Win 2003 server

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
jirka01
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Win 2003 server

Příspěvek od jirka01 »

Potřeboavl bych vědět, jak mám vypnout takovou kravinu. Při naběhnutí systému se vždycky objeví tabulka abych zmáčknul ctrl/alt/del. že to prej chrání heslo nebo co, ale mě už to tam štve. dá se to vypnout? mám win 2003 server
jirka01
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Win 2003 server

Příspěvek od jirka01 »

jirka01 píše:Potřeboavl bych vědět, jak mám vypnout takovou kravinu. Při naběhnutí systému se vždycky objeví tabulka abych zmáčknul ctrl/alt/del. že to prej chrání heslo nebo co, ale mě už to tam štve. dá se to vypnout? mám win 2003 server
je to standard edition
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

start ->spustit ->"control userpasswords2" ->upresnit-> a tam bys to mel mit, pokud se nepletu
0118 999 881 999 119 7253
jirka01
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirka01 »

tak podle toho sem to našel, je to tam, ale nemůžu to odškrtnout, je to šedivý a nedá se na to ani kliknout. :(
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Trochu střelím od boku: gpedit.msc? - tam je skoro všechno.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Třeba přes gpedit.msc se dostaneš do zásad místního počítače, následně Konfigurace počítače - Nastavení systému Windows - Místní zásady - Možnosti zabaezpečení
A zde si v položce "Interaktivní přihlašování: nevyžadovat stisknutí kláves Control-Alt-Del" nastavíš Povoleno/Zakázáno dle vlastní libosti :wink:
Francie ... sladká Francie
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“