pomoc nenajede monitor

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
jasa
Začátečník
Začátečník

pomoc nenajede monitor

Příspěvek od jasa »

pisu od brachy, vec - preinstaloval jsem ovladace na grafice (inno 5700 nVidia) a po restartu mi po najizdeni windows(kdyz se nacita prouzek pod napisem windows) zhasne obraz a uz zustane cerny jenom slysim v repro jak nastartoval win. a obraz nic. Chtel bych vratit stary ovladac ale monitor nejde ani v nouzovem rezimu. Pri volbe obnovit posledni znamou funkcni konfiguraci se pocitac restartne a nic zadna zmena. Da se vratit zmena ovladace jeste pred startem vindows? Diky za kazdou radu diky LACO.
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

cos tam daval za ovladace?
jasa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jasa »

original co byly na ce
jasa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jasa »

co byly na CD od vyrobce
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

tak proc si je reinstaloval? a mel si nainstalove ovladace zakladky atd?
0118 999 881 999 119 7253
jasa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jasa »

bylo tam vsechno preintaloval jsem winy na sp2 a delalo mi to chyby v obraze (trojuhelniky atd) co pred tim nebylo a ovladace na grafiku uz byly v novych winech tak jsem myslel ze to vyresi instalace ovladacu od vyrobce
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

odporucuji opet reinstall woken a pak si stahni nejake ovladace z internetu treba 53.03 :oops:
kanec
Nováček
Nováček

Příspěvek od kanec »

Mas velke rozlisenie na monitore.Ten to proste nezvlada.Daj tam druhu grafarnu,ak neaku mas,odinstaluj ovladace co si tam dal a potom tam daj tu 5700ku.A musi to fachcat.
jasa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jasa »

myslel jsem ze to pujde i nejak jinak ale byl reinstal a jde to, nahradni grafiky nemam na sklade diky za radu hledel do toho se mnou i bracha a rikal od zacatku reinstal ale ja myslel ze to pujde jinak at nestratim data jinak to bezi takze jeste jednou dik
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

kanec píše:Mas velke rozlisenie na monitore.Ten to proste nezvlada.Daj tam druhu grafarnu,ak neaku mas,odinstaluj ovladace co si tam dal a potom tam daj tu 5700ku.A musi to fachcat.
Píše, že monitor nenaskočil ani v nouzáku a ten běží 640x480, takže problém bude asi někde jinde.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

V sobotu jsem testoval svojí starou grafickou kartu a po nainstalování ovladačů a restartu vše OK, potom jsem PC vypnul a asi po hodině znova zapnul a po zobrazení načítání Windows taky černá obrazovka – několik restartů a pokus o nouzový režim nebo režim VGA vše bez úspěchu. Pak mé oko padlo na Flash Disk co jsem měl zastrčený v USB vytáhnu ho restart a už to jede.
Noxyr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Noxyr »

Quakes píše:V sobotu jsem testoval svojí starou grafickou kartu a po nainstalování ovladačů a restartu vše OK, potom jsem PC vypnul a asi po hodině znova zapnul a po zobrazení načítání Windows taky černá obrazovka – několik restartů a pokus o nouzový režim nebo režim VGA vše bez úspěchu. Pak mé oko padlo na Flash Disk co jsem měl zastrčený v USB vytáhnu ho restart a už to jede.
Mě to dělá něco podobnýho. Když mám v DVD-ROMce DVDýčko s filmem a restartuju PC, tak mám taky černou obrazovku. Jakmile ale vysunu to DVD tak Winy naskočej.
???
CPU: AMD X2 5000+ MB: Asus M2N-SLI RAM: 4GB DDR800 GPU: Asus nVidia 9800GTX HDD: SATA 80GB Seagate Baraccuda + PATA 160GB Mechaniky: DVD-RW NEC 4550A + Ausus E616P2
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“