Splinter Cell 3 - jeden original vs. viacero pocitacov

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Logue
Začátečník
Začátečník

Splinter Cell 3 - jeden original vs. viacero pocitacov

Příspěvek od Logue »

Ked chcem nainstalovat a hrat SC 3 na niekolkych pocitacoch musim si kupit niekolko originaliek alebo sa da hra nainstalovat z jednedo DVD na viacero pocitacov ?

Som pocul ze insatalovanie SC 3 na viacero pocitacov z jedneho DVD (podla nich to ide) je protizakonne :?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hru můžeš mít nainstalovanou jenom na jednom PC ... buď teda koupit víc originálek, nebo nějakou multilicenci (jestli to u té hry jde, to nevím).
Goldnoob team proud member!
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

A musim mat internet na registraciu ako pri HL 2 ?

Mi chces povedat ze donesiem hru domov , nainstalujem na prvy pocitac , prejdem ju a potom ked vlozim DVD do druheho pocitaca tak to nepojde nainstalovat popr. spustit ? :shock: A to je ako mozne ? :?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Logue píše:A musim mat internet na registraciu ako pri HL 2 ?

Mi chces povedat ze donesiem hru domov , nainstalujem na prvy pocitac , prejdem ju a potom ked vlozim DVD do druheho pocitaca tak to nepojde nainstalovat popr. spustit ? :shock: A to je ako mozne ? :?
Ne, samozřejmě že půjde nainstalovat, ale nesmíš ji mí nainstalovanou na obou PC zároveň, protože v tom případě už porušuješ licenční ujednání. Stejně tak pokud by jsi hru někomu půjčil, tak by jsi jí sprvně měl u sebe odinstalovat.

Registrace je dobrovolná, takže když nechceš nic registrovat nemusíš.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

1 originalny softver by si mal pouzivat na 1 PC.

Kludne ho mozes nainstalovat na milion dalsich ale porusujes licenciu - to jest, to iste, ako bys mal vsetky ostatne napalene.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

A teraz trocha z ineho sudka:

Su podporovane aj Pixel Shadery 2.0 alebo len 1.1 a 3.0 ?

Ak 2.0 chybaju tak sa obavam ze na 1.1 to bude o nicom a na 3.0 mi to bude sekat : :(
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

Logue píše:A teraz trocha z ineho sudka:

Su podporovane aj Pixel Shadery 2.0 alebo len 1.1 a 3.0 ?

Ak 2.0 chybaju tak sa obavam ze na 1.1 to bude o nicom a na 3.0 mi to bude sekat : :(
myslim ze prave 2.0 tam nie su
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

podle mě pokud nainstaluju hru na více PC, ale hraje vždy pouze na jednom tak je to OK. Já třeba mam Battlefild 2 a zároveň jí má i nainstalovanou kamarád a vždy hraje jen jeden (hra vyžaduje vložené DVD,proto kdo má DVD hraje) a to podle mě může dělat.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

B@RT píše:podle mě pokud nainstaluju hru na více PC, ale hraje vždy pouze na jednom tak je to OK. Já třeba mam Battlefild 2 a zároveň jí má i nainstalovanou kamarád a vždy hraje jen jeden (hra vyžaduje vložené DVD,proto kdo má DVD hraje) a to podle mě může dělat.
Schválně jsem se kouknul do Licenčního ujednání jedné hry (předpokládm, že u ostatních to bude podobné) a píše se tam, že se v daný čas může užívat pouze na jednom PC. Jde o to jestli se užíváním rozumí už to, že hra je nainstalovaná (IMHO ano).
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

no tak jsem koukal na pár her:
nejtvdší to má Codemaster (Toca 2) kde píšou že hru nesmíš zpřístupnit jiným uživatelům (tj chápu že nesmíš půjčit DVD jiným)
ostatní co mam od EA atd tak tam nic nemají jen že nesmíš dělat kopie a prodávat pronajímat .....
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“