Potřeboval bych radu ohledně 5.1

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Hali.m
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Potřeboval bych radu ohledně 5.1

Příspěvek od Hali.m »

Mám klasickou FIC základovku podporující 5.1 zvuk ale pouze 3 jackety(zelenej,cervenej,modrej).Slyšel jsem že se dá ze základky přidat(vyvést) ještě ten černej jacket kterej k těm 5.1 potřebuju.Chci se zeptat jestli se to dá udělat abych nemusel kupovat zvukovku když mám docela slušnou integrovanou...
Moc díky za odpovědi! :)
Ali Hasan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ali Hasan »

Skontroluj si ci ti to naozaj treba.Vacssina takychto onboard rieseni (starsich) to robi tak, ze ked enablujes 6kanalovy zvuk tak ti zadne repro a center/subb prehodi na linkovy vstup a mikrofon...

Pokial nie, tak sa to da lahko spravit, len potrebujes vediet zapojenie tych vystupov na konektore dosky...a spravit si kablik na jednom konci 2xjack 3,5-samica a na druhom odpovedajuce pripojenie k tvojej doske.
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Ta integrovaná má ke slušné dost daleko, ale dobře... :roll:

Za 1) nejsou to jackety (:lol:, tenhle výraz slyším prvně), ale jacky. A za 2) 5.1 zvuk přenáší 5+1 = 6 diskrétních kanálů. Tři stereo jacky, tzn. každej po dvou kanálech => 3x2 = 6. Takže pokud jsem se ve svých složitých výpočtech neseknul :roll:, tak nevím co hledáš za čtvrtej jack, když ti stačí tři. Akorát pak v ovladačích nastavit, že mají fungovat v režimu 5.1.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“