Chlazení 6800 ASUS * Leadtek

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Chlazení 6800 ASUS * Leadtek

Příspěvek od B@RT »

je tišší chlazení u Asusu nebo leadteku chci si koupit 6800GT, nebo Ultra
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29692
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28216
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Noxyr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hmm

Příspěvek od Noxyr »

No, tak ti nevím. Ten asus vypadá hezky, ale leadtek bude tichý. Ale podle jejich obrázků bych to neposuzoval. Maj tam (na obrázku) PCI-E verze. Na pctuningu je na 6800GT od Ledateku i recenze.
Nejlepší by ale bylo pořídit chlazení jiné, například Zalman VF700CU nebo Artic Cooling silencer.
U Grafiky za takový prachy se vyplatí tí přidat si 800kč za Zalmana, ne?
CPU: AMD X2 5000+ MB: Asus M2N-SLI RAM: 4GB DDR800 GPU: Asus nVidia 9800GTX HDD: SATA 80GB Seagate Baraccuda + PATA 160GB Mechaniky: DVD-RW NEC 4550A + Ausus E616P2
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

no nechci se do ni už vrtat mam teď asus 5900Ultra a jsem s hlukem spokojen spíš jdu vždy do asusu (nikdy nezklamal) ale ten Leadtek se mi libí hlavně cenou 13600 Ultra a 9100 GT
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Noxyr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

leadtek

Příspěvek od Noxyr »

Tak vem toho leadteka. Bral bych ho sám, verzi GT. Nedávno jsem na to koukal. Jenžě mě se to nevyplatí (z 6600Gt na 6800GT) . Já si spíš počkáma na 7600GT :-)))
Mrkni na tu recenzi na pct...
CPU: AMD X2 5000+ MB: Asus M2N-SLI RAM: 4GB DDR800 GPU: Asus nVidia 9800GTX HDD: SATA 80GB Seagate Baraccuda + PATA 160GB Mechaniky: DVD-RW NEC 4550A + Ausus E616P2
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

ted jsem našel bestii s 512 Ram paměti (PCI-expres)
:D http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfa ... 512_1.html
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Noxyr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

fuj

Příspěvek od Noxyr »

Fuj
verze s 512 je o drobet pomalejší než s 256:-(
Opravdu se to vyplatí:-)))))
Jetli si četl ten článek na swh tak jistě víč o čem je řeč:-)
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

no vyměňovat desku nechci tak hledám něco na AGP jinak bych asi taky šel do 7800GTX
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Spíš změnim otázku Leadtek Ultra a GT má stejný chladič z obou stran nebo se liší?
(je jiný s chladičem PCI expres verze ten je všude nafocen ze všech stran)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Noxyr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Noxyr »

Asi to bude stejný. Ale vážně nevim. Před chvilkou jsem viděl nějakou 6800 s krásným heatpipe. http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=2

Těd jsem četl o tom chlazení asus. Dost hlučný.
Když to vezmu, tak i moje 6600GT od asus taky docela šumí-ale mě to nevadí, mám to rád. -když počátač šumí, jako by předl:-)
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

A co takhle MSI, má jednoslotové chlazení a na boku chladiče regulaci otáček větráčku. Tu regulaci já mám na 1/3 a teplota při dlouhodobém hraní 68stupňů a hlučnost je docela malá ,když dám regulaci na minimum tak je opravdu hodně tichá ale teplota jde až na 75 stupňů.
Mám taky ASUS 6800 takže můžu trochu přispět i u této značky, vypadá to že má stejné chlazení jako ta 6800GT a moje zkušenost je taková - pokud člověk nechá otáčky tak jak jsou tak je hlučnost veliká, ale Asus má prográmek Smart Doktor pomocí kterého jdou nastavit nižší otáčky pak už ta hlučnost docela jde (ale 6800 GT bude topit asi víc)
Ještě k tomu chladiči Asus, ač to tak nevypadá tak je tam jen na čipu měděná destička o rozměrech 6 x 7 cm s jemným žebrováním, které je ale jen na ploše asi 4,5 x 6 cm a to ostatní je jen plast a to vše je zakryto hliníkovým plechem.
U grafiky MSI je chladič kompletně měděný od začátku až do konce.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

chlapci... ASUS 6800GT na AGP ma PCB z Ultry... dve napajania etc... myslim, ze neni o com.

Rozumny clovek si ten chladic aj tak vymeni za nieco ine... ja za Silencera, niekto za Zalmana, ci PrimeCoolera...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

A k čemu to dvojitý napájení já to teda beru spíš jako mínus, na svojí MSI 6800GT mám jen jedno a klidně jí nataktuju na 420/1150MHz (na úroveň ultra verze) a to jsem ještě nenarazil na strop a lepší chlazení nepotřebuju originál bohatě stačí a ani nehlučí.
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

MSI nechci měl jsem GF4 4400 TI byla 2reklamovaná pak mi dali 4600TI už se s lidma z Penty hádat víckrát nechci.
Má někdo konrétně toho Leadteka ?
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
kanec
Nováček
Nováček

Příspěvek od kanec »

Ja ho mam 6800GT a som nadmieru spokojny.A hlavne ten chladic je dost super.Vrelo odporucam.
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

mě se na nich líbil vždy ten soft k tomu tam MSI nemá konkurenci, ale ten leadtek GT seženu za 8920 vč DPH a to MSI né, proto chci ledteka.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Voss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Voss »

Toho Leadteka GT jsem měl 2x-2x byl v reklamaci....
Pokaždé odešly paměti a to jsem měl ten druhý kousek nataktovaný jen jádro na 400Mhz!!A to jen tak půl týdne
Podle mě tam je nějak blbě vyřešené chlazení paměťových modulů nebo tam osazujou nějaké divné moduly-to nebyla náhoda,že to odešlo po 3 měsících samo od sebe a v desktopu...
Taky mi potom místo Leadteka poslali zpátky z reklamačky MSI NX 6800 GT-není to podezřelé??
S tím MSI no problém,když se ubere na otáčkách-je to tiché,ale ani na max to není žádný hardcore...
A je to vzhledově mnohem pěknější karta a nezabírá tolik místa jako Leadtek
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

MSI prostě né, ještě přichází v úvahu Asus ale na něj nemam takový nákupky, je dražší a chladič menší.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

No zrovna vetrak na Leadteku rve jak krava(v3D) viz...

http://www.zive.cz/files/obrazky/2005/6 ... u_boot.wmv

BTW mas slaby CPU na tuhle kartu,ale tobe je to asi fuck co? :)
Mac...
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

chci to hlavně na battlefild 2 a pokud by bylo nejhůř lze ho přidat na 3,4 což mě příjde docela už pohodový
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Ja bych se radeji vyhnul tomu Leadteku 6800GT..tyhle desne casto chcipaly....pokud je Asus o hodne drazsi,tak vem MSI(co se da delat :) )
Mac...
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“