online?Fire wallem to nebude. Jsem připojen na místní sít. Může mě to provider nějak blokovat? Ale proč by byly ale někteří Online a někteří offline? To by nejelo nic ne? Prosím o jakékoli nápady nebo návrhy k vyřešení tohoto problému. Předem děkuji.
Predpokladam ze myslis to zluty svetlo tedy ze se nepodarilo mezi vama vytvorit tunel.Taky se mi to nekdy stava a vsiml sem si kdyz u nekoho mam to zluty svetlo a po nekolikanasobny pripojeni a odpojeni se ten tunel vytvori tak uz se pak priste navazuje uplne v pohode :) dost se to stava mezi lidma kteri sou u stejnyho poskytovatele.Nejspis to chce pripojovat a odpojovat restartovat cely hamachi a mit trpelivost.Resi se to hodne ale kloudnou odpoved sem nenasel, kdesi sem slysel ze je to kvuli tomu ze nemate stejne verze o cemz pochybuju ale muzes skusit i to.Porad to neni finalni bezproblemova verze no :roll:
1) hlavni stroj- celeron 400@450Mhz 50stupnůC při zátěži ,TNT2 M64 32MB,HD 6.4 GB,128MB Ram
2)slabší kolega Athlon XP 2500@3200+ ,512MB RAM,Radeon 9600XT 128MB,160GB seagate
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: HAMACHI

Příspěvek od Recon »

slejtr píše:
Thomas2425 píše:Zdravím. Žádám o radu. Jak je možné , že na síti kde je asi 10 lidí se mi jeví většina lidí nedostupný, a pár lidí online?Fire wallem to nebude. Jsem připojen na místní sít. Může mě to provider nějak blokovat? Ale proč by byly ale někteří Online a někteří offline? To by nejelo nic ne? Prosím o jakékoli nápady nebo návrhy k vyřešení tohoto problému. Předem děkuji.
Predpokladam ze myslis to zluty svetlo tedy ze se nepodarilo mezi vama vytvorit tunel.Taky se mi to nekdy stava a vsiml sem si kdyz u nekoho mam to zluty svetlo a po nekolikanasobny pripojeni a odpojeni se ten tunel vytvori tak uz se pak priste navazuje uplne v pohode :) dost se to stava mezi lidma kteri sou u stejnyho poskytovatele.Nejspis to chce pripojovat a odpojovat restartovat cely hamachi a mit trpelivost.Resi se to hodne ale kloudnou odpoved sem nenasel, kdesi sem slysel ze je to kvuli tomu ze nemate stejne verze o cemz pochybuju ale muzes skusit i to.Porad to neni finalni bezproblemova verze no :roll:
tak s tímto zásadně nesouhlasím. Je blbost aby se to chryzalo kvůli stejnýmu providerovy, bylo nás 5 a všichni se stejným providerem, nikdy nebyl problém. žlutý světlo znamená nestabilní připojení, tedy špatný ping, někdy i žádný. Může to být čímkoliv, slabý připojení, příliš zabezpečený systém. Rezidenty všeho možného, tento soft může působit konflikt s čímkoliv. Taky pokud neco sosáš tak je velká šance že dostaneš žlutý světílko.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Mam s tim taky problem S kamosem se proste nespojim, chvilku to zelene blika a pak to zezloutne.. Oba dva mame netbox, oba dva jsme pripojeni pres router, oba dva mame verejnou IP a oba dva pripojeni 1024/256 kb/s.. Neporadite co a jak nastavit.. Firewall zadny z nas nepouziva, jen avast..
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

kua blby zlut svetilko :x a zrovna s kamosem s kterym chcu hrat a treba s polakem mam zelene tak to je fakt na shit :?
PREDATOR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PREDATOR »

vetsinou se staci deaktivovat a nasledne zase aktivovat v ty, ktery siti....znovu se vytvori tunel a je vse v pohode.......pokud ne, je to spatny.....napriklad nam to s bratrancem nejelo cely prazdniny a pak v zari z niceho nic sup a jelo to.....vubec to nechapu
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Zdravím, mám podobnej problém, když spustím Hamachi, tak mi u kámoše jen BLIKÁ zelený světýlko a asi za 30sec se změní na svítící oranžový. Já u něj vypadám stejně. Oba jsme připojený přes ASDL u různých providerů. Hamachi stejné verze. On s tím nikdy neměl problém, až se mnou.
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no jestli s tim mate problem, docela pomaha v preferences / system zaskrtnou MAGIC OPTION a nechat tam ten defaultni port, s kamosema nam to pomaha a to hrajem klidne v 8-mi lidech, ale musej mit vsichni v siti rychlej net, jakmile tam vleze nejakej trotl s 256tkou, tak se to v tolika lidech neda udrzet a neco hrat, rychlost se totiz prizpusobi nejpomalejsimu pripojeni, stejne tak jako to dela LAN
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“