LG GSA 4120B a novy firmware!!

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Chroust
Začátečník
Začátečník

LG GSA 4120B a novy firmware!!

Příspěvek od Chroust »

Mam asi jako kazdy problemy s novymy medii jako Verbatim, TDK atd. Moje LG je nepozna => default pali 4x! :sad: ... Tak jsem se odhodlal napsat email na lge.com a dostalo se mi nasledujici odpovedi cituji:
Dobry den, neni mozne zajistit plnou kompatibilitu se vsemi medii pri maximalnich rychlostech vypalovani, kazdopadne tato media bude mozne vypalovat pri nizsich rychlostech. Pro tuto mechaniku bylo vydano nekolik aktualizaci FW, posledni je verze A115. S pozdravem M. seidenglanz
Pochopitelne jsem odepsal, ale zatim zadna odpoved! Jak mam chapat to, ze neni mozne zajistit podporu novych medii? Vzdyt je to jen otazka new FW, nebo ne? :?
Sony VAIO VPCS11X9E
pinnacle_micro
Nováček
Nováček

Příspěvek od pinnacle_micro »

Napsat nový firmaware bude asi celkem sranda. Jenže to vyžaduje testovat všechna média, která se kde objeví. Otestovat je důkladně, to už taková legrace nebude. To je jedna ze základních příčin, proč firmaware (bez ohledu na typ a značku mechaniky) nebude nikdy 100% aktuání.

No a se "stárnutím" mechaniky roste pravděpodobnost, že se lhůty mezi jednotlivýmu updaty firmrware začnou prodlužovat, až jednoho dne skončí úplně.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“