Win 2003 server
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- jirka01
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Win 2003 server
Potřeboavl bych vědět, jak mám vypnout takovou kravinu. Při naběhnutí systému se vždycky objeví tabulka abych zmáčknul ctrl/alt/del. že to prej chrání heslo nebo co, ale mě už to tam štve. dá se to vypnout? mám win 2003 server
- jirka01
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Win 2003 server
je to standard editionjirka01 píše:Potřeboavl bych vědět, jak mám vypnout takovou kravinu. Při naběhnutí systému se vždycky objeví tabulka abych zmáčknul ctrl/alt/del. že to prej chrání heslo nebo co, ale mě už to tam štve. dá se to vypnout? mám win 2003 server
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jirka01
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Třeba přes gpedit.msc se dostaneš do zásad místního počítače, následně Konfigurace počítače - Nastavení systému Windows - Místní zásady - Možnosti zabaezpečení
A zde si v položce "Interaktivní přihlašování: nevyžadovat stisknutí kláves Control-Alt-Del" nastavíš Povoleno/Zakázáno dle vlastní libosti
A zde si v položce "Interaktivní přihlašování: nevyžadovat stisknutí kláves Control-Alt-Del" nastavíš Povoleno/Zakázáno dle vlastní libosti
Francie ... sladká Francie