Som pocul ze insatalovanie SC 3 na viacero pocitacov z jedneho DVD (podla nich to ide) je protizakonne
Splinter Cell 3 - jeden original vs. viacero pocitacov
Moderátor: Baneshee
- Logue
- Začátečník

Splinter Cell 3 - jeden original vs. viacero pocitacov
Ked chcem nainstalovat a hrat SC 3 na niekolkych pocitacoch musim si kupit niekolko originaliek alebo sa da hra nainstalovat z jednedo DVD na viacero pocitacov ?
Som pocul ze insatalovanie SC 3 na viacero pocitacov z jedneho DVD (podla nich to ide) je protizakonne
- Thellwin
- Administrátor

- Logue
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

Ne, samozřejmě že půjde nainstalovat, ale nesmíš ji mí nainstalovanou na obou PC zároveň, protože v tom případě už porušuješ licenční ujednání. Stejně tak pokud by jsi hru někomu půjčil, tak by jsi jí sprvně měl u sebe odinstalovat.Logue píše:A musim mat internet na registraciu ako pri HL 2 ?
Mi chces povedat ze donesiem hru domov , nainstalujem na prvy pocitac , prejdem ju a potom ked vlozim DVD do druheho pocitaca tak to nepojde nainstalovat popr. spustit ?A to je ako mozne ?
Registrace je dobrovolná, takže když nechceš nic registrovat nemusíš.
Goldnoob team proud member!
- Wuuduu
- Středně pokročilý

1 originalny softver by si mal pouzivat na 1 PC.
Kludne ho mozes nainstalovat na milion dalsich ale porusujes licenciu - to jest, to iste, ako bys mal vsetky ostatne napalene.
Kludne ho mozes nainstalovat na milion dalsich ale porusujes licenciu - to jest, to iste, ako bys mal vsetky ostatne napalene.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Logue
- Začátečník

- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Schválně jsem se kouknul do Licenčního ujednání jedné hry (předpokládm, že u ostatních to bude podobné) a píše se tam, že se v daný čas může užívat pouze na jednom PC. Jde o to jestli se užíváním rozumí už to, že hra je nainstalovaná (IMHO ano).B@RT píše:podle mě pokud nainstaluju hru na více PC, ale hraje vždy pouze na jednom tak je to OK. Já třeba mam Battlefild 2 a zároveň jí má i nainstalovanou kamarád a vždy hraje jen jeden (hra vyžaduje vložené DVD,proto kdo má DVD hraje) a to podle mě může dělat.
Goldnoob team proud member!
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: