ako dostat win xp 64 bit na promise fast track 378 radic?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
ludo
Nováček
Nováček

ako dostat win xp 64 bit na promise fast track 378 radic?

Příspěvek od ludo »

Vie mi niekto poradit ako dostat win xp 64 bit na radic promise fast track 378 na doske asus k8v se deluxe. Mam tam raid 0(2x maxtor 120 sata). Cela instalacia prebehne v poriadku az nato, ze system uz nenabehne. Proste sa restartovava dookola.Mam najnovsi bios aj drivery. Klasicke win xp slapu normalne. Pod via sata raid to ide ale moje disky sa nemaju moc radi z vt8237. Preto ich mam na promise radici.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

F6 driver na Promise tam dáváš?
Ali Hasan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ali Hasan »

Mas ten isty problem ako som mal ja. Tiez sa mi WinXP 64 nainstalovali normalne a pri prvom nabehu zasvieti logo, chvilku taha a potom reset...a dokola...

Nainstaloval som to s puzitim driverov z VIAHyperion 500A a na cisto zformatovany disk.Ale mam taky pocit ze to bolo o pravach k tomu disku.Totiz vo WinXP som mal na ten disk nastaveneho ownera aj security len na svojho pouzivatela (nie na celu grupu adminov), a pri instalacii som vyberal nie "format do NTFS" ale "leave as it is" teda s ponechanim, pretoze som tam mal aj ine data...

Skus si tu particiu naformatovat v instalery tych Win-ov...
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.
ludo
Nováček
Nováček

win xp 64 bit

Příspěvek od ludo »

Skusal som to na naformatovany disk ale stale tak isto. asi to je chyba v driveroch. Su to bety a normalne neexistuju. A pod via sata radicom spojazdnit moje maxtori je nemozne.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: win xp 64 bit

Příspěvek od Shit »

ludo píše: A pod via sata radicom spojazdnit moje maxtori je nemozne.
To se ani nedivím, pokud se zapojený na Promise řadič....

Co tohle - to by mělo být ono... :wink: (uděláš si z toho "F6" - driver.... ) :roll:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“