Jak mazat cookies
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- termit256
- Začátečník

-
Jak mazat cookies
Nevíte někdo čím pokud možno automaticky mazat cookies? A soubor index.dat? K čemu vlastně tento soubor slouží a co obsahuje?
- cabman
- Středně pokročilý

V tomto odkazu se dozvíš co dělá index.dat http://www.acesoft.net/delete_index.dat_files.htm. Je tam i zajímavý prográmek Tracks Eraser Pro.
Na mazání cookies je spousta programů, stačí zajít na některý shareware server jako je slunečnice nebo stahuj. Já osobně cookies v pc nechávám a jednou za čas je ručně smažu se všema tempama důkladně (Cookies nejsou takový nepřítelé jako se občas tvrdí).
Na mazání cookies je spousta programů, stačí zajít na některý shareware server jako je slunečnice nebo stahuj. Já osobně cookies v pc nechávám a jednou za čas je ručně smažu se všema tempama důkladně (Cookies nejsou takový nepřítelé jako se občas tvrdí).
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: