Jj.Smith píše:Ta pojede, Realtek pokud se nepletu má 64-bit ovladače, a taky funguje i s nVidia Audio drivery.
Když vyšli W2k, tak to bylo mnohem horší.sill píše:... jenom sehnat ovladače to je hukot
Moderátor: Loki5567

Potřebuješ "F6" driver - ten si vyrobíš z ovladačů chipsetu (na HDD nezáleží)... Možná, že už nejnovější základní desky mají přibalenou disketu i pro 64-bit wokna.Krahujec píše:Chtěl bych se zeptat, jestli 64b verzi tohoto OS lze bezproblemove nainstalovat na sata disky, nebo jsou stale potreba spec. ovladace (na stankach samsungu jsem je nenalezl)?
Díky

Jak sem to instaloval ja, tak mi to slo i bez diskety. Normalne sem spustil instalaci vybral diskovy oddil a jelo to... Mozna to bylo ale tim, ze uz sem mel na jednom disku nainstalovane standartni XP...Shit píše:Potřebuješ "F6" driver - ten si vyrobíš z ovladačů chipsetu (na HDD nezáleží)... Možná, že už nejnovější základní desky mají přibalenou disketu i pro 64-bit wokna.Krahujec píše:Chtěl bych se zeptat, jestli 64b verzi tohoto OS lze bezproblemove nainstalovat na sata disky, nebo jsou stale potreba spec. ovladace (na stankach samsungu jsem je nenalezl)?
Díky

Jo díky moc. Teď už jen vybrat desku, na kterou ty ovladače budou již existovat:)Shit píše:Potřebuješ "F6" driver - ten si vyrobíš z ovladačů chipsetu (na HDD nezáleží)... Možná, že už nejnovější základní desky mají přibalenou disketu i pro 64-bit wokna.Krahujec píše:Chtěl bych se zeptat, jestli 64b verzi tohoto OS lze bezproblemove nainstalovat na sata disky, nebo jsou stale potreba spec. ovladace (na stankach samsungu jsem je nenalezl)?
Díky

Prave som sa s tym stretol. nexe mi to brat upravene takty po restarte.Shit píše:http://forums.guru3d.com/showthread.php ... did=142465Shit píše:Nový RivaTuner sice podporuje 64-bity, ale způsobuje chybové hlášení v nvcpl.dll ..Kód: Vybrat vše
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\WOW6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Run then set NvCplDaemon to "rundll32.exe"

Ovladače jsou na všechny chipsety podporující 64-bit CPU (NF3, NF4, K8T8xx atd.) už dávno k dispozici....Krahujec píše:Jo díky moc. Teď už jen vybrat desku, na kterou ty ovladače budou již existovat:)
Bylo to tím, že se některé SATA HDD firmwarem tváří jako IDE....popř.chipsety od Intelu nepotřebují disketku - opět stejné vysvětlení... - pak to jde i bez "F6"driveru.Jasper píše:Jak sem to instaloval ja, tak mi to slo i bez diskety. Normalne sem spustil instalaci vybral diskovy oddil a jelo to... Mozna to bylo ale tim, ze uz sem mel na jednom disku nainstalovane standartni XP...

Nene, 32-bitové programy a hry většinou fungují bezproblému.OBR píše:Lama dotaz: existuje v x64 Win nejaka 32-bitova vrstva kde by se daly hrat a spoustet programy pro Win32 a hry? nebo je nutno mit soft urcenej pouze pro x64?