Jo. V rambiosu je vše OK ale flash nikoli! naštěstí mě jel kompl bez grafiky, takže se mě podařilo naslepo nahrát starý bios.janis píše:To ti "zdechlo"? A v ramBIOSu to normálně fungovalo? To je teda divný...
Jak nahrát nový Bios do jetway 9550xt
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- hudecek.jiri
- Začátečník

Procák: AMD atlon 1800+@3200+ 2,21GHz, Deska: Asus A7N8X-X (uber bios), Ramky: samsung 256MB, Disk: 2x80Gb Maxtor, Grafárna: Jetway Ati RADEON 9550 O/C ultra, Palírna: Liteon
- janis
- Začátečník

A nezdechl ti spíš ten WinFlash? Ten BIOS sis, doufám, rozbalil - nepokoušíš se flashovat .zip? (Jen se ptám - pro jistotu)
Ta hláška - OPEN FILE ERROR je chyba při otevření souboru, možná je to tím, žes to neměl všechno na jedné disketě nebo je poškozenej nebo zabalenej...Flashrom ten čip ROMky zná a umí ho přeprogramovat,takže fakt nevím, v čem by byl problém.
Ta hláška - OPEN FILE ERROR je chyba při otevření souboru, možná je to tím, žes to neměl všechno na jedné disketě nebo je poškozenej nebo zabalenej...Flashrom ten čip ROMky zná a umí ho přeprogramovat,takže fakt nevím, v čem by byl problém.
- hudecek.jiri
- Začátečník

Samo že sem ho rozbalil, akorát sem zatím měl jen Flashrom a bios na jiné disketě než spouštěčku. Ten bios co tam chcu dostat jde normálně editovat v rabitu. Origoš bios jde normálně. Tam bude možná chyby v tom ID karty. Ta moje to nechce překousnout. a přes -f to hlásí tu stejnou chybu.
Procák: AMD atlon 1800+@3200+ 2,21GHz, Deska: Asus A7N8X-X (uber bios), Ramky: samsung 256MB, Disk: 2x80Gb Maxtor, Grafárna: Jetway Ati RADEON 9550 O/C ultra, Palírna: Liteon