tak příště nezapomínej, nebo to bude za žlutou ...IQLogic píše:To Elcon: No to mas pravdu zabudol som sorry
Splinter Cell 3
Moderátor: Baneshee
- shadow
- Středně pokročilý

- Logue
- Začátečník

Seva
Je velky rozdiel v grafike medzi PS 3,0 a PS 1,1 ?
Ked to dam na PS 3,0 tak mi to ako pojde ? - stale 22 FPS alebo sa to obcas vyhupne aj vyssie ?
btw Existuje v dnesnej dobe grafika ktora by to rozmakala v pohode(tj 40 FPS ) aj na PS 3,0 ? lebo som v jednej recenzii cital ze 6800GT s tym ma problemi
Ked to dam na PS 3,0 tak mi to ako pojde ? - stale 22 FPS alebo sa to obcas vyhupne aj vyssie ?
btw Existuje v dnesnej dobe grafika ktora by to rozmakala v pohode(tj 40 FPS ) aj na PS 3,0 ? lebo som v jednej recenzii cital ze 6800GT s tym ma problemi
- Anticrasch
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Snad nejlepsi hru kterou jsem kdy hral podporuje Shadery 3.0 a HDR fakt vsechny funkce co vase karta umi. Doporucuju za ty penize koupit spousty zabavy si uzijete

Intel(R) Pentium(R) 4 Prescot CPU 3.20GHz BOX Skrin AeroCool JetMaster Jr.-SS Silver Steel Case/Silver Jet 512 DDR GoodRam Asus P4S800D-X Vestern Digital 60GB VGA MSI NX6600-VTD128 Diamond,128MB DDR3,DVI,VIVO Soud Blaster live! 5.1 LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B Euro Case 300W +CDMA 
- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
geforce 7800Logue píše:Seva
- Swat
- Mírně pokročilý

- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Swat
- Mírně pokročilý

Inno3D.Myslím,že to byla dobrá volba,Asus by asi byl o chlup lepší,ovšem je tam už taky rozdíl v ceně.Jsem spokojený.Splintera jedu,jak jsem popsal výše,Doom 3 1600x1200,ultra quality,4xAA,8xAF.Riddick,který si dovolím tvrdit je náročnější než Doom běží 1600x1200,shadery 2.0,nebo 1024x768 shadery 2.0+(soft shadows).Half-Life 2 taktéž 4xAA,16xAF no prostě je to bordel.Prostě je to potřeba,člověk rázem hraje zcela jinou hru.Ten Riddick-hrál jsem ho na X800Pro 1024x768,občas šlo fps hezky pěkně pod 40,pustil jsem to na 7800 GTX a čuměl jsem jak péro z gauče.V místech,kde X800Pro dalo v 1024x768 40 fps jsem najednou měl v 1600x1200 75fps,to jsem fakt nechápal.Doporučuju,někdo na nVidii nadává,ale je vždy potřeba si vybrat,co je zrovna nejlepší a podle mě to v současný době ATI není.Až bude 7800 GTX pomalá (je to síla ale jednou tomu tak bude),klidně půjdu zase do Atiny,když nabídne lepší železo,ale zatím to vypadá,že ani to Fudo 7800 GTX neporazí a když jo,tak jen o chlup.
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Swat
- Mírně pokročilý

Taky myslím,že jsi to přetáh.Stalo se mi to samý,ještě když jsem měl x800Pro.Trochu jsem jí vokouřil a mě pro změnu naskakovaly černý pruhy,po chvíli to pak zamrzlo.Zajímavý je,že teď jsem taktnul svojí novou 7800 GTX z defaultních 430/1200 na myslím velmi solidních 500/1400 a lítá to jak kráva.V kombinaci s novejma driverama mám v některých pařbách až +15 fps a to už je rozdíl.Ale podle toho screenu to je jasně přehnanej takt.
- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Poradte mi pls. Napalil som si SCCT a nejak mi to z tej zalohy nejde spustit. Vsetky ostatne hry pritom ficia aj zo zaloh. A SCCT som si poctivo kupil takze ma tu potom nenapadajte s takym blbosti ze nelegalne lebo zakony zas poznam. 
TO dexter: Cierne artefakty sa vacsinou robia pri velkom pretaktovani pamati na grafike a zelene (niekedy zelenofialove) zas pri velkom pretaktovani jadra, tak skus znizi takt pamati. Mne to robilo na FEAR, mal som cierne bodky a cierky po vsetkych stenach, takt pamati som znizil o 50MHz a v pohode.
TO dexter: Cierne artefakty sa vacsinou robia pri velkom pretaktovani pamati na grafike a zelene (niekedy zelenofialove) zas pri velkom pretaktovani jadra, tak skus znizi takt pamati. Mne to robilo na FEAR, mal som cierne bodky a cierky po vsetkych stenach, takt pamati som znizil o 50MHz a v pohode.
- MiKe[sk]
- Začátečník

-
Nejde o to ci je to legalne alebo nelegalne (kazdy z nas ma predsa nieco napalene), ale porusujes pravidla foraIQLogic píše:Poradte mi pls. Napalil som si SCCT a nejak mi to z tej zalohy nejde spustit. Vsetky ostatne hry pritom ficia aj zo zaloh. A SCCT som si poctivo kupil takze ma tu potom nenapadajte s takym blbosti ze nelegalne lebo zakony zas poznam.
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Logue
- Začátečník

SCCT ma ochranu Star Force ktora vyzaduje mat pri spustani originalne DVD v mechanike...IQLogic píše:Poradte mi pls. Napalil som si SCCT a nejak mi to z tej zalohy nejde spustit. Vsetky ostatne hry pritom ficia aj zo zaloh. A SCCT som si poctivo kupil takze ma tu potom nenapadajte s takym blbosti ze nelegalne lebo zakony zas poznam.
Existuje sposob ako to obist avsak to sa tu rozoberat nemoze..
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- HEADSHOTER
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- tom01
- Mírně pokročilý

Pořídil jsem tuhle hru teprv nedávno a teď dohrál, ovšem konečný výsledek mojí úspěšnosti 62% mě nepotěšil
...Na opravdu stealth agenta bych prej musel mít tak 90-92%, no mám co dělat
Jinak supr hra, těšim se na další pokračování...
Jinak supr hra, těšim se na další pokračování...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..