Gigabyte K8T890-9 (VIA K8T890) a problem pri instalaci
Moderátor: Eddward
- johnier
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Gigabyte K8T890-9 (VIA K8T890) a problem pri instalaci
Prosim poradte mi koupil jsem desku GB s chipsetem VIa K8t890 a nejde mi na ni nainstalovat win XP proste to pulce instalace napiše že nemuže nainstalovat diskdrive, CDROM a battery. A když jsem se dival na stránky gigabytu tak tam v podporovaných procesorech tento proceor není, ale není snad u žádné desky gigabyte!!! Je tam jen 3000+ s jádrem winchester a venice jen 3200+,3500+,3800+ je toto možné?
//edit Wilik - upraven nazev + promazano
//edit Wilik - upraven nazev + promazano
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Skus napasit presnu kunfiguraciu s PC na ktorm mas problem...!
Upgrade BIOSu na poslednu verziu si skusil....., to najme v pripade novich CPU byva castim zrdrojom problemov pri niektorych doskach.....?
Zakladne testy HW si skusil ( pamate, nejaky zatazovy test.... ) .....
Upgrade BIOSu na poslednu verziu si skusil....., to najme v pripade novich CPU byva castim zrdrojom problemov pri niektorych doskach.....?
Zakladne testy HW si skusil ( pamate, nejaky zatazovy test.... ) .....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- johnier
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sestava: AMD Athlon64 3000+ Venice, GB K8t890-9, GB 6600GT pci-e, 512 MB kingston RAM, HDD seagate 120GB SATA, DVDROM LG. No test pametí jsem nezkoušel ale daval jsem tam kingston hyperX který jsou určo v pohodě! Zkoušel jsem přeházat i komponenty do jkinýho PC a taky dobrý dneska jeste zkusim dat procesor na jinou desku a jestli pojede tak je chyba asi v te desce!!
- KAR
- Začátečník

- johnier
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- agent-xxx
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- johnier
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes vyzkoušel vše přeskládat do jiného PC (kromě desky) a jelo to v pohode a pak jsem zkoušel dat jiný komponenty který 100% fungují na tu desku GB K8T890 a zase to nešlo! Ale je divný že to vždy hází jinou modrou obrazovku s chybou pokažedé to dělá neco jinýho ale widle tam proste nedostanu!! 
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pokud všechny komponety fungovaly OK tak je opravdu chyba v desce.johnier píše:Tak jsem dnes vyzkoušel vše přeskládat do jiného PC (kromě desky) a jelo to v pohode a pak jsem zkoušel dat jiný komponenty který 100% fungují na tu desku GB K8T890 a zase to nešlo! Ale je divný že to vždy hází jinou modrou obrazovku s chybou pokažedé to dělá neco jinýho ale widle tam proste nedostanu!!
- johnier
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: