Morrowind, rady, tipy, triky
Moderátor: Baneshee
- Rajče
- Mírně pokročilý

Chtěl bych se zeptat zkušenějších
: Tady je obrázek ze hry:http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... &pos=-4545...nevíte, proč mám většinu atributů sníženou ( označený červenou barvou)? Sílu bych měl mít například 105 - a skutečně jsem jí takhle vysoko míval..ale včera při hraní jsem najednou zjistil, že mi klesla o deset bodů
...nechápu proč tu nemoc "corprus" jsem si už vyléčil a o ničem jinym negativnim nevim (pěkně mě to štve)...neni možný, že jsem bojoval s někym, kdo by mi při zásahu konstantně ubáral třeba právě sílu?Je to možný? A kdyby jo.dá se to vrátit?
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano, cervene atributy jsou snizene nemoci pripadne pri souboji kouzlem apod. Obnovit je lze kouzlem sam na sebe, pokud jej mas. Nechal jsem si par vyrobit .. Restore strength,restore willpower atd. Nebo lze koupi/vyrobit lektvary, ktere to obnovuji. A uplne nejlepsi je dotknout se nektereho imperial oltaru vetsinou v pevnostich .. pak ti to da na vyber nekolik moznosti, jedna z nich je i restore attributes a pak ti je vsechny obnovi. Pokud jsi clenem imperial legion nebo imperial cult (ted nevim ktere z nich), tak je to zadarmo, jinak musis neco malo zaplatit.Pozor! Pokud nosis predmety, ktere nektery atribut zvysuji, musis jej pred lecenim/carovanim sundat.Nekdy se dokonce atribut tvari, jako ze je ok, ale jak sundas ocarovany predmet, tak atribut hned spadne do cervena.
- Rajče
- Mírně pokročilý

Lahvičky restore strebght, willpower, atd. jsem zkoušel s vědomím, že mi to musí pomoct, ale napsalo mi to, že to na mě nemá žádný efekt
...snad mi pomůže oltář-jsem členem imperial legion, tak snad...každopádně díky!
/EDIT: takže nakonec skutečně pomohl oltář Iperial cultu v Pelegiadu
....jenom nechápu, proč mi nepomáhaly lahvičky - měly by mít stejnej efekt 
/EDIT: takže nakonec skutečně pomohl oltář Iperial cultu v Pelegiadu
Naposledy upravil(a) Rajče dne pát 15. črc 2005, 12:27, celkem upraveno 1 x.
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rajče
- Mírně pokročilý

Je to velmi, velmi, velmi rozsáhlékaimaster píše:Zacinam s Morowindem a chci se zeptat, mam jenom zakladni hru bez datadisku, ale prekvapilo me ze se to vleze na jedno cedecko. Pritom to ma by velmi rozsahle. Jak je to mozne?
Prostě je to jen na jednom CD...tak to je...holt-kdo umí, ten umí(to patří pro vývojáře Bethesdy)
- Peta
- Začátečník

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
mas nastavenou 32-bit hloubku barev? co je to za plug-in? tak ho tam nedavejPeta píše:Garfiku mám ATI Club3D 9600 - Catalyst 5.6, desku KT6 Delta s VIA 4.53, WinXP SP1 a po nainstalování zákadního TES III(bez datadisků) a českýho pluginu to prostě hodí chybu...neodesílat, už se na to vyseru a nebudu kupovat originálky, nic netaktoval:))
- Rajče
- Mírně pokročilý

Po dvou měsících hraní mám dokončenoul hlavní linii Morrowindu a Tribunalu...ale spousta vedlejších questů nemám splněno ... nedávno jsem se vrhnul na Bloodmoon, ale ten mě nějak nechytnul
- už asi tejden jsem u toho neseděl a už si k tomu asi ani nesednu...každopádně po NWN další hra, která mě chytla a po dlouhou dobu nepustila (tak dlouho, jako tyhle dvě hry jsem nikdy nic nehrál)...jak píše shadow : "RPG forever"...THX Bethesda - těšim se na Oblivion 
//moje postava lvl 90
//Almalexii jsem dal na první pokus
ale jen díky homemade zbrani...
//moje postava lvl 90
//Almalexii jsem dal na první pokus
Naposledy upravil(a) Rajče dne pon 29. srp 2005, 14:53, celkem upraveno 1 x.
- honny
- Středně pokročilý

To sme minimalne dva....Rajče píše:těšim se na Oblivion
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Rajče
- Mírně pokročilý

- Rajče
- Mírně pokročilý

Takže jenom, abych se s váma podělil o první dojmy :
Musim bohužel potvrdit, že hra je mnohem náročnější na hardware, než původní Morrowind
dohledovost mám sníženou, stíny vypnutý 1024*768 a i tak mi to v některejch scénách dře
...Jinak příběh a úroveň dialogů je minimálně srovnatelná s Tribunalem-celkem hned mě to vtáhlo...rozloha ostrova je přibližně o 1/3 větší, než u Solstheimu plus se na začátku pohybujete na jednom menším ostrůvku...nový zbraně, brnění, výbava a monstra jsou samozřejmostí(např vosy, obrovský červi a jiné potvůrky
...ze zbraní uvedu např. házecí disky ala Xena
)....no - pro fanoušky mohu zatím jen doporučit 
//Jen dodám : v celý hře se po "instalaci" změní hudba ...nedá se říct, jestli k lepšímu, nebo k horšímu, ale je fakt, že posunuje atmosféru hraní spíše k ponuré a temné starně....rozhodně taky stojí za to....
Musim bohužel potvrdit, že hra je mnohem náročnější na hardware, než původní Morrowind
//Jen dodám : v celý hře se po "instalaci" změní hudba ...nedá se říct, jestli k lepšímu, nebo k horšímu, ale je fakt, že posunuje atmosféru hraní spíše k ponuré a temné starně....rozhodně taky stojí za to....
Naposledy upravil(a) Rajče dne pon 19. zář 2005, 14:04, celkem upraveno 1 x.
- honny
- Středně pokročilý

Jakej mas stroj? 
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Rajče
- Mírně pokročilý

- _Geralt
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k brzkemu prezbrojeni na novou sestavu, se chystam na kompletni TES3 (nevim proc, ale se stavajici sesatvou v podpisu si tahle hra moc nerozumela)... abych si to poradne uzil, zajialo by me, jake mam stahnout 'must have' plug-iny a jak celkove hru vybalancovat
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
- Nik
- Začátečník

Dotaz
Vzpomínáte si na první úkol v hlavní linii Morrovindu? Když po nějaké době zajdete za tím chlápkem do guildy bojovníků a zeptáte se ho na ten úkol dám vám takovej zvláštní klíč, který je označený jako "key to lower... + jméno těch trpasličích rujn" Docela by mě zajímalo, jestli tohle už někdo vyřešil, jako kam ten klíč pasuje a co otevírá, protože já na to nemůžu příjít.
Kdyby někdo věděl, jak na to, budu jedině rád...
- Smolda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Smolda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nik
- Začátečník

- Rajče
- Mírně pokročilý

Ja jsem si enchantnul Ebony scimitar, kterej nosí High Ordinátoři v Tribunalu, protože má velkej enchantovací potenciál...jenom díky týhle zbrani jsem pak dal Almalexii celkem v pohoděSmolda píše:Zajímalo by me jak jste kdo nalozil s Azura's star s uveznenym Vivecem? (hodnota 5 000 000!)Premyslim ze bych si nechal vyrobit artefakt na zvyseni sily,nebo jeste lip vylepsil svoji Daedrickou Dai-katanu o naky to utocny kouzlo se slusnym damage...