Zdroj

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Davee
Nováček
Nováček

Zdroj

Příspěvek od Davee »

Co říkáte na tyto dva zdroje?
------------------------------------------------------------------------------------
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=38988
Obrázek
------------------------------------------------------------------------------------
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=44102
Obrázek
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

Na ten druhej tohle (je to original KME, OEM pod různýma značkama od 235W do 500W), v Bohemce ho měli v černým.
http://www.silentpcreview.com/article217-page1.html
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

to je ale krám .... raději 400W forton :)

nebo pottřebuješ nutně 500W ? pokuď ano tak tenhle zdroj tě dozajista zklame :)
Davee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Davee »

500 možná ani né, ale určité niž jak 400W jít nechci, mám toho v pc hodne. AMD 1200, GeForce 4, TV, USB karta, SB live,sitovka, RAID radic, DVD+-RW, CD-RW, DVD-ROM, 2 disky, 5 zařízení na USB.
Tak aby me to utáhlo a jeste chci mít rezervu

a hlavne do toho nechci investovat moc penez
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Davee píše:500 možná ani né, ale určité niž jak 400W jít nechci, mám toho v pc hodne. AMD 1200, GeForce 4, TV, USB karta, SB live,sitovka, RAID radic, DVD+-RW, CD-RW, DVD-ROM, 2 disky, 5 zařízení na USB.
Tak aby me to utáhlo a jeste chci mít rezervu
Tak tohle ti pohodlně utáhne i kvalitní 350ka... :roll: 400W je pro tebe bohatá rezerva...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

mno tak pak ten litr vraž do toho lepšího 350W Fortona :)
Davee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Davee »

Digitaldoom píše:mno tak pak ten litr vraž do toho lepšího 350W Fortona :)
a co tento?
ZD ZDROJ FSP400-PNF (FORTRON) 12FAN 400W ATX
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=44448

PS: nevíte co znamená u toho názvu PNF ?
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Davee píše:PS: nevíte co znamená u toho názvu PNF ?
pasívní odrušovací filtr
koulos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulos »

Já mám toho EuroCase 500W (toho prvního) a i přesto, že je mi jasný, že to neni žádná supr značka, tak sem s ním velmi spokojen 8-)
PC: AMD Athlon64x2 6000+ (AM2+) --- Gigabyte GA-MA790X-DS4 --- 2x2GB + 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR2 800MHz --- Gigabyte HD4850 1GB 256bit --- Creative Inspire 4.1 --- 2x Seagate Barracuda 250GB/7200/16MB/SATAII --- DVD/RW ASUS --- Case Thermaltake Aquila --- zdroj Seasonic S-12 430W --- Samsung 19''
NB: Acer Aspire 1522WLMi --- AMD Athlon 64 3000+ --- RAM Nanya 512 MB DDR333 --- FX Go5700 64 MB --- TFT 15.4" (1280x800) --- Hitachi Travelstar 80GN 60GB/4200 --- DVD+/-RW DL --- WiFi 802.11 g
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

koulos píše:Já mám toho EuroCase 500W (toho prvního) a i přesto, že je mi jasný, že to neni žádná supr značka, tak sem s ním velmi spokojen 8-)
to přejde :lol: :oops:
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

náhodou EC zdroje o 450 a 500W už nejsou špatný, tam je ta kvalita o něco lepší a myslím, že za cenu cca 1080Kč za 500W verzi to není špatnej kup, utáhne to i silný sestavy docela solidně, však Shit by vám o tom řekl víc, samozřejmě ani ten Fortron 400W není špatnej, ale má na dnešní poměry docela slavbou +12V větev a jako lepší kup se mi jeví např. Chieftec 420W zdroj za cca 1600 Kč, však viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=32492&start=40 :wink:
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
koulos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulos »

Náhodou ... EC jsem měl i před tou pětistovkou (byla to tuším ňáká 250ka) a šlapala mi vpohodě asi 5 let bez jedinýho problému. A to i na sestavě, kterou mám v popisu. Asi sem měl štěstí na dobrej kus, ale to samý platí i u jiných výrobců :wink:
PC: AMD Athlon64x2 6000+ (AM2+) --- Gigabyte GA-MA790X-DS4 --- 2x2GB + 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR2 800MHz --- Gigabyte HD4850 1GB 256bit --- Creative Inspire 4.1 --- 2x Seagate Barracuda 250GB/7200/16MB/SATAII --- DVD/RW ASUS --- Case Thermaltake Aquila --- zdroj Seasonic S-12 430W --- Samsung 19''
NB: Acer Aspire 1522WLMi --- AMD Athlon 64 3000+ --- RAM Nanya 512 MB DDR333 --- FX Go5700 64 MB --- TFT 15.4" (1280x800) --- Hitachi Travelstar 80GN 60GB/4200 --- DVD+/-RW DL --- WiFi 802.11 g
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Já mám zase EC 350W (v popisu) a dodnes lituji, že jsem v case nenechal původní 300W Fortron a nechal se zmást papírovými hodnotami. Rok byl celkem tichý, ale teď je slyšet nejvíc.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

ka-spel píše:Já mám zase EC 350W (v popisu) a dodnes lituji, že jsem v case nenechal původní 300W Fortron a nechal se zmást papírovými hodnotami. Rok byl celkem tichý, ale teď je slyšet nejvíc.
tak si vymen vetrák omg...:D:D:D....to je takovej problem ???koupit si novej vetrák s dvema loziskama 19dB a vrazit ho tam?
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Highlander píše:tak si vymen vetrák omg...:D:D:D....to je takovej problem ???koupit si novej vetrák s dvema loziskama 19dB a vrazit ho tam?
Asi se do toho pustím. Nejdřív ho ještě profouknu od bordelu. Myslíš, že tam bude pasovat 19 dB Glacial?
Vaneo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vaneo »

Kup prosím tě značkový zdroj. Vždyť dává energii celému tvému PC a ovlivňuje jeho STABILITU a hlučnost.
Davee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Davee »

tak sem koupil toho fortrona PNF a první dojmy jsou dobrý, před tím sem mel asi Eurocase 300W a ten porad trochu pískal, i když byl vyplý PC.
Akorád jeste musím vymyslet uchycení do bedny, pač mám starou AutoContáckou bednu s umístěním zdroje přímo nad procesorem,ale nastestí má jeste dost místa nad základovkou, taže se tam ten zdroj po vyřezání otvoru do zadní části casu krásně vleze. Akorád to bude makačka, protože má dost kvalitní tvrdé plechy.
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Davee píše:tak sem koupil toho fortrona PNF a první dojmy jsou dobrý, před tím sem mel asi Eurocase 300W a ten porad trochu pískal, i když byl vyplý PC.
To mě píská vždy při startu pc než najedou okna. Někdy i chvilku potom. Údajně pomůže zakápnout - utěsnit cívky silikonem.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“