Připojení CD-ROM na IDE konektor zvukovky
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- xpospis1
- Nováček

-
Připojení CD-ROM na IDE konektor zvukovky
Zdar lidi, mam takovy problem, ve svem starem sekundarnim PC mam (chci mit) 3 HDD, 1CD-RW a 1 CD-ROM a chci je pripojit k jednomu pocitaci. Ma pochopitelne jenom EIDE radic na desce, takze pro ctyri zarizeni. Ale mam jeste starou zvukovku MediaForte do ISA a ta ma ctyri konektory na pripojeni CD-ROM,a to Sony, Mitsumi, Panasonic a IDE. Tak bych chtel tu CD-ROM pripojit na tuto zvukovku, ale porad se mi to nedari. Je to 24x Toshiba, IDE. Pomuze nekdo???
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Připojení CD-ROM na IDE konektor zvukovky
Cau me se to podarilo rozjet pouze v W95 stejnej pocitac nefachal s W98. Jo a jeste jedna vec, nema ta zkuvkovka vic konektoru na disky (ja mel SB kterej mel 4 pripojky na CD ROMky a fungovalo to pouze s jednou....xpospis1 píše:Zdar lidi, mam takovy problem, ve svem starem sekundarnim PC mam (chci mit) 3 HDD, 1CD-RW a 1 CD-ROM a chci je pripojit k jednomu pocitaci. Ma pochopitelne jenom EIDE radic na desce, takze pro ctyri zarizeni. Ale mam jeste starou zvukovku MediaForte do ISA a ta ma ctyri konektory na pripojeni CD-ROM,a to Sony, Mitsumi, Panasonic a IDE. Tak bych chtel tu CD-ROM pripojit na tuto zvukovku, ale porad se mi to nedari. Je to 24x Toshiba, IDE. Pomuze nekdo???
No a pokud ma kompl starou ISU tak si sezen nejakej radic ze 486 a nemel bys mit problemy, ikdyz rychlost nebude zavratna....
Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
- xpospis1
- Nováček

-
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo ja uz vim ta CD ROMka co jsem mel mela sice 40 pinu ale s IDE to nemelo co docineni. Na normalni radic to nefachalo ale s tou zvkukovkou jo...xpospis1 píše:Má tam ty čtyři konektory: Sony, Panasonic, Mitsumi. Sony je o 4piny kratší (prastaré). ISA řadič by byl dobrý, ale kde ho vzít, když žádný nemám? Tu starou CD-ROM chcu jenom na to, že vypalovačka je moc hlučná při Audio CD a navíc je čte docela nekvalitně (šumí).
Radsi se povokoukni po nejakem radici nebo nekde na smetaku kufni nejakou 486 o radic....
Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
- xpospis1
- Nováček

-
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: