GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Recon píše:
Sentenced píše::lol: Tak to se fakt potvrzuje, že GTA je hra neskutečnych možností, človek se s ní tahá po restauračkách a ono stačí ji sejmout :)

Jinak me celkem mrzelo ze v Las Venturas se krom kasína moc misí neodehrávalo, to mesto tam je vicemene do počtu a pritom je asi nejhezčí :)
tak to mě se zas tak moc LV nelíbí. Mě se teda více zamlouvá SF.
Mě se nejvíc líbí LV - a taky jsem tam skoro furt -, škoda jen, že tam není ke koupi nějaké velká vila :(

Na druhém místě je SF, ale nelíbí se mě ty ranní a večerní mlhy.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Smith píše:
Recon píše: tak to mě se zas tak moc LV nelíbí. Mě se teda více zamlouvá SF.
Mě se nejvíc líbí LV - a taky jsem tam skoro furt -, škoda jen, že tam není ke koupi nějaké velká vila :(

Na druhém místě je SF, ale nelíbí se mě ty ranní a večerní mlhy.
a hlavně kdyby tam tolik nechcalo
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

OBR píše:
Jasper píše: Ja sem ji jednoduse zastrelil, pak mi zavolal sef, abych prozkoumal jeji byt a tam sem nasel tu kartu... :-D
NO BOZI, tohle presne udelam, a mam to vyreseny.
a KDE JSI JI ZABIL? PRI TE MISI NEBO KDYZ NEKAM S NI JDES VEN?
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

_raven_ píše:
OBR píše: NO BOZI, tohle presne udelam, a mam to vyreseny.
a KDE JSI JI ZABIL? PRI TE MISI NEBO KDYZ NEKAM S NI JDES VEN?
Kdys sem sni sel nekam na rande. Sem ji nejprve vzal nekde do restaurace, ale to se ji nelibilo, tak sem ji odpraskl...
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

Jasper píše:
Kdys sem sni sel nekam na rande. Sem ji nejprve vzal nekde do restaurace, ale to se ji nelibilo, tak sem ji odpraskl...
lol
EDIT?: To já hraji Gta san andreas již dlouhou dobu a velice mě chytlo... I když mi pořád vadí, že v autě nehrajou basy , tak mě ta hra baví... a proto si ji ihned půjdu zahrát... :roll:
Stačí? :) :oops:
Naposledy upravil(a) Jaitni dne pon 11. črc 2005, 21:24, celkem upraveno 2 x.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

2 jaitni - pro podobně hodnotný příspěvek, jako je ten tvůj poslední, stačí opravdu kratší citace...
show must go on..
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

jsem uz asi ve finale, a mam jen jednu misi ktera se nechce spustit dokud nebobudu vic uzemi, kolik uzemi musim dobyt? vsechno nebo jen nejaky?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

OBR píše:jsem uz asi ve finale, a mam jen jednu misi ktera se nechce spustit dokud nebobudu vic uzemi, kolik uzemi musim dobyt? vsechno nebo jen nejaky?
tusim ze nadpolovicni vecinu, nebo mozna jeste vic
0118 999 881 999 119 7253
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

cool.user píše:
OBR píše:jsem uz asi ve finale, a mam jen jednu misi ktera se nechce spustit dokud nebobudu vic uzemi, kolik uzemi musim dobyt? vsechno nebo jen nejaky?
tusim ze nadpolovicni vecinu, nebo mozna jeste vic
Myslim ze staci 35%
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Jasper píše:
cool.user píše: tusim ze nadpolovicni vecinu, nebo mozna jeste vic
Myslim ze staci 35%
No to si nemyslím, než mě to pustilo do té mise, tak jsem musel vybojovat víc jak polovinu území.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Smith píše:No to si nemyslím, než mě to pustilo do té mise, tak jsem musel vybojovat víc jak polovinu území.
Fakt, staci 35 %. Mi po 35% hned zavolal typek ze uz muzu hrat... Ted sem se jeste dival do savu z te mise a mam 35,8 %
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Jasper píše:
Smith píše:No to si nemyslím, než mě to pustilo do té mise, tak jsem musel vybojovat víc jak polovinu území.
Fakt, staci 35 %. Mi po 35% hned zavolal typek ze uz muzu hrat... Ted sem se jeste dival do savu z te mise a mam 35,8 %
sorry, máš pravdu. Je to tak. Musí mít víc jak 35%. Já jsem se do stats na to nikdy nedíval.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

tak jsem to dohral, a ani jsem nemusel zabit tu krupierku.bylo to dobry ale kratky!
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

OBR píše:tak jsem to dohral, a ani jsem nemusel zabit tu krupierku.bylo to dobry ale kratky!
Dohrl si celou hru na 100% nebo jen hlavni pribehove mise?
cert
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA: San Andreas

Příspěvek od cert »

cool.user píše:takze, jelikoz nam byl minuly thread locknut, zakladam dalsi :roll:
, takze me zkusenosti:
-hra je HW pomerne nenarocna
Nenarocnost hry: *Vobec nie*

GTA Vice City isla na 1600*1200 plynule na najvyssich detailoch.

GTA San Andreas ide na 1152*864 na strednych(ale krasnych) detailoch.

Na HW: AMD 2500+, 512RAM, Radeon9550 128MB, SBLive.

Ale je tiez pravda, ze je to este unosne zvysenie narocnosti na HW a *hlavne* San Andreas vyzera vo vyrazne nizsom rozliseni 10x lepsie nez Vice City na max. detailoch a rozliseni.
IN DUST WE TRUST
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

mě se teda víc líbí Vice City než san andreas
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

STANIK#007 píše:mě se teda víc líbí Vice City než san andreas
a to uz preco? SA je premakanejsie :?
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

...premakanejsie?

A to ti nevadia tie trapne flakate 16bitove textury? Ved vsetci ludia v SA maju asi pigmentove skvrny... alebo nejaku lepru, vo Vice City to nebolo. Modely postav su tiez az moc jednoduche a kockate.

Mam taky dojem, ze graficky si SA oproti VC pohorsilo. (hram to v 1280x1024 ma max. detaily)

Ale hra je to super. Ako vsetky GTA, od dob DOSovej jednicky som presiel uplne vsetky, okrem SA - tomu sa venujem teraz.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Myslim, ze SA neni moc zatizena na graficee, ale spis na hratelnosti a o to jde.
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

cr89azy píše:Myslim, ze SA neni moc zatizena na graficee, ale spis na hratelnosti a o to jde.
Skor ide o nekvalitnu konverziu z PSka...
Na predchadzajucich dieloch sa asi viac posnazili.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“