Vypínání windows XP, probíhá při něm nějaké ukončování a...
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Monika
- Nováček

-
Vypínání windows XP, probíhá při něm nějaké ukončování a...
Dobrý den, mám windows XP a při vypínání se spouští takové okno že to ukončuje nějaký program (ikdyž všechny programy jsou vypnuté) a pak se to bud vypne nebo se mi naposled dvakrát stalo, že se to spustilo znovu na černé obrazovce něco jako nouzový režim, kde je nabídka "jakým způsobem spustit windows" takže se to tam bud dá odentrovat nebo poprvé mi to šlo zpátky klávesou F3- bylo to tam v nabídce jako "zpět do windows". Viděla jsem to poprvé v životě, moc se v tom nevyznám (normální uživatel), nerozumím tomu a nevím jestli s tím něco je nebo ne. Na to divné vypínání, PC máme už rok a dělá to asi posledních několik měsíců, nikdo s tím nic nedělal, vir to snad není (AVG, NOD32) a člověk co nám to kontroluje také neví co to je to vypínání.
Normálně to dělalo, že se dalo vypnout a počítač se do chviličky vypnul a ted tam je to divné vypínání nečeho.
Co s tím? Neexistuje u mě varianta jako přeinstalovat celý windows, za prvné to neumím a za druhé tam mám spoustu věcí.
Víte někdo co s tím je? Nijak mi to nevadí jen se bojím , že s tím PC něco je .
Díky za odpovědi, jestli je nějaké řešení tak mi to někdo napište ale krok po kroku jako uplně pro blbce, protože jinak to nepochopím. Díky M
Normálně to dělalo, že se dalo vypnout a počítač se do chviličky vypnul a ted tam je to divné vypínání nečeho.
Co s tím? Neexistuje u mě varianta jako přeinstalovat celý windows, za prvné to neumím a za druhé tam mám spoustu věcí.
Víte někdo co s tím je? Nijak mi to nevadí jen se bojím , že s tím PC něco je .
Díky za odpovědi, jestli je nějaké řešení tak mi to někdo napište ale krok po kroku jako uplně pro blbce, protože jinak to nepochopím. Díky M
- Luk
- Mírně pokročilý

-
Moniko tvůj první příspěvek tady na foru hmm.Takže pokuď myslýme oba to samé okno-což určitě ano tak je vše v pořádku.
To okno vyskočí jakmile máš ty sama spuštěný nějaký program nebo ti něco běží na pozadí.Je to v pořádku windows to ukončují, jakoby zaparkovávají.A to je pro tebe i tvůj počítač správně.
Taky ti to píše něco takového,jako že jestly to ukončíš ihned příjdeš o neuložená data?Tuším že nějak to píše.Tak to je v pořádku nech prostě windows až to ukončí,pokuď nutně nemusíš nedávej to sama ukončit.Nech windows ať to udělají bezpečně a pak jen windows doběhnou a pc bude vyplé.
Takže neboj se toho.
To okno vyskočí jakmile máš ty sama spuštěný nějaký program nebo ti něco běží na pozadí.Je to v pořádku windows to ukončují, jakoby zaparkovávají.A to je pro tebe i tvůj počítač správně.
Taky ti to píše něco takového,jako že jestly to ukončíš ihned příjdeš o neuložená data?Tuším že nějak to píše.Tak to je v pořádku nech prostě windows až to ukončí,pokuď nutně nemusíš nedávej to sama ukončit.Nech windows ať to udělají bezpečně a pak jen windows doběhnou a pc bude vyplé.
Takže neboj se toho.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- Monika
- Nováček

-
Ahoj,
o normálním ukončování progamu vím, to normální je, ale toto okno se "ukončuje" pouze u vypínání počítače a je to pořád to samé. Jako že ukončuje pořád ten samý program něco jako "hpsg.........exe" tak nějak začáná ten název je to jen změt písmen a rozhodně mi to jako normální program nepřipadá. Ikdyž jsem si jista, že mám ostatní programy se kterými jsem pracovala ukončeny a zavřeny.
Ani dole v liště nemám žáden program otevřen a třeba ninimalizován.
Ukončuje se tím stylem, že se objeví okno, po příkazu k vypnutí s tím samým názvem při každém vypínání a pak proběnou modré čárky až ke 100% pak to píše ještě něco a po chvíli (delší) se to samo vypne aniž bych na něco mačkala.
Divné mi to připadá protože asi tře čtvrtě roku to mů PC takto nedělal a od jisté doby se to samé neustále "ukončuje" před vypnutím.
Také se mi dvakrát stalo jak jsem už psala, zrovna dnes, že se mi po tomhle divném ukončování, naskočilo nějaké nastavení ne ve windowsech ale v nějakém základním nastavení nebo co- prostě černá obrazovka a na ní jen bílý text v řádcích, něco jako kdysi v DOSu kdybych to měla připodobnit. A to už mi přišlo hodně divné!!!!!
Co to je?
o normálním ukončování progamu vím, to normální je, ale toto okno se "ukončuje" pouze u vypínání počítače a je to pořád to samé. Jako že ukončuje pořád ten samý program něco jako "hpsg.........exe" tak nějak začáná ten název je to jen změt písmen a rozhodně mi to jako normální program nepřipadá. Ikdyž jsem si jista, že mám ostatní programy se kterými jsem pracovala ukončeny a zavřeny.
Ani dole v liště nemám žáden program otevřen a třeba ninimalizován.
Ukončuje se tím stylem, že se objeví okno, po příkazu k vypnutí s tím samým názvem při každém vypínání a pak proběnou modré čárky až ke 100% pak to píše ještě něco a po chvíli (delší) se to samo vypne aniž bych na něco mačkala.
Divné mi to připadá protože asi tře čtvrtě roku to mů PC takto nedělal a od jisté doby se to samé neustále "ukončuje" před vypnutím.
Také se mi dvakrát stalo jak jsem už psala, zrovna dnes, že se mi po tomhle divném ukončování, naskočilo nějaké nastavení ne ve windowsech ale v nějakém základním nastavení nebo co- prostě černá obrazovka a na ní jen bílý text v řádcích, něco jako kdysi v DOSu kdybych to měla připodobnit. A to už mi přišlo hodně divné!!!!!
Co to je?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pomohlo by, kdybys nám sem napsala přesně celý název toho "programu" co se ukončuje, prefix hpsg naznačuje nějakou součást ovladačů na nějaký produkt HP, oni to pojmenovávají docela divoce, ale nebudeme předbíhat událostem, napiš nám to sem 
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Monika
- Nováček

-
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Toto jsem našel o tomto procesu:
http://www.processlibrary.com/directory/files/hpcmpmgr/
Mělo být k nějakému produktu od HP...
http://www.processlibrary.com/directory/files/hpcmpmgr/
Mělo být k nějakému produktu od HP...
Toshiba Satellite