Aha! Diky. No to ja bych radICE píše:kdyz ju osvobodis, tak pak uz nebudes moct splnit jeden z dalsich questu pro Redorany... (ja ji osvobodil hodne davno, takze hlavnim redoranem nikdy nebudu...)Pop píše: Ha! Mluv! Nejaky bug ve hre? Co se stane? Mne to napsalo u nekterych postav jakoze jsem zabil postavu dulezitou pro dalsi dej a ze mam zustat naveky ve svete, ktery jsem si stvoril .. nebo neco podobneho.. no samozrejme jsem loadoval
co je s tou dahleenou? .. jenom lehce natukni ... dik
Morrowind, rady, tipy, triky
Moderátor: Baneshee
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zjistil,ze v Mage Guildu ve Wolverine Hall (Sadrith Mora) je ten jejich sef ...ten "jestirek" .. tak ten trenuje speechcraft nad 100. Sice skill nad 100 neroste jenomze ja ho mam v levelovacich skilech, takze tim se da hra cheatovat
Je to tak? Je to bezne znamy bug?
Ja jako stary poctivec (rozumej vul) to samozrejme neudelam ..lol
Ja jako stary poctivec (rozumej vul) to samozrejme neudelam ..lol
- shadow
- Středně pokročilý

Gigantický mód pro Morrowind - Wizards' Islands - Scourge of the Frost Bringer - 611 MB Rar, 1220 unpacked
stahujte zde>
http://www.wizards-islands.com/wi.htm
FEATURES:
Já to stáhnu a pak to checknu..
Udajně je to dost náročné na HW, 2x více než MW., 512x512 textury
Zdroj: RPGdot
stahujte zde>
http://www.wizards-islands.com/wi.htm
FEATURES:
Kód: Vybrat vše
The Wizards' Islands are an undetermined number of islands having own unique storylines, and related through a main story. They will be released in separate chapters, starting with the cold Island of Winter. The questing and plotline interactions bear more resemblance to Black Isle games than the crude generic dialogue of Morrowind, with custom dialogue for all NPCs and a strong party based main quest dynamic.
The Winter Island is larger than Solstheim, including dense forest, immense mountains, frozen lake, a pair of large towns with unique architecture & much more, including epic architecture, like cathedrals & castles, and over 100 interior cells, without counting dungeons (only town and misc.)
Many dungeons, and the size of them can go up to 15 cells each, darker and harder than the ones in Morrowind. Some of them will take days to finish, and use customised tilesets to create gigantic ice caves and massive descents into the earth.
The Winter Island holds a rich and vast history dating back 3 millenia, which gives you insights into the bizarre cultures of the Winter Island, how the situation came to pass, introduces you to figures past and present and grants insights into your task ahead and greatly enhanced knowledge of the fauna of the island.
New, unique and more intelligent behaving creatures will roam the icy mountains, wielding the same new magics that you do, and challenging even the most battle hardened group of warriors to the maximum, using a more pronounced 'vicious circle' dynamic of strengths and weaknesses, destorying the 'bash everything' style of play created by Morrowind oversubtle avoidance of classic 'rock, paper, scissors' relationships.
Over 200 npcs will populate the town and surroundings, all with unique dialogue made by our team of talented writers.
A large amount of unique weapons and armors, featuring unique enchantments and powers never before seen in Morrowind, such as fearsome vorpal enchantments.
An exclusive 3 hour soundtrack (over 4x Morrowind), composed by professional musicians, in a range of styles from ambient to orchestral, with a fully dynamic music system, featuring locational, time based, event based, incidental and boss music on top of the standard explore/battle music.
Creature riding!
Masses of new and unique spell effects, from comets to walls of ice and a huge list of new summoned creatures, including some truly awe inspiring effects than can only be cast by the truly superhuman.
Full traits and perks system, allowing the casting of the most powerful spells, barbarianism, 6+ new techniques of magic casting, levelling musical/bard skills with a full range of instruments and various martial techniques.
Crossover with mods such as Werewolves and Blood and Gore.
Udajně je to dost náročné na HW, 2x více než MW., 512x512 textury
Zdroj: RPGdot
show must go on..
- Rajče
- Mírně pokročilý

