Jaky kabel na propojeni pc s tv ??

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jaky kabel na propojeni pc s tv ??

Příspěvek od Orist »

chci se zeptata jakej kabel potrebuju k tomu abych promital plochu kompu na televizi(treba na filmy) a aby mi k tomu taky sel zvuk (u televize mam klasickej vystup na sluchatka + je to tam taky nak rozdeleny na Leveja Pravej reprak ..)

dik za rady a hodte mi sem pls rovnou anky odkazy na ty kabely, pokudmozno treba z CzechComputers
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaky kabel na propojeni pc s tv ??

Příspěvek od Dzin »

Orist píše:chci se zeptata jakej kabel potrebuju k tomu abych promital plochu kompu na televizi(treba na filmy) a aby mi k tomu taky sel zvuk (u televize mam klasickej vystup na sluchatka + je to tam taky nak rozdeleny na Leveja Pravej reprak ..)

dik za rady a hodte mi sem pls rovnou anky odkazy na ty kabely, pokudmozno treba z CzechComputers
Bud S-video nebo s redukci na cinch :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

Dzin: moc se v tom nevyznam,hodil bys mi sem treba primo nakej link toho kabelu pls? a zvuk propojovat nicim nemusim jo? dik

btw. neni to treba tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... quivalents
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Jo.. to je presne vono.. :wink:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Orist píše:Dzin: moc se v tom nevyznam,hodil bys mi sem treba primo nakej link toho kabelu pls? a zvuk propojovat nicim nemusim jo? dik

btw. neni to treba tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... quivalents
Jasne zvuk přes bud z PC nebo pokud to chceš ze zvukovky, to neni problém, nebo klidne z HIFI. Pokud ma VGA a TV svideo propoj to tak a nekupuj zbytečnosti :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Orist píše: ...a zvuk propojovat nicim nemusim jo?

U toho kabelu mas i redukci z Cinch na Jack.. tzn. zvuk si vytahnes ze zvukovky a obraz nejlepe prez S-Video.. popr. prez zlutej cinch..
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“