Direct3D+Riva TNT2+AliAGP

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
adray
Nováček
Nováček

Direct3D+Riva TNT2+AliAGP

Příspěvek od adray »

Mam pocitac Celeron 333Mhz s MB Pc100 M726, Rivu TNT2, WXP SP1, ted uz DirectX 9.0c (Zkusil jsem uz 8.0 i 9.0). Pokazde, kdyz si neco vyzada Direct3D nebo DirectDraw, tak zamrzne pocitac, podle me dokonce vysadi i CPU, ale to nevim jiste. Monitor hlasi No Signal. Pod Win ME se to stavalo taky, stacilo preinstalovat ovladace AliAGP (myslim, ze je to ovladac patice AGP na MB), ale ted uz tam mam nejnovejsi, jaky jsem nasel a porad nic. V BIOSu jsem nastavil a pohnul vsechno, co slo. Pomozte...
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

cau
pro rivu tnt2 je podle maximalni mozny directx dx 8.1 tak vga je directx6 kompatibilni takze i to je trosku moc,detonatory pro ni bych doporucil 3jkovou[30xx] ne 4kovou radu[40xx] jinak uz je tam pokles vykonu ale lepsi obraz to nevyvazuje,mam tu samou typu vga v te same desce a m726 slot1 v3.4
a slape mi to s dx8.1 jako hodinky.
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Phate
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phate »

OT: Je uplne jedno jestli mas v systemu s grafikou ktera podporuje max DX6,7,8 nainstalovanej DX9.0b,c rozhrani si vzdy vyzada tu a tu funkci, kdyz grafika HW nepodporuje DX9 tak akorat tohle rozhrani lezi ladem v systemu.
Chillout...
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Direct3D+Riva TNT2+AliAGP

Příspěvek od Jirin »

adray píše:Mam pocitac Celeron 333Mhz s MB Pc100 M726, Rivu TNT2, WXP SP1, ted uz DirectX 9.0c (Zkusil jsem uz 8.0 i 9.0). Pokazde, kdyz si neco vyzada Direct3D nebo DirectDraw, tak zamrzne pocitac, podle me dokonce vysadi i CPU, ale to nevim jiste. Monitor hlasi No Signal. Pod Win ME se to stavalo taky, stacilo preinstalovat ovladace AliAGP (myslim, ze je to ovladac patice AGP na MB), ale ted uz tam mam nejnovejsi, jaky jsem nasel a porad nic. V BIOSu jsem nastavil a pohnul vsechno, co slo. Pomozte...
Cau mel jsem tuhle fosnu a je zabijak pro grafiky. Nemas nahodou toho celera hozenyho na 500? Jesli jo tak tahle deska neumi snizit nasobicku a husti do grafiky 100 MHz misto 66.... Ja v ni nemohlo rozchodit Ati RAGE PRO FURY... Pomohla az vymena desky... Radsi tuhle desku hod po psovi a kup v bazaru neco s BX440....

Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Mel sem podobnou masinku a stejnou vga jeste pred 8 mesicema a pochopil sem ze uz nema cenu neco s tim delat.Pro hry dneska nedostacujci, na hry z roku 98 fajn, upgrade se neda, stejne se musi vymenit cely pc, radsi setri na nove pc aspon za tech 10tisic. Furt je to vykonnejsi nez to co pises. Pokud chces byt ale stale v "Době kamenné PCčkové" tak ti radim vymen si zakladovku. A uz se na tu tvoji kraksnu :love: at mas aspon nejake vzruso ze to ma good rouru v case, pak ji zahod, nejlip do kontejneru, ale predtim ji hod z 8 patra panelaku nebo neceho at si to pak nemuzes uz rozmyslet
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“