Jak zprovoznit komprimovaný soubor?
- tomygo
- Začátečník

-
Jak zprovoznit komprimovaný soubor?
Mám hru Tennis Masters Series a nejde mi nainstalovat. Nejspíš je chyba v tom, že když otevřu na CD složky "DATA" až "DATA3"(typu CAB), tak se mi nic neukáže. Pokud se podívám do Total Comanderu, tak jsou tam jako ikony těchto souborů takové žluté krychle. Kliknu na to a napíše to: "Chybav komprimovaném souboru" Bohužel nevím jak to zprovoznit. Myslím, že pro znalce to nebude problém. Pokud máte tušení, tak napište. Díky moc
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak zprovoznit komprimovaný soubor?
No to taky se stává když je to proste nečitelné, stahni to znovu. Nebo pokud to je na CD tak muže být nečitelné, jinak cab není problém otevřít.tomygo píše:Mám hru Tennis Masters Series a nejde mi nainstalovat. Nejspíš je chyba v tom, že když otevřu na CD složky "DATA" až "DATA3"(typu CAB), tak se mi nic neukáže. Pokud se podívám do Total Comanderu, tak jsou tam jako ikony těchto souborů takové žluté krychle. Kliknu na to a napíše to: "Chybav komprimovaném souboru" Bohužel nevím jak to zprovoznit. Myslím, že pro znalce to nebude problém. Pokud máte tušení, tak napište. Díky moc
- tomygo
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- martina1986
- Nováček

-
To jsem zkusil a je to pořád stejný. Hned, jak kliknu na instalovat (nebo spustím na CD "SETUP"), tak mi zčerná obrazovka a nic nejde. Musím úplně restartovat počítač. Zkoušel jsem to u kámoše a jemu dělá přesně tohle taky jedna hra, kterou si pujčil od někoho jinýho, ale tomu normálně jde, takže je to dost divný. Nevím určitě, jestli je chyba právě v těch složkách, ale všechny čtyři složky "DATA*", jsou při normálním otevření prázdné a přitom je velikost složky přes 100MB, tak nevím.
- Shit
- Odborník PCT