btw neviete cim by slo najlahsie vyrezat pekne krasne bocnicu ale uplne pekne? a lahko? alebo nieco cim to mozem aj v obycajnej domacnosti spravit? mam sice spravenu bocnicnu ale to je lamerina a rozmyslam ze zozeniem novu case a spravim biohazard case
PROJECT: Toxic mod by Xan HOTOVO final photo on page 20
Moderátor: L4mka
- expLorer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vyzera to velmi ale velmi zaujimave
)) som zvedavy ako bude vyzerat na konci 
btw neviete cim by slo najlahsie vyrezat pekne krasne bocnicu ale uplne pekne? a lahko? alebo nieco cim to mozem aj v obycajnej domacnosti spravit? mam sice spravenu bocnicnu ale to je lamerina a rozmyslam ze zozeniem novu case a spravim biohazard case
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
2Xan, zase parádní práce. Jen mi to plexi připadá nějak moc pravidelný. To bych u ToxicModu nečekal. A ještě bych měl připomínku k tomu slizu na boku. Není to takový divný, když je vlastně sliz pod plexi? Nemělo by být na něm? Popř. část plexi vypálená a v tom sliz. To by podle mě vypadalo líp. Prostě kus plexi a najednou oleptaná a opálená hrana a pod tím hnusnej sliz...

- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
taky me napadlo ze dam ten slis navrch a taky do nej asi udelam diru opalenou no jeste si s tim pohrajuStoobi píše:2Xan, zase parádní práce. Jen mi to plexi připadá nějak moc pravidelný. To bych u ToxicModu nečekal. A ještě bych měl připomínku k tomu slizu na boku. Není to takový divný, když je vlastně sliz pod plexi? Nemělo by být na něm? Popř. část plexi vypálená a v tom sliz. To by podle mě vypadalo líp. Prostě kus plexi a najednou oleptaná a opálená hrana a pod tím hnusnej sliz...![]()
Naposledy upravil(a) Xan dne pon 11. črc 2005, 17:57, celkem upraveno 1 x.
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
[OT]Stoobi píše:HEHETo zase budou na OC kecy, že to tady je jen StoobiXchat
![]()
Kašli na ně. Já jsem to tam taky četl a nevim co jako chtí. Když tam člověk příde, tak je tam pár příspěvků a jinak hovno. Nevim jak ty, ale já si myslim že od toho fóra jsou aby se diskutovalo, a pak se z toho ostatní třeba poučili. A navíc ty jejich 60stránkový dredy - to fakt nemá chybu. Sem si chtěl přečíst dred Vodní chlazení ale nakonec se na to asi vykašlu - tolik času nemam.
Navíc mi to tady jako x-chat teda ani náhodou nepřipadá nepřipadá.
[/OT]
- Woyta
- Středně pokročilý

OT: Me stacilo kdyz jsem si precet 40 stranek o stavbe projektoru. Nejvice mi pomohl Jimxx a to jeste pres SZ.
/OT
Docela zajimave vypada polit plexi lihem a zapalit. Zkus si to treba na nejakem zbytku.
/OT
Docela zajimave vypada polit plexi lihem a zapalit. Zkus si to treba na nejakem zbytku.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ze ty mas stejnou case jako Stoobi?? Aspon ten spodek je stejnej.
Jinak fakt zatim dobry! Jsem na to zvedavej.
pokud to tu bylo tak sorry
) 1-2 stranky jsem necetl
Jinak fakt zatim dobry! Jsem na to zvedavej.
pokud to tu bylo tak sorry
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
- dzungales
- Začátečník

velmi dobre,paci sa mi ako sa to plexi tak lame so svetlom a vytvara to akoby hladinu vody. proste tekuty sliz. rizpect
len neviem co s tym slizom co tam chces dorobit, aby si to s tym nedobabral.
len neviem co s tym slizom co tam chces dorobit, aby si to s tym nedobabral.
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma