Wi-fi antena

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
tojebordel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Wi-fi antena

Příspěvek od tojebordel »

Potreboval bych nejakejakou normalni, nee moc drahou wi-fi antenu a nejaky konventor k tomu, mam doma notebook, ale signal hodne slaby :( poradte nejakou znacku, typ, a kde jsou nejaky specializovany obchod.
dekuji :D
KAR
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KAR »

obchod http://www.wifishop.cz/

Jinak myslim ze by ti mohlo stacit tohle a nebo tohle :-D
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Obchod, jak píše KAR, ale s výběrem antény záleží podle toho, jaký je signál. K notebooku je varianta PCMCIA karty nebo nějaké AP jako klient a připojit přes ethernet. Já mám osvědčenoou PCMCIA Compex WL11B+ a APčko OvisLink WL-1120AP.
Toshiba Satellite
tojebordel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tojebordel »

dobre ta vypada dobre, ale potrebuju to k notebooku, takze tam nemam zadnej konektor, potreboval bych prijimac do sitovky
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

tojebordel píše:dobre ta vypada dobre, ale potrebuju to k notebooku, takze tam nemam zadnej konektor, potreboval bych prijimac do sitovky
Potrebujes male AP zariadenie, Ovislink je cenovo dostupny, sice obcas ztuhne, ale to sa da prezit :D

Toto ti treba:

Obrázek

A nejaku takuto antenu, ktoru si vyber podla vziadelonosti od pristupaku.

Tato staci v pohode na 200-300 metrov:

Obrázek

:wink:
...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Doporučuju ten Ovislink WL-1120AP, jak říká Shoorty a výběr antény záleží na tom, kde je tvůj přístupový bod a jak je daleko.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Taky bych taky chmátnul po tom Ovislink WL-1120AP (škoda že to je jen b).
Já mám na stěně Access Point WH-1300, což je v podstatě ten Ovislink (nebo alspoň firmware z Ovislinka pasuje) a je to naprosto bezproblémový zařízení.
Antému musíš koupit podle vzdálenosti. Řeší se to třeba tady: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=37227.

Jinak pokud budeš váhat i nad jinýma zařízeníma tak vem raději přez LAN protože je 100% kompatibilí. Verze přez USB občas kravěji. A nekupuj Compex - hezky to vypadá, ale mě už několikrát vypekly (někde o tom píši).
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“