ziskal som pristup na letiska,,, lietadla,padak
GTA: San Andreas
Moderátor: Baneshee
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No to sice jo, ale je tam ...Recon píše:no tak to bude někde u benzinky, jelikož tam auto broadway stává. Ale pokud myčka nemyje tak je to k ničemu.cr89azy píše:Ja mozna vim kde je ta mycka (ale je pravda, ze nemyje). Da se ji projet a kdyz projedes dozadu, tak tam je auto, ktere kdyz vezmes, tak muzes delat pasaka, ne?
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Red Dwarf
- pico
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Musis to rozjet od toho savu, kde si ten chaeat jeste nemel aktivovany.pico píše:ako vypnem CHEATY v GTA
daco som postlacal a CHRAT aktivovany a cul pri save pise ze bla bla bla
ale ani netusim co ten cheat ma robit. nic to nepridalo. akurat stale prsi a je hmla. ako sa toho zbavim. thx
btw: je to cheat na hnusne pocasi ...
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Red Dwarf
- milosh
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Uz mam leteckou skolu hotovou, HURRRAAAAAA
Myslel jsem ze se u toho pose*u, ale jakmile jsem prisel jak na to, tak to bylo v pohode, nejlepsi je skok padakem
Myslel jsem ze se u toho pose*u, ale jakmile jsem prisel jak na to, tak to bylo v pohode, nejlepsi je skok padakem
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ze by school? (autoskola, motoskola,..)OBR píše:Chlapi co znameenaji ty CERVENY "S" ktery jsou ruzne po mape?
Naposledy upravil(a) Coololooser dne ned 10. črc 2005, 17:19, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo to sou skolyOBR píše:Chlapi co znameenaji ty CERVENY "S" ktery jsou ruzne po mape?
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Je divny ze autoskolu mam hotovou ale S je furt tam, a letoskolu jsem udelal a S zmizelo z mapy.
dalsi dotaz, v las Venturas jsem v jedny misi pronasledoval krupierku, pak se prevlikl za uchyla a vlezl k ni domu pro nejakej PASS, byla muchlovacka a ona se stala mou pritelkyni(srdce na mape) a ted mi furt nekdo vola jak jsem s ni daleko a kde je ten PASS, jak jste ji donutili dat ten PASS, kdyz s ni jdu do macdonaldu tak je nasrana!
dalsi dotaz, v las Venturas jsem v jedny misi pronasledoval krupierku, pak se prevlikl za uchyla a vlezl k ni domu pro nejakej PASS, byla muchlovacka a ona se stala mou pritelkyni(srdce na mape) a ted mi furt nekdo vola jak jsem s ni daleko a kde je ten PASS, jak jste ji donutili dat ten PASS, kdyz s ni jdu do macdonaldu tak je nasrana!
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no já s ní hodil do najaký baru, neco s kohoutem tak se jmenoval. Musíš mít 50% splněno s ní. Pak ti klíč dá sama.OBR píše:Je divny ze autoskolu mam hotovou ale S je furt tam, a letoskolu jsem udelal a S zmizelo z mapy.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj, tuhle babu je třeba sbalit aby ti dala nejakou přístupovou kartu do kasína (nutny k poslední misy). Tuhle ženskou na "mekáč" nechytneš, jezdi za ní v drahym aute a ber ji do klasicky restauračky na drahou večeři, udeláš to parkrat a je tvoje 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
To jsem tusil ale kde je nejaka draha restaurace? Ja mam na mape je hamburger a pizzu.Sentenced píše:Jj, tuhle babu je třeba sbalit aby ti dala nejakou přístupovou kartu do kasína (nutny k poslední misy). Tuhle ženskou na "mekáč" nechytneš, jezdi za ní v drahym aute a ber ji do klasicky restauračky na drahou večeři, udeláš to parkrat a je tvoje
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja sem ji jednoduse zastrelil, pak mi zavolal sef, abych prozkoumal jeji byt a tam sem nasel tu kartu...Sentenced píše:Jj, tuhle babu je třeba sbalit aby ti dala nejakou přístupovou kartu do kasína (nutny k poslední misy). Tuhle ženskou na "mekáč" nechytneš, jezdi za ní v drahym aute a ber ji do klasicky restauračky na drahou večeři, udeláš to parkrat a je tvoje
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jinak me celkem mrzelo ze v Las Venturas se krom kasína moc misí neodehrávalo, to mesto tam je vicemene do počtu a pritom je asi nejhezčí
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to mě se zas tak moc LV nelíbí. Mě se teda více zamlouvá SF.Sentenced píše:Tak to se fakt potvrzuje, že GTA je hra neskutečnych možností, človek se s ní tahá po restauračkách a ono stačí ji sejmout
![]()
Jinak me celkem mrzelo ze v Las Venturas se krom kasína moc misí neodehrávalo, to mesto tam je vicemene do počtu a pritom je asi nejhezčí
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
NO BOZI, tohle presne udelam, a mam to vyreseny.Jasper píše:Ja sem ji jednoduse zastrelil, pak mi zavolal sef, abych prozkoumal jeji byt a tam sem nasel tu kartu...Sentenced píše:Jj, tuhle babu je třeba sbalit aby ti dala nejakou přístupovou kartu do kasína (nutny k poslední misy). Tuhle ženskou na "mekáč" nechytneš, jezdi za ní v drahym aute a ber ji do klasicky restauračky na drahou večeři, udeláš to parkrat a je tvoje