Přemýšlím o Altec Lansing CS21, nemáte někdo zkušenosti?
Testy zde: http://www.behardware.com/articles/493/page12.html .
Diky
Altec Lansing CS21 2.1 - Dobrá koupě?
Moderátor: CageJ
- rejca
- Začátečník

Altec Lansing CS21 2.1 - Dobrá koupě?
Naposledy upravil(a) rejca dne pát 24. čer 2005, 18:50, celkem upraveno 2 x.
- rejca
- Začátečník

Re: Altec Lansing CS21
Tak uz je mam doma. Pekne jsem se pronesl - 12,5kg. Zvuk perfektni, ty recenze nelhali. Jsem velmi spokojen a konecne se zadny sum ani brum nekona. Zkousel jsem ruzne zanry hudby (a objevil u znamych pisni mnohem vic detailu v hudbe), filmy a farcry a vsude se mi libili. Musim ocenit krasne stredy, neagresivni basy. Proste vse jak ma byt, nic nekazi dojem.rejca píše:Přemýšlím o Altec Lansing CS21, nemáte někdo zkušenosti?
Testy zde: http://www.behardware.com/articles/493/page12.html .
Diky
Za 2850 Kc s DPH je to jasny tip k PC pro normalni lidi (mam zvukovku Audigy 2 Value). Predtim jsem mel Creative T3000, Creative 5900, Logitech X-530 a reknu vam, urcite si priplatte. Stoji to zato. A lepsi nez levne 5.1 je lepsi drazsi 2.1. Tyhle repraky nadelaji ve filmu vic prostorovych efektu nez 5.1 kolem 2 tisic.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Altec Lansing CS21
Aby taky ne...rejca píše:Tyhle repraky nadelaji ve filmu vic prostorovych efektu nez 5.1 kolem 2 tisic.
Ale líbí se mi ty dva měniče na každém satelitu. Docela důvěrně tenhle princip odrazů znám, doma mám systém Bose Acoustimass, který ho už pár let využívá. Tam je to sice trochu o něčem jiným (Bose je plnohodnotný 5.1, odrazy vyplňuje "prázdné" místo mezi satelity - celé je to počítané přes interní DSP a nastavuje se s pomocí speciálních "sluchátek" s mikrofony
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- NobodyLovesMe
- Začátečník