Ach jo...tak tady nadhodím zase jednou asi dost lama dotaz....
Koupil jsem si edici s obouma datadiskama(Tribunal, Bloodmoon)...vše nainstaluju, ale nezjistil jsem, jak rozchodit ony datadisky...Při spouštění si v menu můžu nastavit v "Data files" ,jaký soubory .esm to má naloadovat, ale pak, když to spustím, tak netušim, jak spustit danej datadisk...když dám New game, tak se mi spuští Morrowind (objevim se na tý lodi jako vězeň)...nebo je to tak, že oba datadisky rozšiřujou původní svět Morrowindu?(Přibude víc plochy a potažmo questů?)...to si zase jednou připadám jak v*l
2 shadow:zkoušel jsi ten Wizard´s island?
Koupil jsem si edici s obouma datadiskama(Tribunal, Bloodmoon)...vše nainstaluju, ale nezjistil jsem, jak rozchodit ony datadisky...Při spouštění si v menu můžu nastavit v "Data files" ,jaký soubory .esm to má naloadovat, ale pak, když to spustím, tak netušim, jak spustit danej datadisk...když dám New game, tak se mi spuští Morrowind (objevim se na tý lodi jako vězeň)...nebo je to tak, že oba datadisky rozšiřujou původní svět Morrowindu?(Přibude víc plochy a potažmo questů?)...to si zase jednou připadám jak v*l
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
datadisky rozsiruji puvodni morrowind... tribunal doporucuju nahrat az dokoncis puvodni questy a bloodmoon az na konec. Jinak te budou otrtavovat "banditi" (z tribunalu) pri spani. Na solstheim (bloodmoon) se da myslim normalne z KHUULU.Rajče píše:Ach jo...tak tady nadhodím zase jednou asi dost lama dotaz....
Koupil jsem si edici s obouma datadiskama(Tribunal, Bloodmoon)...vše nainstaluju, ale nezjistil jsem, jak rozchodit ony datadisky...Při spouštění si v menu můžu nastavit v "Data files" ,jaký soubory .esm to má naloadovat, ale pak, když to spustím, tak netušim, jak spustit danej datadisk...když dám New game, tak se mi spuští Morrowind (objevim se na tý lodi jako vězeň)...nebo je to tak, že oba datadisky rozšiřujou původní svět Morrowindu?(Přibude víc plochy a potažmo questů?)...to si zase jednou připadám jak v*l![]()
Pukud uz mas rozehranou postavu, pak klidne pripoj datadisk a hrej to s ni. Ten wizzards island vypada jako uplne husty narez... to chci
- Rajče
- Mírně pokročilý

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

Ty assasini jsou na nové postavy docela těžký (hlavně když hraješ za postavy, které nejsou ze začátku moc silné). není příliš vhodné intalovat tribunal hned od začátku, ale když už jsi to rozehrál 
Rozhodně bych ti ale nedoporučoval hrát příběhovou linii tribunalu, než dokončíš morrowind. Tribunal je o řád těžší. Už si to moc nepamatuju, ale myslím, že na Tribunal je dobré mít aspoň level 30+. Na Bloodmoon snad ještě víc. Jednoduše řečeno, dostal by si pěkně na prdel
.
Nejprve dopař morrowind hlavní linii, staň se guildmasterem aspoň dvou cechů, a hortatorem nějakého domu, a pak se vrhni na zbytek. Čekají tě stovky hodin zábavy... ICE to vystihl přesně...
edit: Wizzards Island jsem ještě nezkoušel, není čas
Rozhodně bych ti ale nedoporučoval hrát příběhovou linii tribunalu, než dokončíš morrowind. Tribunal je o řád těžší. Už si to moc nepamatuju, ale myslím, že na Tribunal je dobré mít aspoň level 30+. Na Bloodmoon snad ještě víc. Jednoduše řečeno, dostal by si pěkně na prdel
Nejprve dopař morrowind hlavní linii, staň se guildmasterem aspoň dvou cechů, a hortatorem nějakého domu, a pak se vrhni na zbytek. Čekají tě stovky hodin zábavy... ICE to vystihl přesně...
edit: Wizzards Island jsem ještě nezkoušel, není čas
show must go on..
- Rajče
- Mírně pokročilý

2 shadow: zatim na mě vlítli jen dva (vždy v noci a přerušili mi spaní)...v poho sem je sundal a jejich oblečky celkem slušně prodal...jinak mě to samozřejmě chytlo (i když to jsem očekával)...jinak sem vypnul oba datadisky, protože sem si říkal, že nejdřív dohraju Morrowind, než se do nich pustim, ale ono mi to pak při loadování hodilo nějaký hlášky o chybějících pčředmětech z Tribunalu, takže sem to musel zase zapnout (asi sem do tribunalu nějak zasáhnul...pravděpodobně to budou ty assasini)...bomba- jenom doufám, že se později změní styl questů(zatim je to jen: "jdi, zabij, vrať se" nebo "jdi, seber, vrať se")....
- Wuuduu
- Středně pokročilý

