Nové Omega ovladače pro NB - invalid system disk..

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
P.CE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nové Omega ovladače pro NB - invalid system disk..

Příspěvek od P.CE »

Zdravím,
když do svého 5 dní nového NB nainstaluji nové ovladače ATi Radeon mobility - Omega drivers, tak při spouštění videa, nebo hry vyjede modrá obrazovka smrti a notebook se musí resetnout. Dokonce mi občas před spuštěním systému vypíše "invalid system disk".
To je děs. Omega drivers pro NB raději ne?
Mám NB od Asuse a doporučují instalovat ovladače jen od asuse, ale tam nemají snad žádné novější aktualizace.
Co s tím nevíte? Vrátl jsem změny ovladačů a vše OK, ale netěší mě to, protože pod těmito základními ovladači absolutně nemůžu propojit NB s televizí nebo videem.
MB: Asus Formula Maximus II (bios 1802), CPU: Core Quad E9550 2.83 Ghz@4.0 Ghz - Thermalright Ultra-120+Noctua, RAM: 2x2GB OCZ DDR 2 1066Mhz, GPU: 8800 GTX, OS: Win XP SP3 ...SOUND: X-Fi Music, REPRO: Logitech Z-5500 5.1 500W RMS, THX, DD a DTS dekodér, LCD: 20.1" 1680x1050, CASE: Thermaltake Armor Jr. VC3000SNA + 4x Noctua Fan ZDROJ: Enermax NoiseTaker II 600W
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové Omega ovladače pro NB - invalid system disk..

Příspěvek od Dzin »

P.CE píše:Zdravím,
když do svého 5 dní nového NB nainstaluji nové ovladače ATi Radeon mobility - Omega drivers, tak při spouštění videa, nebo hry vyjede modrá obrazovka smrti a notebook se musí resetnout. Dokonce mi občas před spuštěním systému vypíše "invalid system disk".
To je děs. Omega drivers pro NB raději ne?
Mám NB od Asuse a doporučují instalovat ovladače jen od asuse, ale tam nemají snad žádné novější aktualizace.
Co s tím nevíte? Vrátl jsem změny ovladačů a vše OK, ale netěší mě to, protože pod těmito základními ovladači absolutně nemůžu propojit NB s televizí nebo videem.
Už to tu bylo nekolikrát! Omega Driveres nekdy zpusobujou až rozpad obrazu artefakty atd. nevhodné pro NB! Bacha na to :) Jak nemůžeš propojit? Co ti to hlásí? Jak se to chová? Napiš víc!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
P.CE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P.CE »

Když dám vlastnosti obrazovky - nastavení - upřesnit, tak tam mám jen základní nastavení - monitor - adaptér a to je vše.
Kdežto pod Omega tam mám ještě tak 8 záložek víc a tam můžu nastavovat vynucené hledání televize atd. To u základních ovladačů není a tak nedostanu obraz NB do TV nijak.
Nebo zkusit jinou starší verzi Omega driverů?
MB: Asus Formula Maximus II (bios 1802), CPU: Core Quad E9550 2.83 Ghz@4.0 Ghz - Thermalright Ultra-120+Noctua, RAM: 2x2GB OCZ DDR 2 1066Mhz, GPU: 8800 GTX, OS: Win XP SP3 ...SOUND: X-Fi Music, REPRO: Logitech Z-5500 5.1 500W RMS, THX, DD a DTS dekodér, LCD: 20.1" 1680x1050, CASE: Thermaltake Armor Jr. VC3000SNA + 4x Noctua Fan ZDROJ: Enermax NoiseTaker II 600W
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

P.CE píše:Nebo zkusit jinou starší verzi Omega driverů?
Presne tak .... vyskusaj nejaku starsiu verziu tychto ovladacov.... :wink:
( myslim ze ich je na vyber dost... ) ....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
P.CE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P.CE »

Hm, tak zatím je to špatné, nainstaluju nějaké ovladače, restart systému a hláška "invalid system disk", dám libovolnou klávesu - systém normálně naběhne...
A to mám čerstvě nahozené windows ...
Tak jestliže nemůžu instalovat update mobility a se základníma ovladačema se nepřipojím k TV, tak to jsme to vyhráli tedy!
Máte nějaký nápad? Málokterý web nabízí ke stažení archív ovladačů, vždy jen to nejnovější ...
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“