Jak kompletně vypnout Windows firewall??

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Parkmanek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak kompletně vypnout Windows firewall??

Příspěvek od Parkmanek »

Potřeboval bych přesně vědět jak vypnout Windows firewall.Já vím, že je to lamácká otázka, ale newím zda stačí na tý kartě zaškrtnout "vypnuto" nebo jestli se musí nastavovat něco na tý druhý kartě "vyjímky" a na třetí kartě.
Potřebuju přesně postup jak vypnout Win FW, aby se to chovalo jako bych žádnej FW neměl. díky
Nr.1:ASUS A6JE, Intel Core 2 Duo, Ati Radeon X1450, 1GB PC2 667Mhz RAM,100GB 5400ot./min., WIN XP HOME
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

No melo by stačit vypnout. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Briketa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Briketa »

Proste ve "Sluzbach" vypnes sluzbu Windows Firewall/Sdileni Internetu.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
Parkmanek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Parkmanek »

Takže ovládací panely -> nástroje pro správu -> služby -> Brána Firewall / Sdílení připojení k internetu -> vlastnosti -> typ spouštění -> zakázáno
Takhle?
Nr.1:ASUS A6JE, Intel Core 2 Duo, Ati Radeon X1450, 1GB PC2 667Mhz RAM,100GB 5400ot./min., WIN XP HOME
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Parkmanek píše:Takže ovládací panely -> nástroje pro správu -> služby -> Brána Firewall / Sdílení připojení k internetu -> vlastnosti -> typ spouštění -> zakázáno
Takhle?
čoveče, ted sjem to zkousel a po restartu tam bylo stejně spuštěno. Tohle to nebude. Já osobně se spokojím s vypnutím přes Ovládací panely/Brána Firewall--->Vypnuto jak již bylo zmiňováno výše.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Parkmanek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Parkmanek »

Tak to je divné poněvadž já jsem i restartoval a furt je to kompletně vypnuté. Když kliknu na ikonu Brána Firewall v Ovládacích panelech tak se mi ukáže hláška, že služba je vynuta a jestli si jí přeju zapnout, tak dam vždy, že ne. Tohle bych řekl, že bude asi fakt kompletní vypnutí Win FW.Nebo má někdo jinej názor?
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Parkmanek píše:Nebo má někdo jinej názor?
ne

Este je celkom pekne si tu sluzbu vypnut cez nlite a mas po probleme...
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

johny128 píše:
Parkmanek píše:Nebo má někdo jinej názor?
ne

Este je celkom pekne si tu sluzbu vypnut cez nlite a mas po probleme...
nenene. To je blbost jelikož když vypneš Firewall MS jako službu tak tím zakážeš alg.exe který se nestará jen o FW ale taky o sdílení na internetu, mohli by pak nastat problémy.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Parkmanek píše:...Když kliknu na ikonu Brána Firewall v Ovládacích panelech tak se mi ukáže hláška, že služba je vynuta a jestli si jí přeju zapnout, tak dam vždy, že ne. Tohle bych řekl, že bude asi fakt kompletní vypnutí Win FW...
Ano, tímto se Windows firewall vypne (jak již bylo výše napsáno).
Dalšíma prográmkama, jako je nlite, bych do toho nevrtal. To fakt nemá význam.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“