chybaju tie brnenia assasinov, na Tribunal je naozaj minimom LVL10, ale okolo 20 bys nemal mat problemy.
Ake questy okrem toho cos pisal, si predstavujes?
V Morrowinde su podla mna tieto triedy questov:
1. zabi ...
2. najdi ...
3. prejdi ...
4. prehovor s ...
5. prines ...
6. odnes ...
ine si ani neviem akosi predstavit... pomozte mi...
Ake questy okrem toho cos pisal, si predstavujes?
V Morrowinde su podla mna tieto triedy questov:
1. zabi ...
2. najdi ...
3. prejdi ...
4. prehovor s ...
5. prines ...
6. odnes ...
ine si ani neviem akosi predstavit... pomozte mi...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Rajče
- Mírně pokročilý

Kua...už u toho začínám dost vysedávat
...přijdu z práce a sedim u toho klidně 6h, dokud mi nepadaj oči...včera jsem po Vivecu hledal tři lidi (quest od Caiuse)-celkem opruz...a teď plnim questy pro Fighters guildu v Balmoře...přiznám se, že sem týhle hře v minulosti nevěnoval větší pozornost, aniž bych tušil, jaký možnosti skýtá
...teď jsem (zase) neměl co hrát, tak sem koupil origoš s obouma datadiskama
...hrozně se mi líbí to nádherně plynulé střídání počasí a denní doby...
- shadow
- Středně pokročilý

- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak. Ja jsem to zacal hrat priblizne pred rokem a pul a hraju to doted!shadow píše:Mně se vždycky líbí, jak to někdo najednou začne s odstupem hrát a najednou s překvapením zjistí,jaká je to vlastně bomba.RPG forever.
Sice jsem to v posledni dobe trochu zanedbaval, ale musim se k tomu vratit!
Uz jsem pomerne daleko, ale setrim si hlavni quest,delam ty vedlejsi a hlavne se snazim "vyplnit" mapu tj. vsechno projit
Az ted jsem udelal ten quest 7 graces od Templu nebo tak nejak se to jmenuje, takze pokracuju dal
- Rajče
- Mírně pokročilý

- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- Gyx
- Začátečník

Potřeboval bych vědět jaká je výbava císařských legií.Nikdo se mnou nechce mluvit,prý nemám uniformu.Samozřejmě,že sem ji dostal,ale je to slabota tak sem něco prodal a něco někde zahodil.Dá se ta výbava vůbec koupit?Nakoupil sem těch jejich obleků už hafo,všelijak to kombinuju,ale furt se mnou nikdo nechce mluvit.Dík
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to gyx:
Potrebujes imperialni brneni. Staci v podstate ta hlavni cast na trup ... kyrys se tomu myslim rika. Da se ukrast, sebrat mrtvemu, koupit, ve mestech s posadkou se casto povaluje v bednach na ulici nebo v pevnosti. Ja jsem to resil take, kdyz jsem plnil "imperialni" ukoly. Mel jsem daleko lepsi brneni, ale v zaloze jsem nosil ten kyrys a kdyz jsem sel mluvit s nekterym imperialem, tak jsem si ho vzdycky ve meste nasadil. Klidne to muze byt ten nejlevnejsi kousek. Za splneni nekterych ukolu budes dostavat postupne kompletni zbroj.
Potrebujes imperialni brneni. Staci v podstate ta hlavni cast na trup ... kyrys se tomu myslim rika. Da se ukrast, sebrat mrtvemu, koupit, ve mestech s posadkou se casto povaluje v bednach na ulici nebo v pevnosti. Ja jsem to resil take, kdyz jsem plnil "imperialni" ukoly. Mel jsem daleko lepsi brneni, ale v zaloze jsem nosil ten kyrys a kdyz jsem sel mluvit s nekterym imperialem, tak jsem si ho vzdycky ve meste nasadil. Klidne to muze byt ten nejlevnejsi kousek. Za splneni nekterych ukolu budes dostavat postupne kompletni zbroj.
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problem se spustenim
Omlouvam se ze otravuju, ale koupil sem si Morrowind od playmanu a kdyz aplikuju patch tak pak nemuzu spustit hru a haze mi to chybu AppName: morrowind.exe AppVer: 1.2.0.722 ModName: ~df394b.tmp
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0005becb
tak nevim co s tim je ale bez parche mi to jede. Diky za radu predem
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0005becb
tak nevim co s tim je ale bez parche mi to jede. Diky za radu predem
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak uz jsem na to prisel, nevim proc ale soucasti instalace hry od playmanu je patch pro evropskou verzi a s tim mi nejde spustit hra, stahl jsem si patch pro sev. ameriku a hle s tim mi hra jde s cestinou peken opatchovana. 
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....