Jak zprovoznit komprimovaný soubor?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
tomygo
Začátečník
Začátečník

Jak zprovoznit komprimovaný soubor?

Příspěvek od tomygo »

Mám hru Tennis Masters Series a nejde mi nainstalovat. Nejspíš je chyba v tom, že když otevřu na CD složky "DATA" až "DATA3"(typu CAB), tak se mi nic neukáže. Pokud se podívám do Total Comanderu, tak jsou tam jako ikony těchto souborů takové žluté krychle. Kliknu na to a napíše to: "Chybav komprimovaném souboru" Bohužel nevím jak to zprovoznit. Myslím, že pro znalce to nebude problém. Pokud máte tušení, tak napište. Díky moc
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zprovoznit komprimovaný soubor?

Příspěvek od Dzin »

tomygo píše:Mám hru Tennis Masters Series a nejde mi nainstalovat. Nejspíš je chyba v tom, že když otevřu na CD složky "DATA" až "DATA3"(typu CAB), tak se mi nic neukáže. Pokud se podívám do Total Comanderu, tak jsou tam jako ikony těchto souborů takové žluté krychle. Kliknu na to a napíše to: "Chybav komprimovaném souboru" Bohužel nevím jak to zprovoznit. Myslím, že pro znalce to nebude problém. Pokud máte tušení, tak napište. Díky moc
No to taky se stává když je to proste nečitelné, stahni to znovu. Nebo pokud to je na CD tak muže být nečitelné, jinak cab není problém otevřít.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
tomygo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tomygo »

Nevím, ale dříve mi to normálně šlo. Pak jsem přeinstaloval Windows a už to nejde nainstalovat. CD přitom není poškrábaný, vypálil jsem ho na nový a je to to samý, tak netuším. Dřív bylo čitelnéˇ, tak nevím proč to teď nejede.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Pokud si to vypálil už z poškozeneho CD tak sis moc nepomohl....
Zkus to CD přečíst v jiném PC.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
martina1986
Nováček
Nováček

Příspěvek od martina1986 »

To jsem zkusil a je to pořád stejný. Hned, jak kliknu na instalovat (nebo spustím na CD "SETUP"), tak mi zčerná obrazovka a nic nejde. Musím úplně restartovat počítač. Zkoušel jsem to u kámoše a jemu dělá přesně tohle taky jedna hra, kterou si pujčil od někoho jinýho, ale tomu normálně jde, takže je to dost divný. Nevím určitě, jestli je chyba právě v těch složkách, ale všechny čtyři složky "DATA*", jsou při normálním otevření prázdné a přitom je velikost složky přes 100MB, tak nevím.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Dotaz: Jaký antivir tam máš? Tu chybu v komprimovaném souboru bych vůbec neřešil.... to je v těchto případech ("nestandartní jakoby archiv") zcela běžný. :oops:
tomygo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tomygo »

Mám Norton Antivirus 2005. Mohlo by to tím být? Ale zase kámošovi to taky nešlo a ten má nějaký AVG.[/quote]
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“