Heroes of Might and Magic 5

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Rajče píše:
Luke píše: A ty jsi už "pětku" hrál???!!! :twisted:
Přesně tak kolik času si u ní strávil,že to takhle vesele prohlásíš???? :evil:
nehrál, ale už to jak to vypadá mě vyloženě deptá, bohužel 3D strategie nikdy v životě nemůže být stejně přehledná jako 2D. vim že to asi působí jako lamentování starýho kmeta, ale ze zkušenosti vím svoje. celej rádobyslušivej 3D kabátek bohužel nejspíš pošle hratelnost do pekel, tak jako prozatím u všech her který tenhle přerod prodělaly :sad: budu příjemně překvapenej pokud se z toho vyklube dobrá hra, ale jsem maximálně pesimistickej :sad:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

zombux píše:nehrál, ale už to jak to vypadá mě vyloženě deptá, bohužel 3D strategie nikdy v životě nemůže být stejně přehledná jako 2D. vim že to asi působí jako lamentování starýho kmeta, ale ze zkušenosti vím svoje. celej rádobyslušivej 3D kabátek bohužel nejspíš pošle hratelnost do pekel, tak jako prozatím u všech her který tenhle přerod prodělaly :sad: budu příjemně překvapenej pokud se z toho vyklube dobrá hra, ale jsem maximálně pesimistickej :sad:
Nesmíš být takový pesimista. Jsou to teprve první screeny. Za pár měsíců budeme moudřejší. Já pevně věřim, že to nepodělaj. Jinak nemůžou být hry pořád ve 2D, to by spousta firem zkrachovala. :-D

btw. Ted jsem si vzpomněl na jedničky, kdy potvora zabírala skoro polovinu obrazovky :lol:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

zombux píše:...
asi nějak tak... marně pátrám v paměti, která hra přechod do 3d přežila ve zdraví, zato mě napadá hned několik her, který to těžce poznamenalo :x
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no je pravda že vývojářům zatim ten přechod do 3D nejde
ale jednou to urcite vychitaj budem si řikat jak sme mohly hrát 2D :lol:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Podle mě každý díl má něco do sebe. HOMAM3 rulezzz, ale pár věcí mi tam chybělo. To dohnali ve čtyrkách, ale zase pokazili jiný věci. Na pětky se docela těším. Nedávno jsem skouknul videjko, a nevypadá to až tak hrozně. Akorát mě nemile překvapila rozloha bojiště. Zdálo se mi nějaký malinký. A mrzí mě, že zruší možnost bojovat s hrdinou. Fakt mě bavilo, když můj Lord na 30 lvl killnul jednoho černýho draka na jednu ránu a ještě střílel dvakrát.

No jsem zvědavej, jak si to přeberou nový vývojáři. Přece jenom už to nebude 3DO.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Právě nebude to 3DO :( jinak mě vůbec nevadí že hradina nebojuje ...je to blbost ...velitel se boje neučastní :)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Digitaldoom píše:Právě nebude to 3DO :( jinak mě vůbec nevadí že hradina nebojuje ...je to blbost ...velitel se boje neučastní :)
no moza to je blbost ale me to moooooc bavilo poradně si ho "vytunit" na boj
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

NoTHX píše:
Digitaldoom píše:a to mě se právě hrdina v poli vůbec nelíbil ... :) generálové nebojují :) 4 byly totální humus se systémem suuboju a vůbec zpracováním hradu :) ve 3 byla přítomnost v hradu velikou výhodou ve 4 to byla šílená nevýhoda :)
Hrdina neni žádnej jenerál a hrdinou je imho právě proto, že sám likviduje potvory a jiný hrdiny (jak slavnej by byl asi herkules když by si na boj nakoupill pár potvor a pak na to jen zdálky čuměl :wink: )

Ale je to věc názoru nebo každýho 8-)
Digitaldoom píše:Právě nebude to 3DO :( jinak mě vůbec nevadí že hradina nebojuje ...je to blbost ...velitel se boje neučastní :)
nech už toho porád :)
záleží jestli hrdinu chápeš jako "jenerála" nebo jako "hrdinu", mě se hrdina v poli líbí, tobě ne. tak buď reaguj na to mé "pojetí" výše, nebo se neopakuj :P
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

xIndian píše: Nedávno jsem skouknul videjko, a nevypadá to až tak hrozně. Akorát mě nemile překvapila rozloha bojiště. Zdálo se mi nějaký malinký.
tak tet sem si stahnul ty videa z E3 a ten co to komentuju rika ze to bojiste je malí protoze sou malí armády jinak bude stejne velký jako ve 4 :)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Ten bojujici hrdina nebyl spatnej. Nekvetsi problem je ta grafika u 4 uz byla divna. Musim priznat ze sem 1 a 2 nehral (mozna kdysi - uz si to moc nepamatuju) - ale ta grafika 3 takova pekna pohadkova. Na druhou stranu 4 meli lepsi system snad vseho boje, povysovani hrdiny atd.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Anticrasch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anticrasch »

Hral jsem v cera betu teto hry zatim se nebudu vyjadrovat pockam na full version snad to nebude tak hrozne vypadat jak ta beta :?
Intel(R) Pentium(R) 4 Prescot CPU 3.20GHz BOX Skrin AeroCool JetMaster Jr.-SS Silver Steel Case/Silver Jet 512 DDR GoodRam Asus P4S800D-X Vestern Digital 60GB VGA MSI NX6600-VTD128 Diamond,128MB DDR3,DVI,VIVO Soud Blaster live! 5.1 LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B Euro Case 300W +CDMA :)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Anticrasch píše:Hral jsem v cera betu teto hry zatim se nebudu vyjadrovat pockam na full version snad to nebude tak hrozne vypadat jak ta beta :?
kde si sehnal betu ?
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Anticrasch píše:Hral jsem v cera betu teto hry zatim se nebudu vyjadrovat pockam na full version snad to nebude tak hrozne vypadat jak ta beta :?
No nevím jak tobě, ale mě se ta beta líbila docela dosta sice má svoje mouchy :wink: , ale ve full to snad nebude. Jo a to s tim bojištěm je pravda čím je větší armáda tím je bojitě rozsáhlejší.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no ja nevim, ale ta beta je docela super, nejdriv jsem z toho byl dost out, ale cca po hodine premahani u toho vydrzet me to zacalo fakt bavit a muim rici ze ma spise k H3 nez k H4. Je to fakt bomba vrela doporucuji zkusit, alespon poznate, jestli se na to tesit nebo ne. Tot muj nazor.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nový Might and Magic portál od UBISoftu..

http://www.mightandmagic.com/us/index.php

Jinak HoMaM V budou chráněny Starforce :wink:

http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/ ... 019843/p/1
show must go on..
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

sem zvědav ... mooc se těšim :)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tet me napadlo nznáte nějaký dobrý český stránky o HoMaM?
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Levisek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Levisek »

A už je to OUT :) parada
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“